Přímí prodejci svatebních šatů z Polska. Máte kontakt?

Po prozkoumání nabídky několika půjčoven jsem zjistila, že takové ty obyč, kde se nespecializují na vyhlášené značky jako MS a pod, nabízí většinou polské šaty. Značky jako Agnes, Emmie Mariage atd. nabízí každý druhý salon, alespoň tady na Moravě. Na Allegru je jich dost slušný výběr. Napadá mě ale, neznáte některá kontakt přímo na nějakého distributora těchto šatů? Proč je půjčovat v půjčovně, když za o málo víc by šly koupit nové a vlastní? :-)
@flowerbl distributory najdeš na webu každého výrobce. zrovna teď jsem jedny stránky studovala, protože se mi moc nezdála nabídka jednoho ČR salonu.. jinak šaty si učitě můžeš i koupit. maloobchodní ceny budou mít myslím všude skoro stejné. jestli distributoři o něco nižší...to asi záleží.
@flowerbl nevím jak ostatní polské šaty, ale šaty Emmi Mariage jsem měla na svatbě a můžu vřele doporučit :-) - šaty fakt nádherné, krásně tvarují a perfektně sedí (můžeš kouknout do mé fotogalerie nebo na svatební klip ;-)). Vím že výhradní zastoupení těchto šatů má přímo salón Emmi Mariage v Dolní Lutyni - já měla šaty od nich a nechala jsem si je šít přímo na míru - 25 000 Kč. A paní Andrejka, která se tam o mě starala, byla naprosto úžasná - hrozně milá a ochotná, tak zkus tam ;-). Původně jsem chtěla šaty Maggie Sottero, ale nakonec jsem si vybrala v Emmi :-D, protože se mi mnohem víc líbily a byly krásně originální ;-). Myslím že MS už dnes žije jen ze svého jména - resp. fotky šatů nádherné, realita je jiná :-( (aspoň teda tady v Ostravě v salónu Belladona, která se na ně specializuje). Šaty Agnes jsem viděla taky skoro v každém svat. salónu, ale kdo má výhradní zastoupení bohužel netuším :-( .
@janictourek jeee moc ti to slušelo, měli jste krásnou svatbu ;-) opravdu nádherná nevěsta jsi byla :-) mě se právě jejich šaty taky moc líbí, hlavně ty bohaté sukně :-) ale ještě jsem zkoušet nebyla, zatím to tak mapuju...takže ty jejich šatečky se dají nechat ušít přímo na míru? to jsem nevěděla...mě ještě spíš napadlo, právě tady v čr si je vyhlídnout a potom si zajet pro ně do polska, myslela jsem, jestli nemají něco jako podnikovou prodejnu :-D že by nenaskákaly na šaty přirážky co si hodí salony u nás :-)
Poprosim o presun do jednej z tychto tem: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/l... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/m...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?