Poradte ktere,prosim

Profilova fotka
Ahoj mam dilema.Kdyz u nas padlo slovo svatba predstava byla ja v cernych koktejlkach a svedci.Realita je jina svatba bude vetsi tak 50 lidi a ja ma dilema ohledne satu,budu je kupovat a chtela jsem je pouzivat i po svatbe na spol.udalosti,kdyz uz do toho vrazim ty penize. Hledala jsem i barevne ,protoze partner s cernou nesouhlasil.Ale nasli jsme krajkove ,strih je bezvadny a zestihluje na vyber ze dvou barev A) bila B)stribrna podsivka cerna krajka nahore.Ty tmave vyznivaji cernobile.Partnerovi se libim v obou ale kvulu prakticnosti by bral ty tmave.Me se libi oboje ,ale v bilich jsem proste za nevestu v cernych je to spis zena vamp :) Tak ted nevim jestli byt prakticka...,preci jen bych nechtela saty na 1 pouziti na 5 hodin ....,ale zas je to 1.svatba.Ikdyz mam uz dite,je mi prez 30 a minuly partner zemrel pred rokem.Tak nevim ,budu rada za kazdy nazor.Diky Pavla Foto asi takto vypadaji oboje akorat bile jsou bile :)
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krásné, ale ty černé je to jako když se chystáš spíš do opery než na svatbu :-( těžko asi říct, zase bílá nevěsta je klasika ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kup si oboje a ty bílé po svatbě můžeš vrátit a nechat si ty černé :D
Odpovědět
Asi bych šla do těch bílých. Však i v bílých šatech můžeš na ples apod...
Odpovědět
@pavlak5 Já bych asi taky volila spíš bílé (ale já jsem konzerva :) ). Po svatbě bych je bud prodala, nebo bych je používala na ty společenské události, jen bych je vždycky něčím oživila - barevnou kabelkou a botami, plédem, šperky... Ale na druhou stranu jsem už viděla i svatby, kde měla nevěsta černé šaty a nevypadalo to nijak špatně, bylo to zas něco jiného :) Jen bych se v tom případě možná připravila na reakce svatebčanů - já jsem si třeba na své svatbě večer oblékla proti zimě černý svetřík a hned jsem dostala vynadáno, že nevěsta v černém bude do roka vdova (letos v létě jsme měli dvouleté výročí a vdova naštěstí nejsem :) )
Odpovědět
Profilova fotka
černá je asi jediná barva, do které bych na svatbě nešla. Už jsem viděla nevěstu např. ve fialových šatech, ale to je spíš výjimka, ale černá vyloženě znamená v naší kultuře smutek, takže nevím no...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych šla do klasiky, myslím, že v bílé budou tyto šaty úžasnééé :-)) Máš jejich foto v bílé??
Odpovědět
Raději ty bílé, černé nepůsobí vůbec svatebně. Kdyžtak je po svatbě prodáš. ;-)
Odpovědět
ty šaty jsou krásné, na ples parádní, ale na svatbě by působily hodně pohřebně
Odpovědět
Profilova fotka
a co zlatý podklad a krémová krajka vypadá to velice elegantně
Odpovědět
Profilova fotka
@salonvanessa ta zlata je hodne podobna ,te stribrne ,ale jak jsem bleda vypadam v ni hodne nevyrazne.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih vdova bych byla nerada ,to uz bych znovu nedala,ale asi je to jen povera ,nicmene nechci aby to vypadalo ,ze jsem si tam prisla pobre et po zesnulem partnerovi.Asi me hodne mate fakt ze me do nich tlaci zenich,protoze jsou praktictejsi a vypadaji luxusne ,je to jeho druha svadba.
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlak5 jsou krásné ,ale černé za mě ne:-( jsou spíš do společnosti svatbu ne :-(a ženich by je neměl vidět ;-)ale to už je na Tobě...:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak jo holky vyhrala bila :) ,ted k nim budu zhanet nausnice ....bud maly perly ,nebo maly diamantovy pecky a nebooooo mega bizu,nahrdelnik mit nebudu ,aby mi to nezkracovalo krk
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlak5 Perly by nevěsta mít neměla, perly znamenají pláč :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barulina90 to je dobry...ja se naplakala uz i bez perel..ty za nic nemuzou...
Odpovědět
@pavlak5 mě by se víc líbily právě ty perly.
Odpovědět
Profilova fotka
Mozem sa prosim spytat, kde sa daju taketo saty kupit? Do tej ciernej by som ja osobne asi nesla, ale v bielom musia byt na svadbu fakt paradne. Presne take nieco by som si predstavovala - ziadna velka sukna a vypechovany korzet...
Odpovědět
Profilova fotka
V EL spolecenske saty ja je brala v Praze na Budejovicke ,pani tam saty pekne opecovava ,jinak je na ruznych provozovnach kvalita ruzna.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem taky před svatbou měla "jiné" barevné favoritky a musím říct, že jsem ráda za ty svatební bílé..že jsem si je nakonec vzala. Kdyžtak je prodáš B-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivankamtb diky za tvoje slova,jeste jsem to pak probirala ze segrou,ktera mi prave rekla ze cernych satu si jeste koupim dost ale bily uz nejspis ne ,ani kdybych se vdavalamznovu,no musela jsem ji dat za pravdu a proste jdu za nevestu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?