Potrebuji radu

Profilova fotka
Ahoj holky, prosim o jednu velkou radu, co se tyce satu. Svatbu mame v zari, a ja do dnes nemam ani tuseni jake saty na sebe. Jelikoz mam vetsi poprsi a uzky pas, byla bych rada kdyby se zvyraznily tyto partie. O to horsi mam boky, ty bych chtela schovat. Hlavne v bile barve.Daji se najit takove saty a hlavne za rozumnou cenu do 3000kc? Ja si nejak nepotrpim na tom zda jsou z druhe ruky ci nove, hlavne aby se libily a ja se citila dobre. Projela jsem snad cely internet i nekolik salonu a kdyz se mi nejake libily, tak byly male. Snad najdu fotku, jak vypada ma postava.moc vam dekuju za vase nazory pripadne kdyby nekdo prodaval tak i nabidky. Jeste se budu premerovat, ale myslim ze velikostne to bude asi 42 az 46.
Odpovědět
@petkahoudis do 3000Kc opravdu nevim :(.. to bys musela koupit nejaky ne svatebni, ale proste dlouhe bile saty.. treba v More&More maji ve vyprodeji ve vyloze nejake dlouhe kremove.. ale svatebni za 3000Kc to bych se dost bala te kvality. Jsou ruzne varianty - napr.objednat si saty z Ciny, ale tam se musis rozmyslet, jestli ti stoji zato resit clo, dph a jeste to, ze ty saty nemusi nakonec vubec vypadat pekne a nemusi ti sednout... a obecne bych doporucila, pokud si objednas saty pres internet, nekupovat levnejsi nez za 7000Kc (jinak se to podepise na kvalite a ty saty budou vypadat ve finale 'nic moc'.) a divat se na recenze, a koupit jedine tam, kde byly holky pred tebou spokojene. Pokud nemuzes nikde nic najit, asi bych ti doporucila si neco nechat usit na miru, nabizi se tady na foru casto svadlenky, nebo si holky nechavaji sit saty v Madore.. to ti vyjde tak do 9000Kc pokud nechces nic extravagantniho. Ale zase se informovat predem o tom, kdo si pred tebou u nich saty nechaval sit a jak byly spokojene.. nema smysl si nechat usit ''saty na miru'' za 3000Kc, ktere budou nakonec dovezene z Ciny. Takze asi budes mit nejlepsi, pokud mas fakt tenhle budget, zkusit bud vyjet nekam do Nemecka do nejakeho ''second hand'' outletu, nejake tam jsou, a doufat, ze na neco narazis, anebo tady prozkoumat bazar a vytipovat si zajimave nabidky v tvoji velikosti :) Jo a jeste, ja mam taky velky prsa a zjistila jsem, ze mi nejvic slusi srdcovy vystrih (hlavne ne rovny, ten prsa zduraznuje) a pokud nechces zduraznit boky, tak se asi vyvaruj strihu ''morska panna'', ale pak zalezi na individualnich satech, jak ti padnou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky moc za radu, ja narazila na pekne saty ve vyprodeji, ale male pres prsa. Koukala jsem i po bazarech na netu a daji se koupit krasne saty, jen nevim prave, Ktere zestihli. Sleduju to denne a uz nevim, nejdrive jsem mela vyhlidle,kdyz jsem je videla v realu Na jedne neveste, tak se mi vubec nelibily, tak proto az ted je schanim, svatba se blizi a ja jsem v koncich.
Odpovědět
Co se tyce strihu, doporucovala bych neco takoveho - http://www.weddingdressesmall.co.uk/m... Anebo neco takoveho ale sukni jeste trochu vic do A-cka. Ale neco takoveho u nas sehnat.. no nevim kde :( Snad poradi nekdo jiny..
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na tom, co ti sedne. Já jsem měla vysněný tvar na zváraznění prsou a pasu a na konec mám úplně jiné. Cenově jsem se vešla do 4.150,-..
Odpovědět
@petkahoudis Ahoj, já mám podobnou postavu jako ty (alespoň podle popisu), ale rozhodně bych nikdy nekupovala šaty přes internet. Měla jsem neprve vysněné korzetové (skutečný korzet a tylová sukně), chtěla jsem si je nechat ušít, ale pro jistotu jsem si tento typ šatů nejprve šla zkusit do půjčovny. A dobře jsem udělala, zjistila jsem, že v tomto typu šatů vypadám jako něco mezi selkou a bláznem. A pak jsem zkoušela a zkoušela, všechny možné střihy - i ty, nad kterými jsem dříve vůbec neuvažovala. A zjistila jsem, že s mojí postavou to prostě odhadnout nešlo, co by mi slušelo. I když mi šaty třeba co se týká velikosti pasovaly, byly tak strašně nelichotivé, a jiné, co mně na věšáku vůbec nezaujaly mi naopak strašně slušely. Takže jsem se vykašlala na to nechat si šaty šít nebo si kupovat značkové z druhé ruky z Ameriky, a šaty jsem si prostě půjčila ty, které mi opravdu sedly.
Odpovědět
A ještě ohledně těch všeobecných pouček, jaké postavě sluší jaký střih. U mně se ukázalo, že je to nesmysl. Vybrala jsem si nakonec šaty, které byly k mojí postavě neskutečně lichotivé, a byl to střih "trumpet" - vypasované a pozvolna se rozšiřující k zemi. A podle těch pouček bych se takovým šatům měla vyhnout obloukem!
Odpovědět
@petkahoudis Jak už psala karlajasmine na větší prsa bych doporučila srdíčkový výstřih. Já mám prsa 5 a vypadá to moc pěkně. Na zvýraznění úzkého pasu a schování širších boků bych volila saty ,,přepůlene" v pase se širokou/širší sukní (to už se dá upravit velikostí spodnice). Pokud nechceš nějakou šlehačku, dají se s takovým střihem najít i moc pěkné jednoduché šaty bez zdobení. Za 3 tisíce ale pouze pokud budeš mít štěstí a seženeš v nějakém outletu nebo odkoupené v bazaru po jiné nevěstě.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky docela mi padli tyto saty, co vy na ne?
Odpovědět
@petkahoudis Jestli sis je zkoušela a slušely ti, tak jdi do nich! Výsledným efektem by totiž nemělo být "Óch, to jsou krásné šaty!", ale "Ách, té nevěstě to sluší!" ;-)
Odpovědět
Ahoj, mám asi podobnou postavu jako ty... prsa E , takže konfekční velikost nahoru kupuju 42-44, pas úzký (tak vel. 38) a boky velký (tak vel. 44). Vysnila jsem si princeznovské šaty, ale na moji postavu to není. potřebovala bych dlouhý živůtek, nebo jak to mám říct, zkrátka aby šaty byly přestřižené tak 5cm pod pupíkem (jinak když to má pas výš, tak v tom vypadám jak selka - velká prsa, velká sukně), ale narazila jsem na problém - všechny šaty se mi v pase jakoby lámaly... nakonec jsem našla krásné, mám je v albu. Prsa mi to kupodivu zmenšuje, pas zvýrazňuje jen tak decentně a krásně mi sedí. I přes mé asi nestandartní konfekční velikosti mám vybrané šaty vel. 38. I z toho důvodu bych si šaty přes internet nekupovala. Opravdu to chce projít salony a vyzkoušet. Jinak ten srdíčkový výstřih - mě se to líbí, ale pokud máš větší prsa, tak si myslím že to není úplně to pravé. Zkoušela jsem si je a s mýma pětkama jsem v tom jak kojící matka. Podle fotek co jsem si potom prohlížela doma, no hrůza. Na šatech se mi zvýraznily nejvíc ty prsa. Když pominu fakt, že svatbu máme v kostele, nemusím se před vším možným příbuzenstvem a kamarády odhalovat víc než se sluší. Jinak hodně štěstí s hledáním těch správných :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ZKOUŠET, ZKOUŠET, ZKOUŠET...... měla jsem vysněné dlouhé, úzké, s vysokým rozparkem.... dle pouček ideální pro mou postavu.... vyběhla jsem s kamarádkou do pár salonu, vyzkoušela několik tipů, které jsem si myslela a nakonec jsem zjistila, že je to úplně mimo.... nakonec mám fialovou šlehačku a věřím, že v nich oslním... sedly mi totálně přesně... koupě v salonu cena 4000Kč....
Odpovědět
@qpal Je zajimave jak je kazdej clovek jinej - divala jsem se na tvoje saty a na tobe vypadaji moc pekne :), ale ja jsem si zkousela hodne podobne, mam prsa F a vypadala jsem v tom hrozne :).. asi hrozne zalezi, jak ma clovek dlouhej pas, nohy, atd.. takze to chce proste zkouset no.. Ja si nakonec saty pres internet objednala, ale mela jsem nejake vyzkousene a vedela jsem presne, jakou kombinaci strihu bych potrebovala, a nastesti jsem se strefila.. ale pokud clovek nema predstavu, jak v cem vypada, tak bych nakup pres internet take nedoporucovala..
Odpovědět
Článek se načítá
Nevím,odkud jsi,ale moje švagrová byla v půjčovně v Kozojídkách u Nového Bydžova a neměla problém se vejít do 3tis a výběr prý taky nebyl špatný. Mrkni: http://www.saty-rosulkova.cz/ Moje kamarádka,holka krev a mlíko :-) ,měla takový střih šatů a hrozně jí slušely
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu vřele doporučit bozskesaty.cz Sice tam třeba nebude přesně ten střih, který by ti slušel, ale stojí za to se s majitelkou sejít ve vzorkovně, něco zkusit a případně tě nasměruje přímo na švadlenu, se kterou mám zatím taky dobré zkušenosti. Mám sice úplně jiný postavový problém, ale ani jedna z nich se mi nesnažila vnutit něco nevkusného a obě mi dokázaly poradit, co asi by šlo. A pak s pomocí fotek z Pronovias a mých komentářů jsme vytvořili moje vysněné šaty na papíře. A dokonce si myslím, že jednoduché šaty bez krajky by ušily za rozumnou cenu, ale to chce se zeptat. Jinak cenově, kdybych si šla půjčit, co se mi líbí, tak 20 000, u švadleny 13 000.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky dik moc, asi se zajdu fakt nekam podivat, ale ja na to prave musim mit klid, a byla jsem ve dvou salonech a pokazde se mi vnutila prodavacka a zacala nabizet, to je to co nemam rada, proto jsem radeji pres nakup po netu. Ale je to pekny dilema,kdyz se saty libi, jsou male a to vetsinou v prsou.chtela jsem si e nechat usit od satickynamiru.cz ale kdyz jsem cetla komentare, tak jsem z toho vycouvala. Jedna se mi hlavne o to aby se libily me, ne nic prehnaneho,prece nekoupim saty jen proto ze prodavacka rekne ze jsou krasne a jak moc mi slusi, nehlede na to ze to rekne na vsechny saty co bych vzala na sebe.tak ja uz nevim.projizdim i bazary po netu kde holciny prodavaji sve svatebni ale vetsinou prave male. Koupit saty od nekoho, kdo vam je nevnucuje ba naopak bude rada ze jeste poslouzi nekomu jinemu, je stokrat lepsi, nez prodavacka ktera by vnutila i cerny klobouk k satum. Kdyby jste vedeli o satech, pisnete. Dik moc :-)
Odpovědět
Pokud nemáte zcela konfekční postavu, tak nákup přes internet v žádném případě nedoporučuji. Každá postava je, i při stejných mírách, trochu jiná. Je dobré si šaty vyzkoušet a záloze mít ještě krejčovou na úpravy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?