Proč zveřejňujete fotky ve svatebních šatech zakryté?

Profilova fotka
Milé nevěsty,stále si kladu otázku,proč zveřejňujete fotky ve svatebních šatech se skrytým obličejem. Přijde mi to hodně zvláštní.Pro mě je svatba kouzelný zážitek a proč neukázat,jak vypadáme krásně?!
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám...zvlášť u nevěst, které žádají o radu. Těžko se hodnotí část, když nevíš, jak vypadá celek..... ;-)
Odpovědět
já to taky nechápu, jsem pro neskrývat své obličeje :)
Odpovědět
Profilova fotka
jo nejlepší je zadělat obličej a nechat si stejně profilovku :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@dety třeba proto, že tady budoucí nevěsty ukazují šaty na sobě a chtějí zůstat inkognito? Protože nechtějí, aby je někdo známý poznal a uviděl šaty dřív než na svatbě? Aby je nepoznal sám ženich, kdyby sem zabrousil. nic proti, ale šaty na postavě jdou posoudit i bez obličeje, obličej potřebuješ vidět spíš, kdy se hodnotí účes nebo líčení.
Odpovědět
Velmi jednoduchá odpověď, dámy: protože tyto stránky a alba na nich nejsou nijak chráněna, prohlížet a stahovat si je může naprosto kdokoliv, kdo sem zabrousí a ani nemusí být registrovaný. Navíc, uploadování fotek do takového nechráněného veřejného zdroje znamená, že si ty fotky může kdokoliv stáhnout a vystavit je třeba někde jinde, s jakýmkoliv, i negativním komentářem, a nemůže za to být nijak potrestán, protože ty fotky jste sem přece daly DOBROVOLNĚ. I fotky jsou citlivý osobní údaj, přemýšlejte, než si je tu vystavíte.
Odpovědět
Profilova fotka
@jiss tak ty jsi mimo, alba si můžeš zamknout jen pro přátele, nebo se dají ukázat jen těm co jsou registrováni. A také si sama zvolíš, zda chceš album nechat jen tak pro všechny. Takže přemýšlej a zjišťuj než něco napíšeš ;-)
Odpovědět
@smudlinka10 Dobře, budu tu odpověď formulovat trochu jinak: ty dámy, které to dělají, si myslí, že + můj předchozí příspěvek. Třeba nevědí, že jsou i jiné alternativy. A podle mě se nějakým zamykáním fotek většina holek tady vůbec nezdržuje, k čemuž doporučuju přečíst téma Nevkus svatbám vládne, kde tohle bylo hodně probírané. Pro mě je navíc odstrašující případ tahle fotka http://static1.asmira.com/photo/97/34..., kterou tu půlka holek má v přípravném albu, myslí si, že je to nějaká reklamní, ale přitom je to ze soukromého alba nějaké slovenské slečny. Teď už si ta fotka žije přímo vlastním životem. A děkuju ti, že se příště zdržíš invektiv na mou adresu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jiss Já nemám na žádné fotce skrytý obličej a nemám s tím problém. Dvě ze tří alb mám zamknutá, takže je vidí jen přátelé z beremka, takže se zamykáním zdržuju. Vím přesně, kdo vidí které fotky a u každé fotky mám předem rozmyšleno, jestli ji sem vůbec dám. Takže myslím, že o ostatní dámy, které svůj obličej neskrývají, nemusíš mít obavy. Určitě umí číst, aby si přečetla pravidla fungování těchto stránek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jiss Nemyslím si, že fotka účesu té slečny (teď už vdané paní) je reklamní. Na její svatební album jsem narazila už nesčíselněkrát, a nevím, proč bychom ten účes nemohly mít v přípravných albech, když ten účes je prostě kouzelný. Myslím si, že to paní vůbec nevadí. Já bych byla ráda, kdyby podle mého svatebního účesu chtěla učesat byť jen jedna další nevěsta. Paní měla nádhernou, pohádkovou svatbu a krásný účes. Budu se podle něj taky nechávat česat. Alba tady slouží jako inspirace, tak nechápu co na tom tak řešíš, když ty fotky uveřejňujeme zase jen na beremese. A myslím si, že je také každého věc, co mu přijde vkusné, nebo nevkusné a myslím si, že ti nenáleží to soudit. A ty se vdáváš kdy? Škoda, že nemáš přípravné album, by mě zajímalo, co bys tam měla ty . Měj se Bessi
Odpovědět
@lostakova asi prostě nejsem takový optimista :-D a proto myslím, že většina lidí po celém internetu nečte podmínky použití a tyhle věci, a že málokdo to dělá tak dobře jako ty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s @jiss a @civet, moje soukromí je pro mě důležité a kouzlo internetu je mimo jiné v tom, že je anonymní. A navíc tady skutečně může na fotky narazit známý nebo dokonce nastávající. Je fajn, že se každá z nás může rozhodnout, jestli obličej ukáže, nebo ne, a zdá se mi skutečně nesmyslné někoho kritizovat za to, že si vybral první nebo druhou možnost.
Odpovědět
@bessinka 1. ten účes není reklamní, to jsem v příspěvku říkala. 2. Pokud jí to nevadí, je to v pořádku, mně by to vadilo, a zřejmě by to vadilo i těm slečnám, co si začerňují obličeje, na což se ptala slečna/paní v první příspěvku diskuze, tak jsem jí odpověděla. 3. Probůh, já nikoho nesoudím, jen jsem řekla, že téma soukromosti/přebírání fotek cizí osobou se hodně řešilo v uvedené diskuzi, přečti si mě prosím pořádně ... 4. Kdy se budu vdávat já, to snad nesouvisí s tématem diskuse :-D A inspirační album mám, stačí se mrknout ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mně by to třeba nevadilo, že by si někdo převzal mojí fotku, nebo že by mě poznal. Jinak bych sem ty fotky ani nedávala. Ale každá ať si to udělá jak chce, ne? Když má někdo zamazaný obličej, tak mi to nevadí. Mno a představa, že můj přítel brousí po beremku a hledá, jak vypadám ve svatebních šatech - to snad ani nepotřebuje komentář :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jiss Já jsem tě četla dostatečně pořádně. No to je jedno. Album máš zajímavé, to je pravda a jen jsem se zeptala kdy se budeš vdávat? Normální otázka na kterou se sluší normálně odpovědět.
Odpovědět
@bessinka já musím souhlasit s @jiss ...tady jde o to, že ty fotky, pokud si někdo album udělá veřejné, může opravdu stáhnout kdokoli a pokud správně ocituje zdroj, může je i kdekoli použít bez vašeho souhlasu. Takže argument, že si ty fotky kopíruješ a vystavuješ pořád jen tady, je trochu mimo....každý si může fotku stáhnout a použít ji třeba do časopisu do článku o příšerném nevkusu, nebo o skvělém vkusu, nebo prostě jen jako ilustraci, to je úplně jedno...může ji dát kamkoli, do diplomové práce, prostě všude.. nechápu, proč se tu potom holky rozčilujou, že jim někdo zkopíroval fotku bez optání atd....naprosto chápu, že někdo chce poradit se šatama, ale nechce ukázat obličej,.. třeba i těchto důvodů.. @romcovaklarka tak že by přítel tajně slídil, to je divné, ale stát se to asi může....my máme přístup na beremko společný a často se sem přítel kouká...ale já o tom vím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bessinka Pokud si někdo na internet veřejně vystaví svoje jméno, příjmení a adresu, tak se pak nedivím, že mu přijde divné, že někdo jiný si začerňuje obličej. Nemyslím, že si většina holek, co se zaregistruje na beremese, přečte pravidla. Jestli jich je tak 20%, tak je to hodně. A spouta lidí si neuvědomuje, jak se dají zneužít osobní informace, fotky a vše, co tu píšete do diskuze, do svých statusů.. @romcovaklarka tvůj přítel to dělat nemusí, ale může to udělat nějaká jeho kamarádka a ty šaty mu ukázat.. A takové situace tu už byly... A lidi se furt diví, že někoho baví prolejzat internet a hledat na někoho špínu. Bodejť by nebavilo, kam se asi přesunuly drbny z pavlačí?
Odpovědět
Profilova fotka
@civet mě proboha nepřijde divné, že si někdo začerňuje obličej!!!Ať si každý dělá co chce a jak chce. Toť vše.
Odpovědět
@bessinka Taky se budu nechat česat podle toho účesu. A jako první jsem ho našla na Seznamu - svatební účesy- obrázky. Až pak zde na beremku.
Odpovědět
Ježkovy, to je snad každýho věc, do jaký míry chce zůstat anonymní, ne? Někdo úplně, někdo míň, někdo vůbec...ono vzhledem k tomu, že si kdokoliv může stáhnout vaše fotky a libovolně s nima nakládat, tak se ani nedivím, když si někdo zakryje obličej...navíc znám holky, co měly i špatnou zkušenost, někomu chodily dost úchylný maily.
Odpovědět
Od diskuse "svatba a její kouzlo" jsem asi čekala něco jiného, než kritiku zakrývání obličejů v galerii. Naprosto chápu ty, které si obličej zakrývají, je to každého věc a myslím, že s kouzlem svatby to vážně, ale vážně nemá vůbec co společného.
Odpovědět
Profilova fotka
No pokud chce někdo radu jak vypadá v šatech, je obličej určitě důležitý. Ale je blbí když si ty obrázky tady holky kopírujou a pak se najdete v cizím albu :-D třeba pro inspiraci....
Odpovědět
to netuším, v če je ten obličej pro šaty tak důležitý....
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 taky by mě zajímalo, v čem je obličej důležitý při hodnocení, jak slečně sluší svatební šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
no jako jak to vypadá celkově, jiné vlasy třebu sluší blondýně a jiné brunetě. I tvar obličeje přeci. Můžeš pak hodnotit prostě celkový tvůj dojem.
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 jiné šaty sluší blondýně a jiné brunetě? Tak to slyším poprvé... Chápu, že jiný odstín šatů sluší opalené tmavé ženské a jiné bleduli, ale to je vidět i bez hlavy.. A tvar obličeje si nedovedu představit, jak souvisí s oblečením.
Odpovědět
Profilova fotka
tak někdo chce vidět jak vypadá celý a někdo bez hlavy, jsem zvědavá kolik slečen se bude bez hlavy vdávat :-D Ale tak chápu, že se třeba někdo tady stydí nebo se nechce ukazovat. Taky si zkouším oblečení i nenalíčená a taky bych se radši celá neukazovala. Je to každého věc. Nikoho nekritizuji, jen říkám že třeba chce někdo radu jak to vypadá třeba i s účesem a líčením.
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 tak pokud se někdo ptá na radu, jak vypadá s nalíčením nebo s účesem, tak si asi nebude začerňovat obličej, to je celkem logické:o)) Ale stojím si za tím, že k hodnocení šatů nepotřebuju vidět dotyčené do obličeje.
Odpovědět
Profilova fotka
@majinka1981 Nalíčená a s účesem a ještě ve svatebních šatech budeš až ve svatební den a ne na zkoušce šatů přece ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ve svém albu mám začerněné obličeje u fotek ve svatebních šatech. Bylo vedro, byla jsem nenalíčená a nechtěla jsem, aby dojem z těch krásných šatů pokazil můj výraz obličeje. Jinak všude jinde obličej mám, obzvlášť, jedná-li se o líčení nebo účes. Takže za mě tak. Lepší fotku v šatech nemám a na svůj ksicht tam pyšná nejsem.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty,netušila jsem,že má myšlenka Vás dovede až k útokům... Přečetla jsem všechny Vaše názory a každý má něco do sebe. Každý má holt na věc jiný názor a tak na závěr bych chtěla dodat jen to,dělejte jak myslíte,hlavně ať ten svatební den je dle Vašich přestav :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?