Poraďte kostýmek místo svatebních šatů

Ahoj holky, příští rok na jaře se budu vdávat a řeším velké dilema, co na sebe. Jediné, co vím jistě je to, že svatební ani jiné šaty určitě ne. Nikdy jsem šaty nenosila a vím, že bych se v nich necítila. Chtěla bych radši něco méně formálního, jednoduchého a ležérního, ale přitom něco, v čem si budu připadat dobře a líbit se ostatním. Líbil by se mi třeba kostýmek v bílé barvě s krátkou sukní ke kolenům, ale pořád nevím, jestli se to hodí. Obřad budeme mít na hradě Okoři. Neporadíte mi? Nebo vdávala jste se některá z vás v něčem jiném než v šatech (ať už klasických svatebních nebo jiných)? Díky předem za rady a názory.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
víš - já pracuju na manažerské pozici a i tak chodím do práce nejraději v ryflích ...v sukni mě lze zahlédnout veeeeelmi zřídka - dá se to spočítat naprsech jedné ruky kolikrát do roka .... ale na svatbu jsem si vzala šatičky - a nelituju kostým si můžeš vzít tisíckrát nějaké běžné šaty taky - divadlo, ples ale ty svatební ... fakt jsem džínová/manšestráková - a koukni do alba ...
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou šaty,nebo vol kompromis,který jsem pův. plánovala, aler nevyšlo to.Kalhoty,kabátek,krátké kalhoty,kabátek,krátká sukně,polodlouhá sukně,vše samozřejmě v erotičnu....úměrně na svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu je se svědky (asi) a uvažuji jen o kratších šatech. Zdá se mi, že bych byla divná ve svetebních šatech v tak malým počtu. :-|
Odpovědět
Pandi tak to já si šatičky hezky užiju i když jen ve čtyřech.
Odpovědět
Ještě bych dodala, že pokud byste se brali na radnici spíš bych ten kostýmek brala, ale k tomu Okoři mi nějak nesedí, volila bych šaty. Nemusíš mít nijak okázalé, třeba jen jednoduché splývavé, ale volila bych šaty. Pandi, na fotkách nebude vidět, že jste byli jen čtyři. Myslím na těch, kde budete jen sami dva. :-)
Odpovědět
Tak nevím... :-| Je pravda, že na Okoř by se nejlíp hodily ty šaty, já si ale nedovedu představit, že mám něco takovýho vůbec na sobě. Nejradši bych fakt nějakou kratší sukni a zajímavý top, ale nejspíš si budu muset nechat poradit v nějakém salonu.
Odpovědět
Profilova fotka
sssss:kalkhoty,sako dlouhé vzadu s vlečkou
Odpovědět
Tak zase proč bys nemohla jít třeba v tomto =o))) http://www.pronuptia.cz/novinky/bahia...
Odpovědět
Co třeba něco takového? Nohavice se mi moc nelíbí, ale je to inspirace.... http://www.brudekjolen.no/kolleksjone...
Odpovědět
Profilova fotka
Pando - zvaž to dobře..... kdy jindy chceš být za princeznu? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Okoři se vdávala Katka Hrachovcová a taky v kostýmku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu to zvaž dobře, je škoda si to ani jednou v životě nevyzkoušet. Já taky zrovna nejsem šatový a sukňový typ, jak někdo trefně napsal do komentářů spíš jezeďačka. Byla jsme rozhodnutá pro úplně co nejobyčejnější splívavé šaty a v salonu mě paní přemluvila, ať to chvilku nechám na ní, jen na zkoušku ;-). Nakonec jsem kapitulovala a musím říct, že jsem byla moc ráda, paní trefila co mi bude slušet a já se cítila v pohodě. Šaty jsem si fakt užila a všichni ze mě v nich byli unešení x-) . Nejlepší je vyzkoušet všechno, kostýmky, krátké šaty, dlouhé šaty a pak sama uvidíš a ucítíš co bude to pravé ;-) , držím palce s výběrem.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
silente: já vím, ale viděla jsem tu hodně nevěst v něčem jiném a byly taky nádherné, chtěla bych něco jako třeba večírkového do lepší spol. ale kratší sukni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ssssss, já se vdávala na Okoři, v šatech. Bylo to sice přesně jako dělaný na hrad, ale nepraktický!!! Pořád se mi někde zadrhávaly, jak je tam všude kamení a dřevěné schody. Myslím, že klidně můžeš mít něco jiného. vůbec to nebude vypadat špatně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych se kratkych satu nebala.... je to zas neco jineho a originalniho.... nez mit saty, jako kazda druha nevesta..... (treba jako ja :-( ) .... co treba tyto: http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že musíš zkoušet a zkoušet... Něco tě určitě osloví, klidně i kostýmek, proč ne? A určitě se to hodí, je to elegantní a společenské taky. Asi bych ale zaměřila pozornost na doplňky, jako šperky, sexy střevíčky a klobouček či ozdoba do vlasů. Myslím, že i v kostýmku může být na první pohled poznat kdo je nevěsta. :-))
Odpovědět
Profilova fotka
satyyy: ty jsou krásné :-), něco takového bych si představovala. zdá se mi, že by to bylo divný, kdybych naklapala ve svat. šatech do restaurace a se mnou jen ženich a svědkové (nic proti tomu, ale já bych se v tom necítila) a ty jsi byla krásná nevěsta, co ti vadí?
Odpovědět
Profilova fotka
jen mi vadi, kdyz vidim desatou nevestu, ktera mela stejny saty jako ja.... si potom rikam, ze jsem se mela trochu vic odvazat ;-) urcite by to nevypadalo divne, kdybys mela saty a k tomu jen zenicha a svedky.... koukni na Kristi, ktera mela taky svatbu jen ve ctyrech a saty mela..... ;-) je to jen na tobe, za nevestu muzes byt i jen v bikinach, jen ty to tak musis taky citit, aby ti proste druhy den nebylo lito, ze sis ty saty nevzala...... ja fandim jak svatbe ve ctyrech, tak neobvyklemu obleceni ;-)
Odpovědět
Satty ty tvé šaty jsem zatím viděla jen na jedné nevěstě, a naopak mi přijde, že jsou originální. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
satyyy: kristi byla nádherná, ale já nevím, si nemám odvahu :-D a ty tvoje šatky jsem viděla jen na tobě :-D Ještě nevím, každopádně asi půjdu do salonu a vyzkouším šatky a pak uvidím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja je videla prave uz asi na deseti a dokonce kdyz jsem byla kamaradce na svatbe (dva mesice pred tou mou), tak nevesta, co mela obrad po me kamaradce, mela stejne saty... na ktere jsem se tesila ja :o(( a dokonce znam jednu holku, ktera mela mesic prede mnou ten stejny kus satu na sobe.... :-x ale je fakt, ze jsou tu jine druhy šatů, ktere se opakuji mnohem casteji..... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
panda - no to zkouseni si nenechej ujit, i kdybys mela nakonec jit v riflich a tricku (to chtel muj zenich :-| ) ... proste to zkouseni je stejne na te svatbe to nejlepsi :o)))) sama uvidis, az zkusis jedny, ze kterych se nebudes chtit svleknout, tak uz se ti do kostymku nebude chtit :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, plně souhlasím, to zkoušení si opravdu užij x-) a pak sama uvidíš co ti padne do oka i na tělo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je asi pravda :-), mě se ale moc líbila jedna nevěsta (jméno nevím :-() a měla hnědé šatky a bílé dplňky a byla nádherná. Přesně to se mi líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, vybavuju si to.... bylo to moc hezke a netradicni, moc jim to sluselo..... jestli se ti takova predstava libi, tak do toho urcite jdi.... ;-)
Odpovědět
Pando - nebyla to tahle? http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
zirafka: byla :-) , ze je nadherna?a myslim, ze ji nebude lito, ze nemela bile svatebni saty, vypadala jako princezna i tak :-)
Odpovědět
bustik: diky za tip, Kateřině Hrachovcové to na svatbě moc slušelo. Jsem ráda, že se našel někdo, kdo se vdával na Okoři a ještě v kostýmku. :-) Je to pro mě inspirace.
Odpovědět
Díky za odkazy na netradiční svatební úbory, některé jsou fakt moc hezké. Zaujaly mě třeba široké nohavice. Do té doby by mě ani nenapadlo vdávat se v kalhotech, ale vypadá to hodně elegantně. Jenže u přítele to neprojde, ten chce na mně vidět minimálně sukni, když už ne šaty. :-)
Odpovědět
Ahoj holky, vdávám se podruhé a taky hledám kostýmek. Bílé šaty nepřiadají v úvahu - se švagrovou jsme se shodly, že nejsem tip princezny x-) . Snad to dobře napíšu - chci z mikrofáze, asi taky do zvonu, dlouhé sako nebo halenku. Ale na netu nic takového nevidím. Moje polovička totiž tvrdí, že mám asimetrickou postavu - asi metr vysokou, asi metr širokou... Fakt jsem plnoštíhlá, ale v dobrém oblečení vypadám dobře a nikdo by mi nehádal - nelekněte se - 85 kg. ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?