Poradíte svatební salon v okolí Ostravy s větším výběrem šatů pro menší nevěstu :-), cca 155 cm?

Ahoj holky, máte některá zkušenost se salonem v okolí Ostravy, kde by měli větší výběr svatebních šatů pro nevěstu malé výšky, tj. cca 155 cm? Jde mi o to, abych nemusela mít nějaké šílené podpatky a zároveň abych měla na výběr z více šatů...Nedávno jsem byla zkoušet s kámoškou a paní říkala, že třeba tylové šaty nejdou upravit podle výšky nevěsty. Šaty od švadleny asi nechci, resp. kdyžtak pročtu jiné diskuze, které tu na toto téma jsou. Děkuji za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 158 cm a bez problému jsem si půjčila šaty od salonu Karin v Porubě. Velký výběr taky mají v salonu Paris, tak tam by snad i ty tylovky pro menší nevěstu najdou :-). Pokud bys ale přeci jen šla do šití, dobře vychází šaty od Paulastyle, ti jsou taky z Ostravy a cenově vychází stejně jako půjčovné (mnohdy i líp).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, krácení tylových šatů v našem salónu není u většiny modelů problémem. Tylové šaty půjčujeme maximálně třikrát, poté jsou nevěstám odprodávány. Ceny půjčovného tylových šatů bez vlečky jsou od 3 900,- do 9 900,- Kč. S pozdravem Jana Blahová.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?