Prodejkyně z mimibazaru Adéla K., máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte náhodou někdo zkušenost s prodejkyní z mimibazaru Adélou K. (koudelka), nabízí prodej šatů na míru. Jedná se o šaty z dovozu,ale žádné recenze jsem zatím nenašla:( Cena je kolem 5 000 Kč, některé mají styl Jasmine nebo Pronovias, krajkové, podle foto hezky vypracované.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Pokud tam má tyhle fotky, tak to jsou všechno originály za desítky tisíc.To ,co by ti přišlo ,nebude tomu moc podobné. Určitě to budou nekvalitní šaty z číny.
Odpovědět
Profilova fotka
@olgacada většina prodejců nabízející šaty z dovozu zveřejňuje fotky originálů, málokdy narazíš na reálné fotografie již ušitých kopií, doporučuji si vždy tyto fotky vyžádat a pak se rozhodnout ;-) ne vždy to musí být katastrofa, ale je lepší vědět, do čeho se člověk jde než se těšit na úžasný originál a pak plakat nad kusem hadru :)
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90 S tím naprosto souhlasím, byly by sami proti sobě nevyužít nafocené foto s modelkami. Ani originály nevypadají v reálu na jiné postavě tak lákavě. Sama jsem to poznala, když jsem si zkoušla šaty v salone:)) U některých šatů tam reálné foto měli, psali, že výsledek je na 90 % stejný jako na foto, jsou to vlastně imitace, podle fotografií. Dle mého ani v některých krámech, když je půjčovné 3000 Kč nemají originál. A když si je koupím tady, budou aspon čistě bílé a ne zašedlé jako v některých půjčovnách.
Odpovědět
Profilova fotka
@olgacada s těma salonama máš pravdu, taky jsem se u některých musela smát, když jsem je viděla na sobě :) ono záleží jakého mají dodavatele, těch číňanů je spousta a ne všichni se tomu věnují důkladně :) ale když člověk vidí něco už ušitého, tak může být klidnější a pak stačí objednat s dostatečným předstihem a má vystaráno :) šaty můžeš zašpinit, zatrhnout atd. a nemusíš se stresovat tím, co tomu řeknou při vrácení :) a kdyby sis je nechtěla nechat a nebyly by poškozené, můžeš je poslat dál za nějaký ten peníz, takže se i investice částečně vrátí :) také jsem přemýšlela nad objednáním z činy, ale nakonec podporuju českou ekonomiku, jelikož by se to jinak nemuselo stihnout a stresu bude víc než dost ještě :-D rozhodnout se dřív, tak bych to také riskla :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím taky, to co obdržíš jsou kopie některé dražší značky na obrázcích - ale nějak jsem nerozkódovala jaké, Pronovias to nebude...No já bych to asi neriskovala, moc nechápu tuhle módu "fejků", v reálným životě ještě prosím - vždyť i kolekce HM apod. jsou jen kopie trendů z kolekcí nejlepších módních návrhářů, ale faktem je, že u něčeho, co má být tak upřímné a opravdové jako svatba, tohle nechápu. Raději bych si nechala ušít levnější šaty, méně honosné, ale přesně mne padnoucí, než mít za pár šlupek kopii něčeho rádoby luxusního... Nikdy se to nepoveden tak jako na obrázku a i když @olgacada má pravdu, že ani ty originály na tobě v půjčovně tak nevypadají, pořád máš možnost zkoušet a zkoušet...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme svatbu přeložili na příští rok, takže jsem docela ráda. Předtím bylo vše zamluvené a jak říkáš taky bych to s šaty neriskla:)) Nejsem moc vysoká, ale některé šaty typ Jasmine mi byli v lodičkách krátké, bez lodiček mám 170 a měla jsem 34. Takže i z toho důvodu to risknu. Škoda, že tu není nikdo, kdo už je má, aby to potvrdil, ale od prodejkyně jasmine bridal shop vypadají fakt dohře. A cena okolo 400 dolarů je docela adekvátní. Ted koukám na ebay a taky to nevypadá špatně, ale cena už je o půlku levnější tzn. 200 takže nevim nevim:(
Odpovědět
Profilova fotka
@carmenz Pro mě osobně to není o tom, že budu mít kopii nějakého návrháře, spíš se mi íbí tenhle španělský styl krajka a jemnost. A Pronovias má největší výběr, takže je to spíš o inspiraci. Tyhle jsou spíš tak profláknuté, mají je i na mimi a podle mě tam s tim kšeftují, je to nejčastější typ na ebay. Určitě nechci šaty co bude mít každá, ale co padnou mě. I když i kdyby mělo 10 žen stejných šatů ani jedna v tom nebude vypadat stejně:))
Odpovědět
Profilova fotka
@olgacada To chápu, já jen že zrovna ta krajka je fakt náročný materiál a jak se dá udělat nádherná, tak se dá i nádherně pokazit. Ale je fakt, že žádná nevypadá v jedněch šatech stejně a na druhou stranu nakonec jsme na té svatbě vždycky ta krásná v bílých šatech a většinou nám to sluší jako nikdy v životě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carmenz Souhlasim, právě proto se bojim šití v ČR, v diskusích bylo psáno, že se objednává z UK nebo Číny:)) Krajku mám dovolenou stejně jenom na korzet takže to snad nějak vymyslíme:)) Ale co jsem letos byla na veletrhách tak je to hrozná bída, žádné se mi vůbec nelíbily:( To je pravda, tak by to mělo být na každé svatbě, šaty jsou důležité, ale ne zas tolik:)))
Odpovědět
Podívej se na stránku Jasminesbridalshop.com Jsou to sice číňani , ale šijí velice kvalitní krásné šaty . Na FB mají fotky svých ušitých šatů . Jsou sice kolem 400 dolarů , ale myslím že je cena adekvátní té kvalitě.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja jj, na ty jsem koukala. Vypadají fakt dobře. Ty od nich šaty máš???
Odpovědět
Článek se načítá
@olgacada Já ne , ale tři holky ze zdejší diskuze " Asapbay a jiní čínští ..." . Byly moc spokojené . Jedna je měla celokrajkové a fakt nádherné ,skoro jako originál. U nich bych se o kvalitu vůbec nebála , taky prý dobře v průběhu šití komunikují. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Díval jsem se na něj na ebay a má dost šatů ze salonů u nás:)) Těch prodejců je tam fakt hodně, ale nevim proč tam nedají reálné foto:(
Odpovědět
@radkaja tak jsem o ted omrkla,dobre to vypada :-) diky za link
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Nevíš, nejsou náhodou někde shrnutí všichni ověření prodejci z ebay??
Odpovědět
@olgacada Na ebay jsem ale Jasmines nenašla. Nevím, jestli si ho nepleteš s Jasmine ( není tam to " s" na konci). ;-) Myslím ,že takové shrnutí nikde není, protože se ti prodejci tam často mění.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja nene, psala jsem o Asapbay:)) Také jsem se dívala po Jasmines na ebay a opravdu tam není:) nebo má jiný nick
Odpovědět
@olgacada Asapbay přestal být kvalitní a spolehlivý, tak už u něho holky nešijí.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, to je dobré vědět:)
Odpovědět
Profilova fotka
@olgacada Nemohla by jsi mi poslat link na ebay, kde se dají najít ty krajkové šatky? Já po takovým stylu taky šílím, a váhám, jestli je risknout objednat nebo zkusit nechat ušít v ČR. Našla jsem nějaké americké stránky, kde mají šatů krajkových spoustu, ale že bych byla z toho systému objednávání moudrá, to zrovna teda nejsem :-) Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?