Poslední zkouška šatů před svatbou

Ahojky holky, kdy jste byli na posledni zkousce satu pred svatbou?Myslím tím úpravy,jako zkrácení šatů,závoj,šperky a celkově jak budu na svatbě vypadat v šatech a doplňcích? Mam 23dní do svatby a ještě jsem na poslední zkoušce nebyla,tak jen se ptám zda je ještě brzo,nebo už to hoří?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám jit 5 dní před svatbou
Odpovědět
Profilova fotka
já jdu zítra, tj. dva dny před svatbou :-) doufám, že bude všechno ladit a sedět, protože napoprvé jsem vůbec neměla prádlo, šperky, účes, představu...
Odpovědět
Profilova fotka
já byla na krejčovské zkoušce (boty s sebou, šperky s sebou) - tj. úprava délky a případné zabrání šatů 3 týdny před svatbou. V instrukcích salonu bylo psáno, že nejpozději 14 dní před svatbou. Pak už žádná další zkouška, jen šaty vyzvednout a hotovo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@certik13 měla jsem zkoušku 5 dní před svatbou, jelikož mi holky ze salonu upravovaly šaty na mou výšku, tak jsem měla zkoušek více. no a 2 dny před svatbou byla úplně ta finální, pak se šatičky už jen vypraly :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jdu pár dní před svatbou - čtyři dny, kdy mi upraví popř. délku, ale myslím že s podpatky to bude akorát... a pak den předem hotové vyzvednout.. Závoj jsem teda u nich kupovala 2měsíce před svatbou, tedy si šaty i vyzkoušela :-) ale na tebe je budou uravovat tak, aby si je mohla půjčit ještě jiná nevěsta.. :-)
Odpovědět
já mám dvě zkoušky před svatbou - jednu týden před a druhou dva dny před svatbou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to budu mít cca 10 dní před svatbou :-))
Odpovědět
Já jsem byla včera, což je skoro 3 týdny před svatbou - šaty mi ale sedí perfektně, upravovat se nebudou. Vyzvedávat je budu den před svatbou, ale pořádně si je zkontroluju, jestli je vše ok.
Odpovědět
Dekuji moc,to jste me uklidnili :) uz jsem se bala jestli neni pozde :D Jen prosim jeste,museli jste kvuli posledni zkousce do salonu volat,nebo se Vam ozvali sami?
Odpovědět
Profilova fotka
určitě je v tvém zájmu si zkoušku domluvit,aby měli čas :) já ji mám týden před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem ji měla tuším necelé 3 týdny před svatbou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já zkoušela šaty večer před svatbou, jelikož mi je šila mamka..Se šperky jsem je nezkoušela, byla to improvizace a celkem se povedla :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diky moc a ja porad cekam,ze se mi ze salonu ozvou kdy mam prijit na posledni zkousku :) tak to tam asi dnes zajdu se optat,kdyz tam kousek salonu budu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?