Poradíte jestli si šaty nechat šaty nebo hledat dál?

Ahoj, dnes jsem byla zkoušet svatební šaty a jedny jsem si i vybrala. V salonu jsem z nich byla nadšená, protože jsou opravdu pěkné a seděly velmi dobře včetně bolerka, jenže jakmile jsem přišla domů a začala si prohlížet fotky moje nadšení pomalu odpadlo, protože mám pocit, že mi zas tak úžasně nesedí. Nevím, jestli jsem už ze všech těch krásných šatů ,,přehleděná" a vidím i to co tam není, ale nějak mi to pořád vrtá hlavou... Přece jen bych chtěla být v den D, co nejkrásnější :-) Co myslíte, mám si je nechat nebo ještě hledat dál?
Odpovědět
Myslím si, že Ti moc sluší :-) Z fotek to vypadá, že všude sedí, jak mají, a ta kombinace krajky s tylovou sukýnkou je krásná, taková romantická :-N Samozřejmě, důležité ale je, aby ses v nich cítila dobře Ty sama ;-) Chápu Tě a je fakt, že je člověk občas opravdu už "přehleděný", přece jen jsou to kvanta šatů, střihů, materiálů, fotek jiných skoro-nevěst a nevěst.... Já totiž měla podobný problém s prstýnky - čím víc jsem vybírala, tím to bylo horší :-D Držím pěsti, nevěsta určitě budeš krásná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadají krásně, moc Ti sluší, takže záleží jen na tom, jak se v nich cítíš ;-)
Odpovědět
já mám sice úplně jiný vkus, ale radím, nevybírat moc dlouho. Já si šaty nechávám šít a mám jasnou představu, ale když se vdávala moje sestra.. obešly jsme tolik salónů a zkoušela si tolik šatů, a nakonec skončila u těch prvních :) Důležité je mít představu, co se ti líbí, a moc nad tím potom nešpekulovat. Já měla s přítelem třeba prstýnky vybrané hned, ve zlatnictví jsme byli 10 minut. Prostě dlouho nepřemýšlet, jinak je to na zbláznění :-D
Odpovědět
Jsou překrásné a sedí ti! :-) Takže bych už nehledala. Ale nejvíc záleží na tvém osobním pocitu.. :-)
Odpovědět
Určite si ich nechaj, vyzerajú úžasne, pristanú tvojmu typu postavy, skús sa na ne pár dní nepozerať a uvidíš, že znova objavíš ich krásu :)
Odpovědět
A kde máš pocit, že nesedí? Padnou jak ulité.
Odpovědět
Jsou dokonale, nechat.
Odpovědět
Krásné :-) Neměnila bych! :-)
Odpovědět
Krásné šaty,nech si je ať nepřebereš;-)
Odpovědět
Josu krásné a sedí Vám!
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodne nechat !!!krásné;-) mám podobne jen delší vlečku;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se můžu vyjádřit jako chlap :-)))) tak rozhodně nechat. Jsou nádherné. To je jako ze vším, jak se člověk začne dlouho rozmýšlet, tak je to špatně :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Nádhera! Nechat! :)
Odpovědět
vůbec nepřemýšlej pokud si v nich byla v salonu unešená tak prostě stále jsi na fotkách to vždy vypadá jinak než ve skutečnosti a hlavně na fotkách hala bala rychle vyfotit mobilem .. já má totiž ten stejný problém :D ... v salonu úplně WOW konečně jsem našla nádherné šaty a pak na fotkách říkám ježiš jsem v nich nějaká tlustá atd... a mamka už mě nadala at fotky smažu a už nic neřeším :D že šaty na živo byly krásné
Odpovědět
Jsou krásné, ne úplně tradiční (abych pravdu řekla, nenapadlo by mě, že jde o bolerko a že rukávy nejsou původně součástí šatů :) ) a velmi Ti sluší. Jen se příště pořádně narovnej a hned budou fotky vypadat jinak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že šaty sedí perfektně a vypadáš v nich pěkně, asi bych další nesháněla.
Odpovědět
Nechat! Já jsem to měla stejně... na těch fotkách ta krása ale vůbec nevynikne. Běž si je vyzkoušet ještě jednou a uvidíš, že budou nejkrásnější!
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se nepletu, tak všichni schvalují ... a já se přidávám. Myslím, že sedí moc pěkně. Škoda, že ta fotka zezadu je se závojem, takže není pořádně vidět, jak sedí vzadu, ale z toho, co je vidět, si myslím, že to bude super. A to bolerko! Takové nějaké jsem sháněla, ale nesehnala... závidím!
Odpovědět
Přesně tak, šaty jsou super, na nekvalitních fotkách s blbým svělem si člověk akorát zkazí radost... :-) nehledej, neprohlížej dál a nikomu je neukazuj, ať tě náhodou někdo nenahlodá. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na mě jsou teda trošku přezdobené, ale to je otázka vkusu, každopádně Vám moc sluší a pokud je to Váš styl, tak určitě nechat!
Odpovědět
Profilova fotka
Nádherné, chci mít podobné, takže za mě určitě nechat!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě také ANO :-)
Odpovědět
jsou moc pěkné, nechala bych je! ;-)
Odpovědět
Jsou to ty pravé, krásně sedí a budeš nádherná nevěsta. Ženich se má na co těšit ;-)
Odpovědět
wow jsou úžasné a sedí ti nádherně!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?