Popůlnočky - pochlubte se fotkou :-)

Vložte fotku svých popůlnočních šatiček pro inspiraci :-)
Odpovědět
1
2
také bych potřebovala inspiraci :-)
Odpovědět
Byla jsem dnes v Ostravě ve Světě šatů u Futura a hrůza, nevybrala bych ani na ples. Líbilo by se mi něco kratšího, v odstínech smetanové, krémové...možná i něco trochu výraznějšího, třpytivý vršek :-) .
Odpovědět
Já mám na večer tyhle z LindyBop. :-)
Odpovědět
@shigella Zrovna včera jsem se na ně u tebe v albu dívala ;-), ty ti určitě budou slušet! Já hledám něco ke kolenům, kuknu na LidyBop :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Já si vybrala svatební šaty takové, které mi budou pohodlné celý večer a i v nich dobře nakojím malou. Vdávám se doufám :-D jednou za život, tak chci být ve svatebním celý večer :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella krásné, když už pulnoční, tak něco takového :-) Pořád vypadají jako svatební :-)
Odpovědět
@mona1986 děkuju. :-) upřímně zvažuju, že v nich budu celý den, mám pocit, že mi sedí víc než ty dlouhé
Odpovědět
já tyto VERO MODA ze ZOOT ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já na večer plánuju bílé krajkové body a zapínací tutu - ale ne klasickou, splývavější :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi s mamkou ušijeme splývavější Tutu sukýnku dlouhou a takový krajkový vršek. Máme doma nádhernou starorůžovou krajku, kterou jsme kupovali na ples a nevyužili. Takže vršek a zvlášť sukýnka.
Odpovědět
@galos Ty jsou fajn, docela nadčasové, určitě vynositelné i po svatbě :-)
Odpovědět
@clarkaa No tak to bys klidně mohla mít i jako svatební :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@kocisko jojo určitě je unosím, sednou krásně na postavu, nečekala jsem to když jsem je vyzkoušela, a hlavně jsem je koupila se slevou 70% jen za 430 Kč, takže ZOOT vřele doporučuju :))
Odpovědět
Profilova fotka
Budu je mít na celý den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kocisko uvidím jestli tu sukni uděláme bílou. Zalíbila se mi i taková šedo modrá co jsem viděla na pinterestu nebo do růžova, ale abych zas nebyla jak bonbon :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporucuju ZOOT :) ja mam odtud tyhle-Little mistress :)
Odpovědět
Tyhle poslední jsou krásné! Kolik stály prosím?
Odpovědět
Ja som mala tieto a veľka spokojnosť ;-) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
@shigella Jak vypadají v realu prosím?? Taky o nich uvažuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@belatrix90 omlouvam se,ze reaguji az ted,nejak se mi to nezobrazilo..nebyly uplne nejlevnejsi,staly cca 2500,-,ale material je super a v realu vypadaji uplne stejne jako na fotce :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
promiň, že se sem vecpu :) Ale holky, na co prosím máte ty popůlnočky - kdybyste nevydržely, nebo se chcete ukázat i v jiných šatech? Já si pro jistotu něco na převlečení vezmu, ale doufám, že nevyužiju... Vám se to spíš jako líbí, nebo se bojíte, že nevydržíte / že byste si svatebky zničily? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
já se vdávala v srpnu a bylo fakt teplo a kolem 20h už mě svatebky tlačily takže jsem se s chutí převlékla, ženich šel taky do kratas a vesty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 Já je budu mít hlavně z důvodu kdyby mi je třeba někdo polil, navíc jsou hodně těžké, tak kdybych už byla unavená a chtěla si trochu odlehčit. Ale samozřejmě chci mít své svatební co nejdéle to bude možné, třeba na náhradní šaty ani nedojde. Ale představa, že mě ohodí nějaké dítě čokoládovým dortem a já nemám co náhradního na sebe, je dost děsivá :-D
Odpovědět
@zinnie Když jsem si rezervovala šaty v salonu, ptali se mě mimo jiné, kde bude hostina - pokud prý nevěstě poškodí šaty personál restaurace, škoda se uhradí půjčovně z pojistky restaurace.
Odpovědět
Měla jste třeba některá takové nějaké kratší "party" šaty s flitry? Měla je známá na své svatbě ve stříbrném provedení a nechala si k nim závoj. Normálně by mě to nenapadlo, ale vůbec nevypadala špatně. Bylo to přiměřeně sexy a nevypadaly lacině. Bohužel nevím, odkud je má. Je pravda, že budoucí užití - tak možná na ples nebo diskotéku, ale zase kdy jindy si něco takového obléct, když tento den je jen váš, že jo :-) http://www.tamsin.cz/luxusni-telove-s...
Odpovědět
@zinnie No na to jsem se právě ptala, jestli je to jen záloha, kdyby se něco po*, nebo jestli se holky vyloženě chtějí ukázat v dalších, pěkných šatech :) Já si něco na převlečení taky radši vezmu, ale snad nevyužiju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já budu mít tyto. Jsou krásně lehké, jemně béžově-pudrové :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@martina_1987 tak já to mám spíš "kdyby náhodou". Své svatební bych nosila nejraději už teď :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zinnie tak to mas pravdu. Na to sem nepomyslela :D ja budu kojit, takze me mala muze i poblinkat :D pulnocky sem nechtela, ale asi si nejake radeji poridim, kdyby nahodou. Jinak saty chci taky co nejdele. Mam pohodlne.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?