Poraďte, co na tyto svatební šaty říkáte?

Saty jsou ve skutečnosti hezčí , netradiční, libi se mi .co myslíte??
Odpovědět
Profilova fotka
nemůžete je otočit? Bylo by to lepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ty šaty nedoporučuji. Bohužel. Ale samozřejmě, jest-li se v nich cítíte dobře tak není, co řešit:)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě ne...
Odpovědět
Přijdou mi jak noční košile :-|
Odpovědět
Taky mi přijdou jako hezká, pohodlná noční košilka :)
Odpovědět
Šaty samy o sobě se mi líbí, ale přiznám se, že k vám se moc nehodí, zvláště s neupraveným účesem a líčením to vypadá jako noční košile. Takové šaty si umím představit možná tak na nějaké pomalu "éterické" postavě.
Odpovědět
načančanější pyžamko.. sorry :-S
Odpovědět
za mě teda ne :-(
Odpovědět
me se libi, mela jsem troufnu si tvrdit,ze jsem mela podobne
Odpovědět
Profilova fotka
Hrozný...Ani úprava účesu to bohužel nezachrání... Mimochodem, v předešlých albech nebo albu jste měla šaty tisíkrát hezčí... Podle mě, čím víc vybíráte, tím je to horší...Jdete od desíti k pěti...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívala bych se ještě po jiných, tyto rozhodně ne...
Odpovědět
Profilova fotka
Mi se libi ty, ktere mate v albu Saticky. Ty vam slusi daleko vic nez tyhle.
Odpovědět
Článek se načítá
tyto jsou nejhezci, co jste davala, opravdu...i kdyz tady budu v mensine, jako kosile vubec nevypadaji, naopak jsou šik...ty ostatni co mate v albu jsou takove nijake, podle me...ale tyhle malokdo dokaze ocenit, protoze tady leti neco jineho no...
Odpovědět
Profilova fotka
musim řict že mi se šaty libi, akorát nechápu jak tady někdo dá fotku bez nějakého jakž takž učesu ono to taky dost zkresluje a ličení taky udělá hodně ;-)
Odpovědět
myslíme, že máte na víc. za nás taky ne :(
Odpovědět
to vám opravdu tolik záleží na názoru žen, které vůbec neznáte? fotky jsou dost nekvalitní, šaty ve skutečnosti mohou vypadat daleko líp :) líbí se vám? cítíte se v nich dobře? jste spokojená? no tak hurá do nich :)
Odpovědět
Možná, že bez toho úděsného cípu vpředu a vzadu by nebyly až tak "záclonoidně-košilkoidní" :-N , ale takhle vypadají strašně, bohužel...jinak musím souhlasit se @spoldi, šaty, některé šaty, které máte v prvním albu (Agnes), byly mnohem lepší a seděly Vám také mnohem lépe...
Odpovědět
Souhlasím s názory výše, ty v albu "Šatičky" ti sluší mnohem víc. Tyhle šaty (a také šaty v tvém posledním albu) jsou spíš pro éterické typy, mladé dívky, co váží tak 40 kilo. Možná chápu, jak jsi k těmhle šatům došla, většina lidí má o sobě mentální obraz jiný, než jak působí a vypadají ve skutečnosti. Já jsem měla taky od malička jasnou představu svých svatebních šatů, korzet a bohatá sukně s milionem lehkých tylových vrstev. A když už na svatbu došlo a já si takové šaty vyzkoušela, musela jsem sebekriticky uznat, že vypadám, no... no prostě trapně. Vyhrály jiné šaty, které nevypadají vůbec jako vysněné, ale sluší mi. A to je to hlavní. Nehodnotit šaty jako kus oděvu, ale to, jak v těch šatech vypadáme. Takže určitě hledej jinde, tyhle na tobě opravdu vypadají jako noční košile.
Odpovědět
Palec dolů!!!
Odpovědět
Mě se líbí, v jednoduchosti je krása :)
Odpovědět
rozhodně ne...souhlasím s názorem, že jsou jak lepší noční košilka...ale je to názor...jdi v tom v čem se budeš cítit za hvězdu, potom budou všechny krásné..držím palce ve výběru:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ty brďo. Já zírám, že se tu tehdy sešlo tolik kritických názorů. Mně ty šaty přijdou naprosto perfektní a to tenhle styl nemusím. :)
Odpovědět
styl je hezký, jenom mi přijde že Vám ten empírový vršek rozšiřuje ramena (ty ramínka směrující ven)? Bylo by lepší to vidět otočené - takhle to možná zkresluje.
Odpovědět
Dle mého názoru, kdybyste věděla, že jsou to TY šaty, tak se tady neptáte, co na ně říkáme my. Podle mě to také není ono
Odpovědět
Věřím tomu, že ve skutečnosti jsou hezčí, fotky mohou zkreslovat.. Ale takto podle fotky musím říct ze wow to úplně není ://
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy jste si asi nevšlimly, že reagujete dosti pozdě...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?