Prodáváte levně bílé svatební nadýchané šaty pod 3000,-?

Profilova fotka
holky neprodáváte tady některá levně šaty bílé nadýchané pod 3000, mé jsou mi velké :(
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli je máš již koupené doma tak si je nech zúžit ;) Určitě najdeš švadlenu, která to svede. Sama jsem již několik šatů zúžovala.
Odpovědět
@lucka2092 Nadpis tématu zněl tak žalostně, ale jestli jsou ti šaty velké, tak spíš gratuluju ke zhubnutí :-) Souhlasím s vojackovaverca, zkušená švadlena by měla zúžení šatů zvládnout ;-)
Odpovědět
přesně tak, souhlasím :-) A nebo jestli chceš, já budu prodávat šaty - ještě je nechám vyčistit a šup sem s nimi... tak jestli budeš chtít, velikost by měla být přibližně 40.... kupované jsou tady na bereme se, podle dostupných informací byly na mojí svatbě použité podruhé (poprvé na svatbě slečny z inzerátu a z fota, které jsem si uložila, protože šaty jsou na nich perfektně vidět). Měřím 165cm, ale je tam ještě dost velká rezerva, podle mého názoru tak do 170 cm výšky. Zatím posílám jenom tyto informace, šaty jsem ještě do inzerce nedávala...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky prodavam saty, velikost 40 jestli mas zajem? Jsou uplne nove, vesla jsem se totiz do mesi velikosti a hlavne v nich jses uplne sobestacna cely den a nemusis se do niceho prevlikat..
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízíme nové šaty z USA, máme vše skladem, nyní je do Vánoc akce za 2990 Kč
Odpovědět
@lucka2092 Ahoj, určitě by se s tím něco dalo dělat, ne? Zúžit nebo tak :-) Neuvádíš velikost jakou máš, já budu šaty určitě po svatbě prodávat (4.10.), tak pokud by se Ti líbily, napiš mi zprávu. Měřím 170cm a mám původní konfekční velikost 36/38, teď se budu vdávat ve čtvrtém měsíci těhotenství a tak mám šaty o číslo větší, cca 40. Tabulková velikost je 96-101 prsa, 81-85 pas, 101-106 boky. Po svatbě Ti mohu poslat reálné fotky, šaty jsou sněhově bílé.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu nabídnout šaty vel. 36, jednou použité. Jsou dělané podle vzoru Maggie Sottero, Barva je slonová kost, ale hodně světlá. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Pokud jste z Brna, tak se zastavte u nás na Merhautove 55,Brno, určitě něco vybereme, máme nyní výprodej šatů M.Kulková 602524160
Odpovědět
Profilova fotka
Mnoho krásných svatebních šatů kolem 2 000 Kč. Výrazné slevy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já prodávám princeznovske šaty za min jak 4500 je ale neprodam je k nim i 5-ti kruhová spodnice vel38-40.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?