Přírodní svatba - měly by být jednoduché šaty?

Ahoj, chtěla budeme mít venkovní svatbu, výzdobu bych chtěla v přírodním stylu jako na obrázku, ale nelíbí se mi moc takové ty boho jednoduché šaty. Chtěla bych šaty podobné, jako na fotce, ale setkala jsem se s názorem že k přírodnímu stylu bych měla mít jednoduché šaty, jako je to teď moderní. Já si ale myslím že bych si měla přece šaty a výzdobu vybírat podle toho, jaké se mi líbí ne podle toho, co je teď moderní, jen mě zajímá Váš názor, jestli se to opravdu nehodí a bude to vypadat blbě? Děkuji za Vaše názory :-)
Odpovědět
Myslím, že se to hodí, jen tu vlečku bych zkrátila. Šaty jsou lehké a jemné.
Odpovědět
Ahoj, podle mě se k "přírodním" svatbám opravdu víc hodí "boho" šaty. Ale pokud jsi mezi nimi nenašla žádné, které by se Ti líbily, tak si myslím, že to ani s bohatšími šaty (po zkrácení vlečky) nebude žádné faux pas ;-)
Odpovědět
To není o tom, že to je ,, moderní" ale že to prostě nejde k sobě lítat po louce/mezi stolama plnyma dřeva a šišek a mít na sobě závoj a princeznovske šaty 😊😎 tvoje jsou už více princeznovske mno, hlavně ta vlečka 😏 pardon
Odpovědět
Šaty jsou krásné! Hodí se to a i kdyby ne, no tak co. Jediné co by mi snad přišlo moc, jsou šaty tak široké, že byste neprošla dveřmi :-) .
Odpovědět
Me tyhle saty prijdou v pohode, nejsou az tak prezdobene a siroke jako jine, ale hodne zalezi i na miste. Neni venkovni svatba jako venkovni svatba a zalezi i na miste kde bude obrad. Pokud se budete brat nekde uprostred lesa nebo na louce nebo v poli, tak bych asi volila jine, ale pokud to bude nekde na vinici, zahrade, venku vedle restaurace nebo penzionu, tak proc ne. Co se tyce vlecky, tak pokud se ji nechces vzdavat, tak se temer ve vsech pripadech da nejakym zpusobem pripnout.
Odpovědět
@kristynasam souhlasim :)
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla svatbu v přírodním stylu a obřad v zahradě, a taky jsem neměla boho šaty :-) Typově jsem měla podobné šaty a bylo to fajn ;-) Takže - hlavně ať se to líbí tobě, a to platí nejen o šatech, protože pak by sis řekla, že si to měla udělat jak si chtěla ;-) Toť má zkušenost. Ať se vše podaří! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na místě, pokud se jedná jenom o doplňky jako je jutový pás a drevěná kola v klasickém např. hostinci jako je na foto, tak bych to neřešila a vzala si šaty jaké chci , pokud je to stodola vyladěná do přírodního stylu, tam už to asi bude zvláštní. :-)
Odpovědět
Dekuji Vam zarady rady :-) Bude to v penzionu se zahradnim altankem, jeste nevim, jestli bude oslava primo venku v altanku nebi uvnitr v penzionu. Puvodne jsem chtela vyzdobu do fialova s levanduli, ale tohle se mi libi vice. Obrad bude bud na trave hned vedle penzionu nebo kdyby prselo, tak v tom altanku. Nebude to uplne klasicka prirodni svatba s obradem v lese a oslavou na louce, jen bych chtela tu vyzdobu doladit do takoveho stylu.
Odpovědět
@jana8788 v tomto případě bych v tom osobně vůbec neviděla problém, šaty jsou moc pěkné a k prostředí se hodí :)
Odpovědět
Ty šaty jsou moc pěkné a myslím, že k prostředí jsou adekvátní. Když se ti boho styl nelíbí, tak si šaty v takovém stylu neber, i kdyby všichni tvrdili, že musíš mít boho styl, vdáváš se ty, ne oni ;-) Já jsem taky partnerovi nedávala kravatu v barvě výzdoby.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak my měli venkovní svatbu a já měla šaty jednoduché, ač ne boho. Ale to je úplně jedno, protože kdybych toužila po princeznovských, tak bych si je klidně oblékla. Zbytečně bych se tím netrápila a vybrala si především šaty, v kterých se budu cítit dobře a přijdu si v nich hezká. Krásná svatba může být i bez "barvy svatby", sladěné výzdoby a hostů tón v tónu atd. Hlavně si to užij a nenech se svazovat nálepkami a dogmaty typu "venkovní svatba=boho šaty" :-) Už to stejně začíná být na jedno brdo :) PS: Šaty jsou moc hezké.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Je to váš den, vaše svatba, ty se máš cítit nejkrásněji ve svém životě, tak si vyber šaty, které se ti líbí a které ti sluší a ne to co je zrovna in :-) Copak musí být všechny svatby jak přes kopírák? Já měla svatbu na statku, obřad v zahradě a také jsem měla šaty s vlečkou a bohatou tylovou sukní, pod kterou jsem měla ještě spodničku :-) A ve stodole jsem neměla super rustikální výzdobu, na krásných dřevěných stolech jsem měla ve stodole dokonce ubrusy. A přesto byli všichni nadšení a všechno nám hrozně chválili :-) Já sama bych si netroufla na cizí svatbě cokoliv kritizovat, svatba má být podle představ novomanželů a ne mých :-)
Odpovědět
Děkuji Vám všem za rady, já bych si stejně beztak ty jednoduché šaty nevzala :-D Je to jednou za život, tak co :) :-D Teď ještě, aby ty moje vysněné šaty na mě vypadaly dobře a bylo volné :) Zkoušku mám až ve čtvrtek.. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?