Proč je tak málo šatů s rukávy?

Profilova fotka
Ahojky nevěsty, příští rok se vdávám, a tak dopředu pokukuji po šatičkách. Mám však jasno, Chci šaty s rukávem (krajkovým), ale nevím, jestli se to zdá jen mě... ALE mají všude malý výběr. Přitom jsem si myslela, že to momentálně i frčí. Jste taky některá z Vás ulítlá na takovéto šaty? Víte o nějakém salonu (středočeský kraj, Praha, Jihočeský kraj), kde mají takovýchto šatů na výběr? Děkuju.
Odpovědět
1
2
ono sa to asi dá prípadne riešiť bolerkom, živôtikom alebo niečím podobým, čo sa navlečie na ľubovoľné šaty, nie? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bolerko nechci :( Nelíbí se mi to... Chtěla bych šaty jako celek.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně jak píše lenkahk, u těch prvních šatů je spíše bolerko navlečené na šatech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já našla v salonu Naive v Praze, ale mají spíš jednodušší šaty (značka Jesus Peiro). Princeznovské jako na obrázku téměř nevedou. Obešla jsem 8 salónů a tyhle jediné spňovaly všechny mé požadavky.
Odpovědět
Souhlasím, já si je nechám ušít, miluju krajku, tak budou celé krajkové ;-)
Odpovědět
@princeznamarcelinda taky chci krajku. U nás je zas problém sehnat krátké s krajkou. Necham si je ušít.
Odpovědět
@princeznamarcelinda Přijďte se podívat ke mně do atelieru, mám několik šatů s rukávem, mohu vám ušít i na míru podle přání.
Odpovědět
doporučuji salon Delta Most nebo Chomutov, krásné krajové šaty a už chystají spoustu novinek na rok 2017. Měla jsem od nich krajkové s dlouhým rukávem, akorát se hodily do toho deštivého červnového počasí a úžasné, žádné popůlnočky nebyly potřeba ,užila jsem si jich až do 4h do rána. Kvalitní krajka, půjčovné asi 12tis.
Odpovědět

Odpovědět
tyhle jsem měla v barvě Ivory
Odpovědět
Profilova fotka
Salón Natali Praha, Žitná. Zkoušela jsem, ale kvůli těhotenskému bříšku jsem zvolila jiné. Velmi pohodlné a krásné, cena 8tis.
Odpovědět
Moje šaty rukáv měly, po loket. Nechtěla jsem holá ramena. Rukáv byl ze stejného materiálu, jako zbylý vršek šatů, spodní část byla z několika vrstev tylu. Nechala jsem si je ušít.
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem nechtěla holá záda, protože tam mám akné. V salonu si budu půjčovat bolerko ze stejné krajky, jaká je na šatech, a budu ho oblékat pod šaty, protože na výstřihu je zrovna pěkné zdobení. Šaty jsou bez ramínek, ale byly srdcovka, takže nebylo co řešit, navíc když k nim bude k dispozici ladící rukávkové bolerko. Na focení ho ale asi sundám, tam se ty úhly aspoň dají vychytat, aby záda nebyla vidět. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem sháněla. Bolerko jsem nechtěla. A opravdu to je nedostatkové zboží. Zadařilo se v pátém salonu, kdy už jsem to vzdávala...
Odpovědět
Já měla taky rukáv 😘... Je to značka Natali. Super šaty, pohodlné a ještě krásnější než na fotce.
Odpovědět
Můžeš kuknout sem http://www.beremese.cz/blog/janasura/... Mám tam více fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
@janasura woooow ty jsou nádherné ♥
Odpovědět
A neuvažuješ o tom, že by sis je nechala ušít? Jestli jo, mám skvělý tip. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova To ne, protože plánuju do svatby shodit kolem 20 kg ( svatbu mám příští rok), a pak by to bylo složité. :(
Odpovědět
@princeznamarcelinda Noo, tak to si právě nemyslím... Mně se začnou šít šaty až po novém roce (svatba v dubnu), dodělané budou až pár týdnů před svatbou (možná to bude na knop :-) ). I bez diety se může postava během roku hodně změnit a šaty na míru ti podtrhnou přesně tvoje přednosti, zakryjí nedostatky a padnou jako ulité... Ještě tuto variantu nezavrhuj, ale chápu, že někdo prostě potřebuje vidět hotový kus, vyzkoušet různé modely atd... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova Ona to fakt není prča. Mně se mění postava každou chvíli a dost jsem se bála, že z těch šatů vytloustnu a nebudou mi :D.
Odpovědět
@androz Já vím, celý život bojuji s kolísavou váhou, takže si to dokážu představit :-D Proto nechávám šití šatů až na poslední chvíli :-)
Odpovědět
Taky budu mit dlouhy rukav, ale nechavam si je sit. Jinak me se postava hodne meni a se zkouskami zaciname ted a dodelavat budem az po novem roce. U me 7kg sem nebo tam neni vubec problem. Navic jsem take v hubnoucim procesu.
Odpovědět
Profilova fotka
@princeznamarcelinda My jich máme desítky a možnost nějaké vidět na živo v okolí Prahy. https://elody.cz/obchod/vse?limitstar...
Odpovědět
Profilova fotka
@princeznamarcelinda Dobrý den, každá žena má jiné obvodové a délkové rozměry. V salonech musí mít takové šaty, do kterých se vejde více velikostí (proto šněrování na zadních dílech živůtků). Krajka sice trochu pruží, ale ne každá. Ušít takové šaty se nevyplatí, proto jich je v salonech méně a k šatům bez rukávů nabízejí bolerka, která mají ve více velikostech.
Odpovědět
Nechala jsem si je ušít a byla jsem moc spokojená.
Odpovědět
Já měla tyhle ze salonu Bereniké.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezamartinkova Opravdu krásné kousky....děkuji za příspěvek.. Tyhle jsou naprosto božské. https://elody.cz/obchod/vse/model-1012
Odpovědět
Profilova fotka
@princeznamarcelinda Děkuji. Šaty co jste posílala mají tylovou sukni, nemyslíte, že by byla i u těchto hezčí, než saténová?
Odpovědět
Profilova fotka
No, já spíše vyhledávám saténovou hladkou sukni.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?