Princeznovské šaty - aneb ta nejbohatší sukně! Kde je sehnat?

Strašně moc bych chtěla svatební šaty, které by měly srdíčkový kraťoučký korzet jen do pasu a od pasu opravdu BOHATOU tylovou hladkou sukni, navíc ještě s vlečkou. V albu mám spoustu šatů, které se mi líbí, ale já bych chtěla tu sukni ještě skoro dvojnásobnou! :-D Má někdo podobné představy, nebo ještě lépe už se v takových podobných někdo z Vás vdával? :) Nevíte, kde bych takové šaty mohla sehnat? V salonech jsem na žádné takové nenarazila, ale zatím jsem byla jen v pár... Nejraději bych si je chtěla nechat ušít na míru, ale nevím od koho, apod... Prosím, pišme sem podobně princeznovsky založené slečny a snad si navzájem pomůžeme.. ;-)
Odpovědět
1
2
8
ahoj lucimia :-) tak ja chcem tiež veľkú sukňu.. možno nie až takú veľkú ako si predstavuješ ty, ale nechcem žiadne úzke strihy :-D však vydávam sa dúfam len raz a len na túto príležitosť môžem byť za princeznú :-)
Odpovědět
lucimia jak bys chtela dat usit tak skus madora tecka cz :)
Odpovědět
takové májí v deltě v mostě a jsou to sincerity nebo tak nějak. viděla jsem je loni v diplomatu a zase je mají nějaké nové na stránkách ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucimia mas IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Lucimia...ja tiz chcem take princeznickovske saty :-) ,tiez som toho nazoru ze vydavam sa len raz a nech to stoji zato,mne osobne sa nepacia uzke saty..ja by som chcela aj popolnocne take siroke ale to sa zrejme nehodi ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, aj tie moje saticky su poriadne siroke. Nie sice az take ako si ty predstavujes ale na mne by to vypadalo blbo lebo som malicka... tiez som chcela aj popolnocky s bohatou suknou, ale myslim, ze mi svadobne saty budu stacit a budem rada ked sa budem moct prezliect do niecoho lahsieho:))
Odpovědět
Profilova fotka
kacennka:vies ake saty si das popolnoci?ja sa rozhodujem a neviem si vybrat ci dlhe alebo kratsie...tiezpatrim k tym mensim dievcatam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja si dam rozhodne dlhe... pripadaju mi take slavnostnejsie. Ale ake presne budu tak to netusim. Zatial ma ziadne neoslovili. Jedine co viem, je farba. Cyklamenova aby som ladila aj s vyzdobou.
Odpovědět
Tak to tyhle mají podle mně mnohem větší sukni :-) http://www.nevesta-zenich.cz/svatebni... www.salonparis.cz/svatebni-saty-demet... www.salonparis.cz/svatebni-saty-demet...
Odpovědět
Já jsem také poměrně maličká, 155 cm mno :-|, ale když je ta sukně jakoby bohatá a směrem výš, ne dolů jako některé, tak to tolik nezmenšuje...:) Ale i kdyby jo tak já se prostě té bohaté sukně nevzdám, páč je to můj sen... ;-) weka - právě některé tam mají sukně bohaté, ale zase se mi nelíbí jinak. Jedny vypadají moc slavnostně a těžce (svatba bude pravděpodobně v létě, tak chci něco lehkého právě z toho tylu), a ty druhé jsou moc nabírané, což podle mě také zmenšuje postavu a navíc ten korzet...no ale zase by se hodil na to léto...:) No já prostě nevím, to je se mnou hrozny... :-N Nevíte, kde bych sehnala (mohla si vyzkoušet a popř. půjčit), kolekci šatů hollywooddreams, viděla jsem je poprvé a fakt bomba :)
Odpovědět
Jinak já budu mít popůlnoční také určitě dlouhé, ale už nějaké lehoučké , úzké, jednoduché, ještě ale nevím barvu.. To taky bude dilema... :-D Ale důležitější jsou ty "hlavní" svatební šaty. :) Joooo kdybych nebyla tak náročná.... :-D
Odpovědět
Tak to sa pridavam do klubu :) Presne take princeznovske saty hladam aj ja. Nech sa aj posadit v tom nemozem, nevadi :) Po polnoci ale planujem kratke, aby som si aj zatancovala, kedze s partnerom chodime na salsu :) Mne sa pacia tieto saty : http://www.complicite.com/fr/robes-ma... Mam tu vyhodu ze zijem na juhu FR tak si po ne skocim, dufam ze mi budu sediet, uz podla obrazku nemam ani chut si ine skusat. Teda mam, ale tie co vidim na inych obrazkoch sa nedaju tak lahko zohnat a toto su jedine princeznosvke co som na juhu FR nasla a mozem si ich pred kupenim aspon vyskusat a upravia mi ich na postavu..
Odpovědět
Článek se načítá
andrea9999 - Jééé tak ty jsou taky krásné, k tomu spodnici a... :) Mně se hrozně líbí šatky hollywooddreams, poslala mi odkaz Martina380, jakorát jsem se teď dozvěděla že se dají sehnat pouze v Anglii... :-| Přemýšlím asi o ušití, protože jinak nebudu nikdy spokojená.. ;-(
Odpovědět
lucimia: inak ono to asi nieco na tom bude ze tieto princeznovske saty maju prevazne v Anglii, nechapem preco. Aj tie co som sem dala link su sice vo FR ale je to Londynska znacka. Vsetky "juzanky" maju taku tu lezernu modu, alebo "a la ryba :) " a to ja nemusim :) Ono je potom lepsie si ich dat asi usit, alebo byvat blizko toho originalneho obchodu kde na to sitie namieru dozeraju. Ja som si iba zistovala ako prebieha tu ta kupa siat, a to su tam objednavky na stretnutia, premeriavania, tri skusky a na zaver dokonca este instrukcie ako sa v tom chodi a sedi a tancuje :) Takze ziadny vylet do Anglie po saty by to urcite neriesil :)
Odpovědět
Ahoj holky přidávám se do klubu...Chci obrovské šatičky s tylovou sukničkou. Chtěla bych trochu snížený korzet a nejlépe žádné nabírání,ale stát se může všechno. :-D
Odpovědět
Holky, jám mám úplně stejnou představu - chci bohatou sukni, ale takovou tu, co se při chůzi houpe, ne takovou tu pevnou homoli se zašitými muchlanci látky ("šlehačka"), to je totiž pro mě rozdíl, co je už za hranicí mého vkusu. Příští týden jdu oběhnout salony v Brně a když nic, nechám si je ušít v jednom salonu v Žabinách, mělo by to vyjít zhruba na stejné peníze. Mě se hodně líbí šaty Demetrios, ale ty mají jen v Ostravě. A vy s menší výškou rozhodně nejdřív vyzkoušejte jakékoliv bohaté šaty v půjčovně, než si ty vysněné necháte šít, protože ono to opravdu hodně zmenšuje, tak ať se v tom samy sobě líbíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Andrejko,tak ty tvé šaty jsou prostě nááádherné :-) snad ti budou sedět!!
Odpovědět
Profilova fotka
aj ja som fanusik "tortovych siat". Tiez si myslim, ze len raz v zivote mozem byt za "princeznu", tak to rozhodne vyuzijem. Ja uz satky mam - tieto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... :-) su nadherne, zboznujem ich! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
usacek79:velmi pekne saty...mas ich pozicane,site alebo kupovane? :-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak já si nakonec vybrala snad opravdu "pronceznovské" šatičky. Jen doufám, že mi budou sedět tak, jak si představuju :-D http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Jsem taky jedna z tech co chcou mit princeznovske saty. Budu si je nechavat sit v Cine. Například Zimo šije nádherné šaty a cenově vyjdou moc dobře. Pokud vás tozajímá blíž mrkněte do diskuze Asapbay a ostatní čínští prodejci.;-) Ale jak už tu někdo říkal, rozhodně doporučuju si před ušitím někde zkusit aspoň podobné těm vašim vysněným. Je možné že to co je krásný na obrázku, nemusí vaší osobě vůbec sedět.;-)
Odpovědět
usacek79 i carla.cz opravdá krásné šaty... Ale já si představuji jednoduché, nenabírané, jenom lehká bohatá tylová sukně a korzet také jednoduchý, max. růžová stuha uprostřed korzetu (viz. mé album), mně by asi to všelijaké řasení a nabírání sukně právě asi zmenšovalo.. Půjdu někam do půjčoven a uvidím. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zuziiiicek:ja som davala sit svadobne saty sestre v cine a ked prisli boli veeeelmi siroke,musela si ich davat zuzovat tak ak si im este neposlala miery tak nepridavaj ani cm navyse aby si potom s nimi nemala starosti :-)
Odpovědět
cuculiatko88: A od koho si je sestra nechávala šít? Bylo to na e-bay? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lucimia:hej bolo to cez ebay :-D
Odpovědět
Mě se taky takové šaty hodně líbí, ale tyhle šaty jsou jen pro opravdu hubené holky,protože opticky hodně rozšiřují. Pokud tedy nejste jako nit ,tak si běžte napřed zkusit podobné do půjčovny,než si je někde objednáte .
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
a co třeba tohle holky? http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
ahoj holky, taky hledala saty s bohatou tylovou sukni, chtela jsem sirokou sukni, ale zaroven jednoduche - ne "slehacky". Nakonec je nasla v kolekci Agnes a koupila si je. Vdavala jsem se ted v zari. posilam foto: http://www.beremese.cz/bazar/show_ent... sukne byla velika, ale fakt pohodlna. kdyby nekdo mel zajem, tak se ozvete :-)
Odpovědět
Jarmilkaaaa: A nechceš mi dát na ni kontakt???? :) Do IP, díky zuziiiiicek: Ta sukně krásná, ale korzet nic moc :-S Jsem holt hrozně náročná :-) efka2010: Zrovna jsem na ně koukala, jsou krásné, ale mám opět jinou představu korzetu :-D Ale fakt nádherné... Přemýšlela jsem že si je nechám jednou objednat před Asapa přes ebay anebo ušít na míru u nějaké šikovné švadleny... Jinak fakt už nevím ;-(
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?