Postoupení zálohy na zapůjčení svatebních šatů

Profilova fotka
Ráda bych se zeptala, zda by jste měly některá zájem o postoupení zálohy na zapůjčení svatebních šatů. Zatím jsem se svatebním salonem ve fázi domluvy, ale doufám, že to bude možné. Bohužel jsem si nakonec vybrala jiné šaty a tím pádem by mi záloha (4.000,-) propadla jako nevratná. Postoupila bych ji alespoň za 3.000,-, případně je možná i domluva na nižší částce. Moc díky předem za reakce.
Odpovědět
myslím, že by se zájem mohl objevit, pokud aspoň napíšeš do kterého svatebního salonu...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nakonec lze využít jen na zapůjčení společenských šatů, které mají za 5-6 tis. Jedná se o jeden velmi známý salon v Praze, jméno sdělím případně jen do pošty, pro jistotu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zálohu a možnost zapůjčení společenských šatů mi budou rezervovat až do jara. Postoupila bych ji asi i za polovinu, tzn. za 2.000,- Měla by jste některá zájem, prosím? Anebo alespoň tip, kde bych mohla oslovit ještě další zájemkyně? Moc díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ovcibabicka Inzerát tady na BS, s tím budeš mít asi největší šance.. :) Ale osobně si myslím, že dát 5-6 tisíc jen za zapůjčení společenských šatů se bude chtít dát málokomu:( Na společenské šaty je to docela vysoká cena :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?