Poradí někdo,kolik by stálo ušití takových šatů?

Profilova fotka
Prosím, našel by se tu někdo, kdo poradí, kolik by stálo ušití takových šatů? Vel. 34, na postavu 160 cm, vršek šatů - jak jsou první dva obrázky, krajka jenom nahoře, dole tyl nebo šifon - jak je ten třetí obrázek, ale bez vlečky.... V salónu mi ušití řekli tak 12 tis., je to běžná cena za takové šaty? Moc nemám představu. Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, cena 12 tis. za polokrajové šaty z kvalitních materiálů, šité zakázkovým způsobem je velmi slušná.
Odpovědět
Profilova fotka
@magda_samlikova Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@lolusenka Tyhle šaty jsou u nás v salonu... A můžete je zapůjčit jako 1. nevěsta a máte je nové...
Odpovědět
Nechávám si šít, mrkněte u mne v albu. Cena necelé 4tis s tím, že jsem byla se švadlenou ve skladu, kde jsme látku koupily za hubičku
Odpovědět
Profilova fotka
Kvalitní materiály a precizní ruční práce mají svoji cenu. Pokud jde někdo pod ní, jeho volba. Pokud je paní krejčová v důchodu - tak jak píšete ve svém profilu a je to pro ni víceméně činnost, kterou vyplňuje svůj volný čas, máte štěstí, že Vám jedna dobrá duše takřka zdarma vyrobí svatební šaty.
Odpovědět
Pokud mají šaty vypadat jako na fotografii, je to práce na několik dní, k tomu i úpravy po zkouškách. Také látky nebudou za hubičku, kvalitní krajka je drahá, ceny od 1500/m, na sukni je několik vrstev tylu, podklad a podšívka, zip a další příprava. Ne každý dělá na černo, je třeba platit prostor na práci, odvody, elektřinu a topení, shánění materiálu, účetní... Mělo by zbýt i na další vzdělání - časopisy, knihy o technikách šití a cesty na odborné výstavy a veletrhy.
Odpovědět
Instalatéra nebo automechanika také nehledáte podle toho, který je nejlevnější, ale podle kvality práce!
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha Tady přece nikdo vypočítavě nehledá nejlevnější variantu, tázající se nevěsta jen chtěla mít přehled o současné situaci na trhu, řekla bych ;-) Není důvod si o každém hned myslet to nejhorší. Hezký den!
Odpovědět
Profilova fotka
@viky90 dovolím si odpovědět za paní Florianovou. Její reakce jistě nebyla určena slečně, která položila otázku. Ale slečně, která se zde z neznalosti hlásí k tomu, za jakou skvělou cenu má ( resp. bude mít) svatební šaty. Ale už nenapíše přesné informace resp. okolnosti, jak k takovým šatům přijít a to může být pro ostatní nevěsty zavádějící. Proto jsem měla potřebu napsat názor a paní Florianová jen řekla naplno to, co všichni, kteří se snažíme tímto nádherným řeneslem živit, víme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem tu pro vas! Pokud hledate kvalitni siti a poradenstvi, pohodlnu spoluprace a hlavne vyjemecny vysledek, zavolejte! Kazdy ma svuj uroven predstavy o "kvalite" . Ale ja zatim mam 98% spokojenych zakaznic a mnoholetou zkousenost. Mrknite do portfolia, a prectite si recenzie a doporuceni na Saty od NANAY :) Navrharka Naila Afandiyeva
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
U nás cena za šití také okolo 12000,- s krajkou která je na fotce. Jinak ostatní materiály jako šifon a satén mám v různých gramážích ve výborné kvalitě. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?