Prodám zálohu na svatební šaty: Ostrava - Belladona

Ahoj holky, v Ostravském salonu Belladona jsem zaplatila zálohu na půjčení svatebních šatů. Nakonec jsem si vybrala šaty v jiném salonu, které mi sedí lépe. Nechystá se některá z Vás do tohoto salonu? Prodala bych Vám zálohu se slevou.
Odpovědět
Proč chodíte ještě do dalších salonů, když již máte vybráno?
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha A proč ne? Taky jsem myslela, že mám vybráno, ale spíš je to takový ten první pocit, že tyhle chci, ale obvykle člověk doma ještě přemýšlí a nakonec hledá dál. Já jsem díky tomu našla ty moje šaty a kdybych zůstala u těch prvních, zaručeně vybraných, možná bych byla dneska naštvaná. To na obhajobu autorky, k vám jen to, že je vaše otázka naprosto zbytečná a je mimo téma.
Odpovědět
@tarbo Není to mimo téma - už jsem se s tím setkala. Myslím, že svatební šaty vybírá nevěsta po důkladné úvaze, vyzkouší několik střihů a pro jedny se rozhodne. Proto mě zajímá, co ji vede k tomu, že vybírá a zkouší dál, i když již má jedny šaty vybrané a složenou zálohu. Pomíjím případy, kdy obsluha nevěstu přemluví, aby prodala/půjčila šaty.
Odpovědět
Zamluvila jsem si saty, protoze to byly prvni saty z tech zkousenych, ktere byly hezke. Mela jsem radost, ze mi neco sedí. Byly to ale jedine vyzkousene saty daneho strihu, nemela jsem porovnani, jine tam nebyly. Proto me to zpetne trosku hlodalo. Navic moje sestra se dostala do stejne situace, taky mela zaplacenou zalohu navic, takze ja sla do jejiho salonu a tam si vybrala lepe padnouci saty a využila jeji zalohu, ktera byla vyssi nez moje. Proste jsme se do toho trochu zamotaly. Mozna prijdu o nejake penize, ale vim, ze jsem udelala dobre. Ted jsem ze svych satu opravdu nadsena.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?