Pořizujete popůlnočky?

Téma je jasné:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já určitě ne :) svatební šaty si obleču jednou za život... Tak že si je chci užijt celý den :)
Odpovědět
zatím o nich neuvažuji.
Odpovědět
Mám krátké šaty takže vyměním jen boty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zase urcite ano ale doufam ze je nebudu potrebovat..ale chci je mit pro pripad kdyby me nekdo z hostu treba omylem polil tak at nejsem jak smudla..
Odpovědět
Profilova fotka
Budu nejaky saty na prevleceny mit, ale jen pro strýčka prihodu...nechci se prevlikat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ano,v šatech bych do rána nevydržela a taky mám strach,aby se se nezničili..hostinu máme na louce u vody:)
Odpovědět
Mám v plánu vydržet ve svatebkách celý večer, ale kdyby náhodou, chci mít šaty na převlečení po ruce. Kdybych je ten den nevyužila, vezmu si je na druhý den na společnou snídani :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, ze svatební budou stejné pohodlné jako krásné, takže v nich hodlam vydržet, ne vydržet, ale krásně si užit cely večer, noc.... Budu mít teplejší kalhotovou variantu na noční chlad + kožíšek. Snad nebudou krušné hory krusnejsi než si přeju... :-S
Odpovědět
Ja mam, ale chci vydrzet co nejdele... Jenze kdyz jsem na svatbe/party atd, travim vetsinou cely vecer na parkete, kde ruzne blbnu a to v mych satech nepujde :-o ... Asi se prevlecu driv, nez si ted myslim... ;-)
Odpovědět
Neměla jsem je a ani vlastně bych je ani nevyužila. Mé šaty byly tak pohodlné a byl to jediný den, kdy si svatební můžu obléknout, tak jsem je nechtěla nahrazovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám je, ale jen pro jistotu, ráda bych byla ve svatebních co nejdéle, ale riskovat, že když se polijí nebo něco, tak budu chodit celý večer jako čuně nechci ;) Takže mám záložní variantu bílých šatů ke kolenům ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu je to blbost je pořizovat .. Pokud tedy nemáš 5ti kilove šaty.. Ja. jsem např.měla troje šaty: hlavni,na prekvapeni a populnocky. A za ty populnocky dle mého vyhazování peněz. Já je sice mela (populnocky) ale jen ze mi bylo lito za ty prachy je nevyuzit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já budu mít 1 náhradní,ale jen kdybych se tak zaprasila,že by se v těch svatebních už nedalo být...ale počítám,a doufám, že je obleču až ráno...chci být ve svatebních celý den,je to jen jednou za život:-)
Odpovědět
já jsem chtěla popůlnočky, ale žádné jsem nenašla :) to co jsem objednala přes net jsem zase poslala zpět, poštovné už mě stálo dost. : :-) Tak jsem to přestala řešit a budu celý večer ve svatebních. Jsou pohodlné a je pravda, že znovu už je neobleču. kdyby byl nějaký problém, převléknu se do džín.
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, mam vyhlidnuty teda jedny krasny kratky bily ale chci je spis na predsvatebni party a pak je mozna vyuziju..stejne si myslim,ze o pulnoci padnu a budu spat :-D
Odpovědět
Pořídila jsem si jednoduché krémové šaty po kolena ze Zootu, žádné negližé, co tu občas vidím :-) Pokud je nevyužiju ve svatební den, nevadí, v práci nosím společenské oblečení často, takže se šaty "uživí" i tak. Letos mi přijde, že je v módě bílá a krajky, pořád to vidím někde ve výloze, takže s popůlnočkami by myslím neměl být, holky, problém :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff Taky jsem clovek prakticky, jeste jsem uvazovala nad satama v barve svatby, nejaky pouzdrovky co pak unosim do prace, restaurace atd :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám v plánu si je koupit, ale chtěla bych mít svatební co nejdéle na sobě :) Každopádně výběr je v obchodech opravdu velký :-)
Odpovědět
Já jsem popůlnočky nechtěla, taky jsem byla názoru, že svatební šaty mám na sobě jen jeden den v životě a musím si jich užít.. Nakonec jsem den před svatbou v obchodě narazila na pěkné letní šaty a koupila je. Nakonec jsem si je vzala na převlečení a v 8 nebo v 9 večer jsem byla fakt ráda, že jsem mohla svatební šaty dát dolů a obléct se do něčeho pohodlnějšího (a to moje svatební šaty byly celkem lehké a v rámci možností pohodlné) ;) takže za mě POPŮLNOČKY ANO!
Odpovědět
Profilova fotka
Já si stoprocentně popůlnočky koupím, moje svatební šaty mají vlečku, kterou jsem původně nechtěla a nejsou tak lehounké jak jsem si přála. Jsem z nich unešená, ale představa že v nich budu do 6 rána mne děsí. Moji hosté jsou vesměs ve věku 25 let, já budu asi nejstarší :-p máme to u přehrady, hosté tam s námi zůstávají, takže to vidím na pořádnou pařbu :-D Kolem půlnoci se převleču, ale chtěla bych si koupit popůlnočky v bílé barvě, co vynosím i po svatbě. Takže za mne POPŮLNOČKY ANO
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si taky představuju že budu mít na sobě svatební šaty dlouho ale po pravdě v zájmu jejich bezpečnosti a pohodlí se ráda převleču do něčeho jednoduššího. A nepříjde mi to jako vyhazování peněz. Šaty nosím takže teď jde jen o to vybrat něco co se dá nosit běžně nebo tak že je využiji aspoň občas na společenský večer.
Odpovědět
Hlavně vím, že když brzy ráno odcházím do práce a večer se vracím, vyloženě se těším, až se převleču do čistého - jednoduše se za celý den spotím. O svatebním dni budu navíc uršitě nervózní...svatební šaty si chci taky co nejvíc užít, ale mít je na sobě po celou dobu, no nechtěla bych pak být v kůži ženicha, až mě z nich bude rozbalovat ;-)
Odpovědět
Ahojky, já náhradní mít budu jen pro případ, ale chtěla bych v těch svatebních být co nejdéle. tak uvidíme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?