Přítel se bojí, že jsem si nevybrala hezké svatební šaty

Profilova fotka
Ahooj :) vím, že vidět nevěstu ve svatebních šatech před nosím smůlu jenže já jsem si koupila šaty které jsou pro mě naprosto úžasné ale přítel se bojí jak v nich budu vypadat... Může je vidět aspoň na fotce (beze mě ) Aby nemusel mít strach, že jsou to nějaké šeredky.. díky za každou odpověď
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
No já nevím.. Na jednu stranu podle mě není důvod, aby tě v nich neviděl (o co jde? o pověry??), a na druhou stranu, jestli tobě připadají super, tak není co řešit.. Ukaž je kamarádce a mamince, ať jsi klidnější, ale přítel ať se nechá překvapit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja si myslim, ze pokud ti saty sedi,citis se v nich dobre a saty jsou pro tebe uzasne neni se ceho bat :-) urcite se budes zenichovi libit :-) ja mela taky strach, aby se libily, tak jsem si stahla ruzne fotky v podobnem stylu a ukazovala je priteli a vsechny se libily ;-) ale podle me se kazda nevesta svemu zenichovi libi I kdyby byla v pytli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vercas01 ahoj, je opravdu na tobě jestli ku je ukazes nebo ne :-) myslím že bude víc překvapený ve svatební den,a až tě v nich uvidí Jak jsi v nich šťastná Tak si uvědomí že se neměl proč strachovat ;-) Víš že se říká že se bojíme toho co neznáme. Já bych mu ukázala vicery saty na obrazku aby nevěděl které sis vybrala - pokud mu je chces ukázat a stále ho nechat tápat které sis vybrala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já na pověry nevěřím, jsme pár, jsme spolu pomalu 10 let a děláme všechno spolu, takže jsme spolu vybírali i šaty. Vím, že je jediný člověk, který mi řekne popravdě jak v nich vypadám. Do té doby už stejně nebude vědět jak vypadaly ;-) Je mi jedno jestli se nebudou líbit mamce nebo kamarádce, záleží mi abych se líbila hlavně jemu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem šaty vybírala s přítelem, takže si myslím, že je spokojený a na pověry nevěříme. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že hlavní je, aby se líbily Tobě a cítila ses v nich dobře. Nevím, proč by se mu nelíbily, pokud se nebudeš vdávat v pytli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč to řeší? Měla by ses mu líbit v čemkoliv! 8-)
Odpovědět
@vercas01 A nechceš je dát chvíli do alba, aby si věděla, zda se třeba líbí tady? Po chvíli je třeba smázni pokud je tu nechceš mít pořád
Odpovědět
Profilova fotka
@nufie Konečně se tu objevil někdo, kdo vybíral šaty i s přítelem! Já sama si je sice vybírala sama, ale to proto, že přítele bych nikam do salonu prostě nedotáhla, jeho to tak nebere a obchody nemá rád :-D Takže to jako překvápko mít bude. Ale hrozně se mi to líbí, když někdo vybírá šaty s přítelem... Přesně jak říkáš, bude to slušet tobě, jemu se budeš líbit, protože ti řekne popravdě, v čem by rád abys byla na svatbě a spokojeni budete oba a to maximálně! :) Tohle ti závidím :) Takže tobě dávám opravdu palec nahoru ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to spíš připadá,že je přítel zvědavej a chtěl by tě vidět v šatičkách. Já na pověry nevěřím. Šaty mi můj přítel dokonce vybral. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se prave tesila ze mne pritel poprve uvidi az kompletne nacancanou, takze jsem vubec nechtela aby videl saty i kdyby jen na obrazku. Ja znam jeho vkus, on zase muj, takze jsme se navzajem nebali, ze by doslo k nejake katastrofalni neshode a zklamani. Nicmene pro jistotu jsem priteli zakazala, aby komentoval jakekoliv svatebni saty, ze nikdy nemuze vedet jiste, jestli nejsou podobne mym a ze kdyby dal spatny komentar (i kdyby jen kvuli spatne fotce nebo protoze jine neveste neslusely), tak bych z toho byla zklamana. A ted po svatbe musim rict, ze prekvapeni se podarilo a jsem rada, ze jsem ho nechala v nevedomi az do obradu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlisovi Děkuji, můj názor je, že si beru jeho a ne ty lidi co tam budou. A beru si ho proto, aby jsme sdíleli všechno spolu a aby jsme si byli nadále oporou, měli jeden druhého.... Nevidím tedy důvod proč by se nemohl zapojit do příprav vč. vybírání oblečení. Jsem sice dost samostatná, ale tady se jedná o nás oba přece ;-) (navíc mi při nákupech dělá i spolehlivého řidiče :-D ) On je mi oporou ve všem, nakupuje a vybírá oblečení radši než já, vždycky mi vybere nejlíp! Přeju ti, aby ses příteli taky moc líbila a aby se vám svatba vydařila!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky nejsem na pověry.. ale já prostě chci, aby padl na zadek, až mě uvidí.. ;-) Takže bych je s ním v žádném případě nevybírala.. Připravila bych ho o moment překvapení.. ;-) Jinak chodíme všechno kupovat a vybírat spolu, ale tohle nee :-) Ale záleží přeci na Tobě, jestli chceš aby je viděl.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přítel viděl všechny na fotkách... i ty hrůzy :-) takže ví, že je viděl, ale neví jaký to jsou, ale ty co mám jsou jeho favorité :-) a když jde o pověry, kdyby chtěl, tak ho klidně vezmu sebou, stejně ten den D bude trochu jiný.... make-up, vlasy, závoj.... a hlavně i ten pocit. Takže za mě pokud jsi se v nich cítila a jistě znáš znáš přítelův vkus, tak je to v pohodě. Pokud cítíš nějakou nejistotu tak se ještě podívej jinde. Já když vybrala ty svoje, tak jsem to prostě poznala, už jsem v nich chtěla odejít a to jsem je našla v březnu a bereme se v září...
Odpovědět
Trochu sebedůvěry, vercas01, určitě si umíš vybrat padnoucí šaty :-) A navíc, jestli Tě má opravdu rád a má trochu sociální inteligence, tak Ti tu radost nezkazí, i pokud vybrané šaty nebudou jeho styl (když už se teda zajímá o módu). Bere si přece úžasnou ženu a ne barbínku ze žurnálu, ne? 8-)
Odpovědět
@vercas01 Nosí smůlu? To se teda bavím. Vždyť je to jen pověra, přesně jak říkáš :-D Já šla s kamarádkama ale to jen proto, že přítel neměl čas a nákupy moc nemá rád, takže by ho to nebavilo. Doma jsem mu ale ukázala všechny fotky. Jediný, kdo s tím měl problém, byly právě kamarádky ale ty jsem pěkně seřvala. Jsme spolu 10let, z toho cca 7 bydlíme spolu, tak co s tím budu dělat cavyky :-) Fakt v těch šatech v den D každá budem vypadat jinak - vlasy, make-up atak. Klidně bych se mu v nich ukázala.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je u mě naopak. Mě neviděl a furt říká, že budu nádherná. Ale prej není objektivní, bo se mu líbím furt :-) Tak mu je ukaž. Nemá je vidět jen na tobě, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ddanka Já to mám taky tak, chci, aby měl prekvapko..:-) I když taky pořád vyzvida..
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně že je to jen pověra. Jen to jen o tom, jestli ho chceš překvapit nebo ne. Můj přítel se sice těší jak malé děcko, ale to překvapení si chce užít. Ale co mě zarazilo "...a přítel se bojí jak v nich budu vypadat" Tak snad nejsi nesvéprávná ne? Mě by taková věc asi hodně zamrzela.
Odpovědět
Musím se přiznat, že jsem se setkala poprvé v životě, kdy ženich má strach, jestli si jeho budoucí žena dobře vybrala šaty. Většinou jsou muži jen zvědaví a proto ty šaty chtějí vidět, ale kdyby mi můj muž řekl, že se bojí, jestli jsem nevybrala špatné šaty.........No COMMENT. Myslím, že by k tobě měl mít partner alespoň trochu důvěry a nepodceňovat tě. Souhlasím s @tilickova, tohle mi říct můj muž, tak mě to hodně mrzí. Zda šaty ukážeš či nikoliv je na tobě. :-)
Odpovědět
No nezlob se, ale pokud se tvůj nastávající bojí, že sis vybrala špatné šaty, ptala bych se spíš, jestli sis vybrala dobře ty muže :( I kdyby jsi šla na svatbu v pytli od brambor, měl by ti říci, že jsi ta nejkrásnější nevěsta a že ti sluší naprosto všechno. Spíš jestli není jenom zvědavý a jestli jenom neloudí. Pak není důvod, proč se nepochlubit. Já se doma taky chtěla pochlubit fotkami v šatičkách, ale prý NE, těší se až mě v nich uvidí v den svatby. Prý mi věří že jsou krásné. A ty, pokud nepujdeš v teniskách a teplákách, tak budeš určitě nevěsta jako princeznička a všem se budeš moc líbit :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Absolutně nechápu ... Promiň, ale snad chlap to za 1. neřeší co bude mít jeho vyvolená na sobě , a za 2. i kdyby šla v nejhnusnějších šatech, bude pro něj snad ta nejhezčí. Jinak já bych mu je na tvém místě neukazovala, ať se nechá překvapit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mě to totiž jako by pochyboval o tvém vkusu :-|
Odpovědět
Můj muž mě viděl v tolika svatebních šatech, včetně těch mých, a rozhodně to nemá vliv na manželství. Chtěla jsem se líbit nejvíc jemu, tak je přece musel vidět.
Odpovědět
Cauky, my resili neco trochu podobneho :) mame jiny vkus, ale nakonec jsme se shodli priblizne na stylu satu. Taky jsem furt resila, jestli se mu v tech nebo onech budu libit... protoze jsem chtela byt pro nej ta nejkrasnejsi. Pravda ale je, ze kazde saty jsou krasne a kdyz se pak nalicis, uceses a vezmes si na sebe ty svatebni... Tak jsi proste krasna!!! uplne ve vsem :-) ja byt tebou, tak se mu neukazuju... hrozi totiz, ze kdyz uvidi kus satu, tak treba rekne, ze se mu to moc nelibi a zbytecne te znervozni. Ale kdyz te pak v tech samych uvidi na zivo, tak mu spadne celist, jaka jsi krasna :) fotka mu nic nerekne, fakt. neboj se toho a usvec ho v tom,ze budes pro nej krasna nevesta :))
Odpovědět
Přítel se bojí jak v nich budeš vypadat? No tak to je trochu smutný..Nechci ted být nějaká urejpaná, ale myslím, že i kdybys na sobě měla mít pytel, tak bys pro něj měla být ta nej..
Odpovědět
@denisa57 a hlavně mi to přijde divný prostě..nemyslím to zle, ale tak co je to za chlapa když jí řekne, že se bojí jak bude vypadat..a vubec od kdy tohle chlapi řeší?
Odpovědět
Profilova fotka
neukazovat, jen ujistit ho, že to bude stát za to, jo a kdyby nad tím chtěl ještě přemýšlet, dej mu na práci plánování svatby a uvidíš, jak rychle ho to přestane zajímat:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@leniiis přesně mě to taky přijde divný @vercas01 to si ženich myslí že nemáš vkus bo co? (fakt to nemyslím špatně). Ten můj mě řekl že v jakýkoliv šatech budu ta nejkrásnější a když mě pak v kostele uviděl fakt padl na zadek. Kdyby měl starost, že si neumím vybrat krásné šaty, tak se urazím. Protože buď bych to chápala tak, že podle něj nemám vkus, anebo že nejsem do daných šatů dost hezká. Ale je jasný, že každý to bere jinak. :-)
Odpovědět
Dnes jsme se snoubencem řešili něco podobného. Jistá televizní moderátorka měla takový srandovní kostýmek (a to barvu i střih x-) ). Z legrace jsem se zeptala, jestli si mám též takový kostýmek pořídit x-) ;-) :-) A reakce snoubence?: "Pořiď, mně by to bylo jedno" :-) ;-) Bylo by mi líto, kdyby mi diktoval, co si mám či nemám oblíct. A o svatebních šatech nemluvě - kdyby mi naznačil a řekl, to co @vercas01, tak nevím - minimálně by mi to bylo HODNĚ líto :-x =-) ;-( :-( Každopádně má ale snoubenec dovoleno a právo se k mému oblečení a malování vyjádřit - chci se mu líbit ;-) navrhnu mu, jestli bude mé svatební šatky chtít vidět, popř. vybírat se mnou - na pověry nevěřím...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?