Problém se salónem Caxou v Olomouci

Určitě bych tento salón nedoporučila nikomu... nechali jsme tam dost přes 30 tisíc myslím si, že to není zrovna nejmíň a půjčovala jsem si šaty s vlečkou, kterou mi slibovali, že mi k ní přišijí knoflík, abych jí netahala po zemi samozřejmě se tak nestalo a šaty pro, které jsem si přijela nebyly zahnuté tak jak měly být...vlečka byla dlouhá ještě jiná spodnička atd... výmluvy spočívaly v tom, že mají hodně nevěst na tento víkend atd... tak jsem to tak nějak brala a říkala jsem si, že když mě asistentka uklidňuje tím, že oni s tím počítají, že šaty jsou ušpiněné ze spodu protože bývají většinou až po zem, že ať si z toho nic nedělám atd... že to jde všechno vyčistit, tak jsem si říkala, že to asi bude v klidu, že ať si ten den užiji atd... a neřeším spodek šatů, že ten je ušpiněný vždy...a ještě v Caxe jsem si všimla, že šaty mají na zadním díle díru o 2 cm a asistentka, že to zapisovat nebudeme, ale já na ní raději to napište, tak to zapsala a nakonec i z toho byl problém nebo mi za tu díru naúčtovali 600,- mě nejde o ty peníze, ale o ten princip, že tam člověk nechá tolik peněz a nakonec tohle, pršelo nám půl dne a snažila jsem se, aby mi ty šaty pořád někdo držel když jsem šla kde bylo mokro...myslím si, že šaty na to, že jsem je měla na sobě 19hodin vypadaly hodně čistě každý mi to říkal, že to není ani možné, že jsou tak čisté a nakonec platím díru, která byla nahlášená už před půjčením šatů. Jako mazec to mě dostalo!!! P.s. ještě než jsem si šaty odvezla, tak mě říkala, že s tím počítají bežné ušpinění povláčení po zemi jen, ať si dám pozor na cigarety a červené víno a nakonec dopadnu takto platím za to co bylo ve smlouvě napsané jde jim o každou korunu a teď zpětně mě docela mrzí, že jsme tam kupovali i oblek pro ženicha nebo jsme v Caxe nesehnali vestičku a byli jsme v Bandi, které vlastně obléká české moderátory a měli tam daleko levnější obleky než v Caxe takže asi tak to stejné s dekoracemi nejmíň 2 krát přestřelenější než na internetu. Jakou máte zkušenost Vy. Jak říkám nejde mi o těch 600,- ale o ten princip, že tam necháte přes 30 tisíc a nakonec jim není trapné započítat něco co bylo ve smlouvě napsané takže asi tak nějak.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanuleamalie mám rovněž dosti špatnou zkušenost se salónem Caxa v Olomouci. Loni jsem si tam vybrala bílé svatební šaty zn. Pronovias k zapůjčení. Byly v perfektním stavu a velmi dobře mi seděly ve velikosti 34. Při zkoušce šatů cca 2 měsíce před svatbou, kvůli výšce podpatků jsem však byla nemile překvapená. Krajkové svatební šaty přinesené asistentkou vypadaly hrozně. Byly nejen pomuchlané a špinavé, což se dá pochopit, ale zároveň dosti zničené. Z krajky na celých šatech trčely nitě, v krajce u zipu díra, vlečka vzadu cca 20 cm natržená a bolerko, které bylo součástí šatů bylo pod paží rovněž roztrženo. Byla jsem zděšená a stejně i můj doprovod. Měla jsem z toho hodně smíšené pocity a určitě jsem si tak nepředstavovala svatební šaty pro svůj den. Náhradní šaty ve stejné velikosti a kvalitě mi byly nabídnuty jen jedny, ale bohužel jiného střihu a béžové barvy, což vůbec nesplňovalo mé požadavky a představu. Asistentkou mi bylo řečeno, že tyto šaty před svatbou švadlena opraví. Tomu jsem ale moc nevěřila. Druhý den jsem se zkontaktovala telefonicky (nejsem z Olomouce a okolí) se salonem a chtěla jednat s majitelkou. Vedoucí salonu mi bylo sděleno, že p. majitelka nemá čas na jednání se zákazníky a proto mám jednat s ní. Dále mi sdělila, že šatům vůbec nic není a nic na nich neshledává, tedy splnili podmínky ve smlouvě a nemám nárok na vrácení zálohy 5 000,- Kč Další jednání pak probíhalo písemně skrze emaily s p. majitelkou, neboť nechtěla a neměla zájem se mnou jako zákazníkem jednat osobně ani telefonicky. Toto nekonečné dopisování skrze emaily nebyla rozhodně vstřícnost. Očekávala jsem od majitelky největšího svatebního centra na Moravě aspoň snahu se dohodnout.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanuleamalie Vše jsem pak řešila přes právníka. Toto vyřizováni s tímto písemným způsobem mě opravdu netěšilo, stálo mě čas a znepříjemnilo mi nejen svatební přípravy. Logo salónu je „Svatba na míru Vašim představám i peněžence“ K tomu snad můžu jen dodat, že mé představy o přístupu, kvalitních službách a značkových šatech jsou zásadně rozdílné! Nakonec jsem si zvolila jiné svatební šaty, z jiného salonu, kde přístup, ochota a kvalita šatů byly zcela jiné a mnohonásobně nesrovnatelné.
Odpovědět
Mě nejde o ty peníze, ale o ten princip, že to může vrátit kdokoliv a nakonec oni se s sebou nevemou ani smlouvu ve, které byly ty nedokonalosti napsané a nakonec po něm vyžadují ještě peníze za něco co jsem neudělala a keci typu užijte si tu svatbu neřešte šaty jsme zvyklí, že jsou ponošené po zemi to je běžné ušpinění atd... tak jsem to i brala snad nemůžu být úplně čisté když jsou až po zem neviděla jsem svatebky nad kotníky :-D Dávala jsem na ně celou noc pozor, aby mi je nikdo nepolil, nepropálil, nešlápnul a stejně všechno špatně asi nejsem kráva když si půjčím šaty za 15 tisíc, aby jsem je zničila...
Odpovědět
A je rozdíl ještě pokud je celý den hezky a nebo prší nám půl dne pršelo pořádně a jak se tomu mám ubránit, aby to bylo úplně čisté když je venku tak hnusně to jsem v nich měla stát na jednom místě jak figurína a tu svatbu si tak užívat a další věc je to, že se nemůžou srovnávat šaty od nevěst když některé prolije celý den, tak ty šaty musí být špinavější než když celý den svítí sluníčko nebo Ti svatebčané ten bordel nosí z venku a jak se tancuje, tak to člověk doslova těmi šaty zametá. a ještě jeden dost důležitý rozdíl je pokud si je nevěsta převleče po obřadu, tak šaty určitě jsou jinak čisté než když jsem je měla 19 hodin na sobě. A cca.40 ženských mi řeklo, že jsou čisté po tolika hodinách a stejně v Caxe vypadáš jak prase, tak asi špatně vídí.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, s caxou jsem měla špatné zkušenosti už při pokusu o půjčení společenských šatů na ples. Paní byla protivná, otrávená a když se mému příteli nelíbili, tak mi řekla, že jsem ho tam neměla "tahat". Salon mi tak znechutila, že jsem se už tehdy rozhodla, že pro svatebky tam nepůjdu. Navíc, abych dala 15tis za půjčení šatů (údajně je prý tahají z polska), tak jsem raději zašla k návrhářce :-) Vřele nedoporučuji do caxy strčit ani nohu! :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, přidávám se k těm zklamaným. Já když si přišla vybírat šaty, tak mi slečna asistentka řekla, že mou velikost 34 bohužel nemají, že jsem moc hubená :D (mám vel. oblečení 34 -někdy 36 a vysoká jsem 170cm..myslím si, že žádnej atyp nejsem:D) Nabídla mi pouze asi 4 ošklivé a onošené šaty. Z toho snad jen jedny byly bílé. Absolutně jsem nechápala, co to jo je. Vrchol všeho bylo, když mi asistentka naceňovala snubní prsten od Rýdla, jehož cenu mi vyčíslila na jednou tolik, než jsem ho nakonec právě přímo u Rýdla koupila:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si tam chtěla jít šaty zkoušet, ale měli (nevím, jestli ještě mají) poplatek za zkoušení a to už mě odradilo. ještě že jsem tam nešla, když to tak čtu:( Hruza:(
Odpovědět
Já mám taky spíš negativní zkušenost. Byla se mnou kamarádka, asistentka se nás ptala na představu, tak jsme ji řekli. Nosila nám šaty, které byly jiné. Když kamarádka ukázala na jedny, že by se mohly vyzkoušet, nepěkně se na ni ušklíbla a byť nic neřekla, připadalo nám, že ji tam je na obtíž. Mě nabídla tak 3 šaty s tím, že zbytek by nešel upravit na mou velikost. Mě salón tedy moc nenadchl.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, no když to tak ctu, tak si asi zajdu svoje saty zkontrolovat:-D Pujcuji v CAXA v Brne a s jednanim při zkouseni jsem byla docela spokojena. Jedine co me zarazilo bylo, když jsem si vybirala populnocni saty na prevleceni (měli akci jejich zapujceni zdarma) tak jsem si vybrala jedny za 3000Kc a pani mi netaktne rekla, ze nevi jestli si zrovna tyto budu moct pujcit, ze jsou moc drahe a ze za kolik ze mam ty svatebni. Když jsem ji rekla,ze svatebni mam ty nejdrazsi, tak rekla, ze jo, ze si tyto teda muzu vybrat. Pokud s tim mají problém, tak to mají rict dopředu a nenabízet populnocky zdarma. Jinak diky za tip a před pujcenim zkontroluju jestli jsou v poradku.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejste první nevěsta která tam nebyla spokojena, proto sem se Caxe obloukem vyhla atˇmají sebevětší výber šatů. Šaty sem si koupila v půjčovně Bella Olomouc a sem naprosto spokojena. Mám je tam bezproblémů uschované a 14 dní před svatbou mi je budou upravovat na mou výšku.
Odpovědět
jj taky mám špatné zkušenosti, když jsem si chtěla vybrat šaty tak podle obrázků to beru. Nemůžou měr všechny vystaveny, ale když jsem si je teda vybrala (6ks) tak za mnou přišla paní co mě měla pomoct obléct a řekla mi že můžu zkusit maximálně troje že nemají na mě tolik času. Tak jsem řekla že mě tam už nikdy neuvidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Nooo, tak to je síla. ...za ty peníze by si čas teda měly najít. Náš zákazník, náš pán. ...Já jsem z malého města (Děčín ) a tam si teda nevěsty v salonu hýčkají ☺
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám z Caxy smíšené pocity, záleží na tom, jaké město si zvolíte. Brno vřele doporučuji - paní byla milá, ochotná, sama se svědkyní jsem poletovala mezi regály s šaty, vybírala jsem si a rovnou je nosila ke kabince. Myslím se, že je to tím, že Brno je poměrně nověji zavedené. Kdežto Olomouc pravý opak - první zkoušení fiasko, nosily mi šaty jak na starou babku, neforemné, nemoderní, když jsem si chtěla šaty vybrat sama mezi regály, tak mě ihned nevybíravě zarazily, nulová možnost výběru. Nakonec jsem si vybrala šaty, které jsem si zkoušela v tom Brně a jenom podle internetu zjistila, že je mají i v Olomouci. Ale kdyby jsem nebyla v Brně, tak by mi v životě tyto šaty na vyzkoušení v Olomouci nedonesly. Konečná zkouška se neobešla bez bolerek s dírami a nejvíc mě dostalo, když moje asistentka běhala mezi regály pro bolerko podle jejích představ, a z vedlejší zkušební kabiny mi druhá asistentka, která obsluhovala jinou slečnu, během minutky dodala bolerko přesně sedící. Jé, to mě nenapadlo - řekla jenom ta moje. Šaty spokojenost, ale to okolo děs, děs. Za mě, když do Caxy, tak jedině do Brna!!
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem v obou Caxách. Nemám vyloženě negativní zkušenosti, ale žádné jásání to taky nebylo. V brněnské se mi věnovaly 2 asistentky a nanosily mi spoustu šatů. Moje zadání bylo co nejjednodušší, už to byl problém. Nosily mi stejné typy šatů, ne úplně podle mých představ, ale budiž... Jedna, mladší, se nebála říct, že to není ono. Ale druhá, starší, ta mi vyloženě pochlebovala i u šatů, které mi úplně neseděly. Jedny šaty se mi hodně líbily a pro ty jsem se vydala ještě do olomoucké Caxy. Paní se mi věnovala dostatečně, nosila mi spoustu šatů. Většinou to komentovala v souladu s mými pocity. Obě zkoušení byla zdarma. Šatů mají hodně a díky mojí velikosti 36/38 výběr nebyl problém. Ale zdálo se mi, že mají vše "na jedno brdo" a nutily mi takové klasické korzetovky, které jsem odmítala. V Olomouci se mě asistentka snažila dotlačit do jedněch z nejdražších šatů. Ne zcela respektovaly moje přání. Krátké šaty mi nanabídly vůbec, přestože jsem o ně jevila zájem. Nakonec to dopadlo tak, že šaty jsem si koupila v malém obchůdku. Jednoduché, krátké, nekorzetové. Takže do Caxy bych klidně v rámci "tour de salon" zašla s kámoškama, ale na zadek jsem si z nich nesedla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?