Poraďte, které svatební šaty z těchto dvou?

Nemůžu se rozhodnout mezi těmito šaty.. První šaty č.1 jsou pry spíše sexy a č.2 romantické. O mě spíše vždycky říkali, že jsem milá než sexy pravě proto mi některé kámošky doporučuji tyhle, že buduve svatební den jiná a sexy..V těch druhých jsem více já, pry taková málá holčička...tak já teď nevím! Vaše názory na šaty! č.1 nebo č.2?? Které se líbí více Vám? šaty č.2 mám o číslo větší, takže si je představte na mě upnutější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U mě vyhrály určitě Šaty č.1 ale je pravda, že se musíš rozhodnout Ty - jaké šaty ti jsou pohodlnější a ve kterých se cítíš dobře... Hlavně - nikdy se nezavděčíš všem...
Odpovědět
Profilova fotka
Č.1 rozhodně! Když na to máte postavičku, proč si je nedopřát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jednoznačně č. 1, jsou úúžasné a nádherně ti sedí ;-) fakt kočka!
Odpovědět
Mně se osobně také víc líbí šaty č. 1... Ale musíš se v nich cítit hlavně dobře a svá. Co se třeba zeptat na názor maminky ?
Odpovědět
č. 1 !!!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jednoznačně ty první. Jsou krásné, zajímavé a na rozdíl od mnohých nevěst si je můžeš dovolit. Ty druhé jsou taky pěkné, ale takové obyčejné.
Odpovědět
Me se líbí nejvic č. 2 a halvni je ten pocit v nich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
První :-)
Odpovědět
rozhodně první! ;-)
Odpovědět
já bych brala č. 1, ty druhé má na sobě každá druhá a vsaď že si lidi i po 10ti letech vzpomenou jaké jsi měla šaty, ale u těch druhých už to nebudou vědět za týden
Odpovědět
Děkuju holky!!! No prvaě, že se citím v obou dobře a v každých se úplně jiná!! je to težké a moc díky za názory!!!
Odpovědět
Profilova fotka
určitě první
Odpovědět
Článek se načítá
Určitě č.1 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se cítíš příjemně v č. 1, určitě bych je zvolila. Dělají ti moc hezkou postavu. Druhé jsou taky pěkné, ale jak psaly holky, č. 2 je klasika, kterou má většina nevěst.
Odpovědět
První! :)
Odpovědět
Taky říkám první, jsou fakt moc pěkný a seknou ti. Ty druhý, to je taková klasika, nenadchnou ani neurazí. Za mě je to jasná volba :-) Samozřejmě záleží, ve kterých se cítíš líp. Poslední slovo je stejně na tobě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
č. 2 já jsem pro jednoduchost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě číslo 1, moc ti sluší a nejsou nijak vulgární nebo moc sexy, jsou spíš více extravagantní. Máš krásnou postavu tak proč brát tuctové, ale je fakt, že se v nich musíš cítit hlavně ty dobře a ty extravagantnější si užít a nebát se být jiná :)
Odpovědět
Volila bych první variantu. Krásně ti sedí, jsou super. .-)
Odpovědět
Ahoj, taky jsem se podobně rozhodovala. A nakonec mám široké s tylovou sukní. (rozhodovala jsem se mezi úzkými podobnými jako máš ty a pak širšími, větší klasikou). nakonec jsem si šaty koupila a jiné v albu nejsou ale jsou to trochu princeznovské. Vůbec jsem nevěděla které, seděli mi oboje, ale příteli moc nelíbil volány u úzkých a každý mi říkal že v těch klasičtějších jsem to já. Vzpomeň si jakou jsi měla původní představu, já ještě než jsem věděla že se budu vdávat tak jsem chtěla z války něvěst. Ale v salonech jsem nejdřív chtěla všechno a pak zase nic a pořád jsem nevěděla... Jsem ráda že jsem si nakonec vybrala víc princeznovské, říkala jsem si, že už nikdy si na sebe takové šaty vzít nebudu moct, kdežto úzké určitě ještě jo, na nějaký větší ples či tak. Jinak moc ti sluší oboje :-)
Odpovědět
Za mě ty první, jsou netradiční a přitom nepřezdobené. A hlavně upřímně - máš v nich fakt krásný pozadí a přijdou mi jak pro tebe šité (myslím, že se veškeré mužské osazenstvo skácí k zemi, až tě v nich uvidí! :) Číslo dvě jsou taky pěkné, ale je to taková klasika - má je dnes každá druhá nevěsta.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se taky přidávám k č. 1. Jsou nádherné, moc moc ti slušíííííí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem pro romantiku, sexy oblečení bych si nechala spíš na svatební noc.-)
Odpovědět
já bych radila ty první !!! :-)
Odpovědět
vem si ty, ve kterých se líp cítíš
Odpovědět
tak v první řadě by ses neměla rozhodovat podle toho co se líbí ostatním, ale podle toho včem se nejvíc líbíš sama sobě, v čem se dobře cítíš, které jsou pohodlnější atd. Jako nevěsta budeš středem pozornosti a pokud si vybereš šaty, ve kterých se cítít nebudeš, budeš ještě nervóznější a den si tak neužiješ. Navíc jsem si jistá, že ať už si vybereš kterékoliv, pro svého budoucího muže budeš stejně ta nejkrásnější na světě ;-)! Ale když už se ptáš, tak já jsem pro číslo 1 - na svatbě jsem měla něco podobného a tento styl šatů se mi prostě líbí a podlě mě ti moc sluší ;-). Navíc nejsem typ, který si umí představit něco so potřebuje větší úpravy "a představte si že přes prsa, to bude takhle, a v pase takhle a přes boky trochu volnější" ... takže z tohoto důvodu bych si já ty druhé nevybrala. takže asi tak ;-)
Odpovědět
já jsem pro jednoduchost, takže se mi líbí více 2.šaty
Odpovědět
jednoznačně č. 1 ;)
Odpovědět
první
Odpovědět
mi se líbí více ty druhé, ale rozhodnout se nakonec musíš sama ;)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?