Prodej svatebních šatů v Brně, máte tip?

Devcatka, nevestinky :-) Nejake tipy k prodeji svatebnich satu v Brne za privetivou cenu?
Odpovědět
já pořídila v salonu El za velni dobrou cenu....půjčení by vyšlo o několik tisíc více.........! tak to zkus tam......... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky hledám :( všechno co jsem našla bylo v Praze :´( ale v Elu mají pár šatů ve výprodeji, tak to taky zkusím tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
čas od času prodávají v salonu Paulina na Údolní, většinu šatů půjčí párkrát a pak nabídnou hned k prodeji, tedy nestává se, že by jedny šaty mělo na sobě třeba tucet nevěst...a můžeš si nechat ušít i šaty na míru a následně odkoupit (příp. tzv. exklusivně zapůjčit - tj. před tebou by je nikdo jiný neměl). Plánuju se tam podívat a moc doufám, že si tam nějaké šaty vyberu...ceny mají vcelku příznivé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Od 1.9.2012 mají výprodej v Oriele v Kr.Poli u Semilassa, kamarádka tam zrovna včera pořídila nádherné šaty za úžasnou cenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S Orielou měla moje kamarádka špatné zkušenosti, ale ta si to tam půjčovala...dělali jí problémy s vracením a nakonec doplácela čtyři tisíce!!! Ale pokud si šaty odkoupíte a už si s nimi děláte, co chcete, tak je to asi jedno...jen píšu, že s tímto salonem zkušenosti nic moc ohledně jednání, kšeft je kšeft a kvůli drobné dírce na vlečce vás oderou!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla taky špatné zkušenosti,ale včera tam byla majitelka,moc milá a příjemná a já jsem jí říkala svoje špatné zkušenosti a vypadala,že ví,o koho jde :-) já si stejně myslím,že je lepší mít šaty svoje než si je jen půjčit,když máš svoje,nemusíš se starat o to,že šatům něco uděláš,já jsem taky měla spodní tylovou vrstvu sukně potrhanou od podpatků a byla jsem ráda,že mám svoje šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky mám ze salonu El - vybrané na půjčení vycházely na 11 200, koupené mám za 5 900 a jsou úžasné!
Odpovědět
byla jsem se sestrou ve svatebním ráji ve Slavkově a bylo možné vše koupit i půjčit, nevybíraly jsme jen z několika vyřazených šatů
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahojky nějaké nevěsty co se budou letos vdavat a kupovali šaty v Brně :-) ?Nějaký výprodej :-) poradí někdo :-) ?
Odpovědět
Já prodávám své od Gábiny Páralové - kdyžak více u mě bazar. sekci: http://www.beremese.cz/market/svatebn... Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?