Pozor - asi opětovně podvodný nákup svat. šatů!

Obrátila se na mne pí. Veronica Thomas, že by chtěla koupit moje svatební šaty s tím, že je chce poslat do Německa a kolik by to bylo v EUR. Napsala jsem jí částku 150 EUR a že chci platbu dopředu na můj bankovní účet. Na to mi napsala, že mi dá 250 EUR a chce poslat platbu přes paypal. Napsala i adresu své "dcery". Toto už jsem odmítla s tím, že si nehodlám zřizovat paypal ani posílat šaty do ciziny. Radím opatrnost. Přijde mi, že se pouze mění země - Nigerie, Belgie, USA, VB a teď Německo...
Odpovědět
Profilova fotka
Take mi psala, na oboje saty,ktere prodavam.Nereagovala jsem.Buh vi,co je zac.Dejte si na ni pozor!!!
Odpovědět
Profilova fotka
taky mi psala,taky jsem nereagovala :-)
Odpovědět
Ano taky mam zkusenost poslala jsem ji nekam asi za 2tydny mi prisla zprava lamanou cestinou ze chce poslat nejaka jina pani saty do afriky.ta drzost je neskutecna.
Odpovědět
ahoj holky,je toho tady mpc píše z různých emailů,tak dávejte pozor...co je anglicky nereagovat jde o podvod..jsou to mrchy a snažej se dostat nejem k šatům,ale i k penězům...mě už psali několikrát a ani jim to nepřijde blbý,že jsem je odpálkovala....jsou jak klíštata
Odpovědět
Myslíte, že platbě přes paypal se nedá věřit? Funguje na pricipu, že vám pošle peníze, které si stáhnete na svůj účet. V podstatě posíláte šaty až potom co dostanete peníze. Nemám s tím zkušenost, ale připadá mi, že by se nemělo co pokazit, nebo se pletu? Díky za názor
Odpovědět
@bonib Jakmile bys jim poslala cislo uctu, prijde ti falesny email z ''Paypalu'', kde by ti psali,ze penize mas v Paypalu a ze ti je poslou na ucet, jakmile odesles balik a posles cislo zasilky. Ty bys pak odeslala balik, poslala cislo zasilky, a oni by ti pak zadny penize na ucet neposlali. Nebo v lepsim pripade by ti rekli, ze tam maji zablokovanych 250 Euro, ale ze ti muzou poslat na ucet jenom 300, tak at jeste posles 50.. atd. Proste ty penize bys nikdy nevidela.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak škoda, že jsem si to nepřečetla dřív. Šaty jsem poslala a peníze nemám. Z paypalu jsem sice dostala povrzovací email, že paní peníze vložila, ale poté co jsem poslala číslo zásilky, mi už přišlo jen info, že se stala chyba na účetním oddělení a že paní strhli omylem dvakrát víc. A že dokud se to nevyřeší, tak mi žádné peníze na paypal učet nepošlou. A teď po mě dokonce chtějí, až jim pošlu ten přebytek přes western union. Dělá to 290 EUR. Chce se mi brečet. Volala jsem na poštu, tam mi řekli, že balíček už stornovat nelze, že už je v německu.
Odpovědět
@petrisska hlavne zadnych 290Eur neposilej.. ten email, kterej ti prisel neni vubec z paypalu, je to podvodnej email od ty samy pani, ktery jsi poslala saty. Skutecnej Paypal zadny takovyhle maily neposila. Skoda, zes poslala saty no :(.. ten email od toho ''PayPalu'' je nesmysl.. skutecnej PayPal funguje tak, ze ty penize opravdu vidis na svem uctu... A do jaky zeme jsi to poslala? Muzes jeste zkusit najit na netu postu v blizkosti te adresy, kam jsi to poslala (napr. postu v Nemecku) a napsat a zavolat jim, at ti ten balik vrati a at ho nedorucujou... za zkousku to stoji.
Odpovědět
@petrisska četla jsem tu reakce, že si ty šaty prý někdy ani nevyzvednou...tak to snad vyjde.
Odpovědět
Profilova fotka
No žádné peníze rozhodně nikam posílat nehodlám. Uvažuji i o tom, že bych kontaktovala německou policii, nejspíš by to ale asi nic nevyřešilo. Veronica Thomas určitě není ani skutečné jméno. No moje blbost no. Můžu jen doufat, že se mi balík vrátí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?