Princeznovské svatební šaty vel. 46-48, je to vhodné?

Mile nevěsty, potřebovala bych o vás radu co se tyka svatebních šatu. Jsem baculka vel. 46-48 a na svatbu bych chtěla princeznovské šaticky jen nevim jestli je to vhodne. Taky bych potrebovala poradit, v okoli Hodonina kde je nejaky svatebni salon s vetsimy velikostmi satu, krome salonu Ivana. Dekuji moc :-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/diskuse/nevest...
Odpovědět
http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...
Odpovědět
Princeznovské šatičky může mít nevěsta s velikostí XS i s velikostí XXL :-) Proč ne ;-) Vyber si šaty, které se ti budou líbit, a ve kterých se budeš jako princezna cítit :-) Hodně štěstí a pak vlož fotečky se šatkama, ať je pak mohu pochválit ;-)
Odpovědět
@petraludvikova dekuju za nazor jj dam ale je to jeste daleko spis je teprve rozkoukavam jake jsou moznosti ve vetsich velikostech
Odpovědět
Jen podle konfekční velikosti těžko soudit, ideální bude, když si prostě zkusíš takové šaty, které se Ti budou líbit a pak zhodnotíš, jestli se Ti to líbí i na Tobě nebo ne. Občas se stane, že nevěsta (jakékoli postavy) nejlíp vypadá ve střihu, který by ani nesundala z ramínka. ale pokud se Ti nejvíc líbí "princezna", tak si takové šaty zkus a pak uvidíš :-)
Odpovědět
Zkuste uzavřené šaty nahoře - ne přes prsa nahaté. Přidává to velmi na objemu. Stojáček nebo decentní výstřih, vlasy vyčesat nahoru, aby opticky prodloužilo postavu. Radila bych přes boky hladké a od kolen dolů nabírané. Nejlépe stejně bude zkoušet a zkoušet. Představa je jedna věc a nakonec Vám budou lichotit úplně jiné a změníte naprosto pohled na věc. Obrňte se trpělivostí, zkoušení je občas otravné, vnucování některých modelů taktéž. Vezměte si kamarádku "co na srdci to na jazyku" a vyrazte do salónu.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle velikosti se to skutečně nedá soudit,já mám 46 a měla jsem krásné princeznovské šaty,připadala jsem si skutečně nádherně a ostatní to taky chválili. Jde hlavně o to,jak se v nich cítíš, měla jsem šité na míru a to je podle mě pro nás baculatější holky ta nejlepší varianta,tak ti sednou nejlépe :)
Odpovědět
A proc by ne? Akorat se vyvaruj satum bez raminek. Delaly by ti faldiky v podpazi. Vyzkousej nejake s raminky (at uz za krk, spadle na ramena nebo klasicke) a uvidis :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Určitě si dej pozor na korzet (pokud ho tedy budeš chtít a mít), protože špatně padnoucí korzet umí spíše napáchat škody než ubrat centimetry. Hlavně ti to udělá ohromný prsa, který se derou z korzetu ven a nevypadá to na fotkách hezky. Určitě bych dle rad výše volila rukávky nebo alespoň ramínka. Určitě budeš krásná ;-)!
Odpovědět
Profilova fotka
@pajulik Ahoj, zalezi, jake mas asi konkretni "proporce" :-) Ja jsem vel 46 a princeznovske saty jsem mela a myslim, ze kdyz me lidi kolem chvalili, tak neslo jen o zdvorilost :-) Jde o to, jak by ses v nich ty sama citila - doporucuji, aby sis par typu satu zkusila a uvidis :-) Jestli se bojis korzetu a volnych ramen a pazi, tak to muze pomoct bolerko :-) Mimochodem ja prodavam svoje saty (viz muj bazar), tak kdyby se treba libily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky vel.46-48 vybrala jsem si na webovkách Madory šaty a mám známou švadlenu a ta je ušije :) jinak v Hodoníně hodně chválí salon Nevěstino tajemství :)
Odpovědět
Já jsem měla také princeznovské šaty a byla jsem spokoje ná a mám vel 46-48 takže doporučuji a neboj se nic budou Ti určitě slušet---jinak své šaty prodávám na bazárku,tak kdyby se ti líbila,tak se ozvy :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?