Popůlnočky :)

Profilova fotka
Ahoj nevěsty pošlete mi fotky Vašich popůlnočních šatiček furt nevím jaké si objednat .Chtěla bych nějaké abych je pak třeba mohla nosit i normálně děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.floryday.com/Polyester-Sol... Posleze na leto k vode, ideal 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Tyto jsem mela taky v merku, na Ali je maji za 9 dolaru (cca 225 Kc). Dle reakci jsou ale dost prusvitne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@modryprstynek Ja uz je mam doma, prusvitne mi neprisly... Budu to muset jeste proverit :-D Ale nekupovala jsem na Ali, nejak se mi Ali nezda... Lidi casto davaji fotky, jake tam koupili nadherne saty a mne vetsinou prijdou dost skarede. Ale tak Floryday je taky Cina :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Aha, tak to pak jo. Je mozny, ze mate usite od "nekoho lepsiho". :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Ty jo, tak jestli uz je mas a vypada to opravdu jako saty, tak jsi fakt mela stesti. Ja jsem si je objednala z ebay, a doslo mi neco, co mi saha tak lehce pod pas (ani pulku zadku mi to nezakryje) je to totalne pruhledne. A kamaradka si objednala ty stejne (ale nevim odkud) a prestoze normalne nosi velikosti XS-S tak si objednala L a doslo ji neco ve velikosti satu na panenku (a pruhledne to je taky...) Takze ti fakt zavidim, ze se Ti podarilo koupit dobry kousek.
Odpovědět
Profilova fotka
@alaw Ty brdo! To teda koukam. Ale co vim, tak na ebay je hodne prodejcu z Ali a kvalita spatna.. :-S Ja to kupovala z toho odkazu, ktery jsem tu uvedla. Miry jsem si zmerila a objednala dle tabulky (myslim S) a je to v pohode na delku a to merim 170cm. Udelam nejakou fotku a vlozim sem, at mi verite :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, nafoceno :-) Schvalne jsem si nechala pod bily sat cerne kalhotky. Kdyz se hodne zvetsi ta fotka zezadu, tak videt jdou, ale cerna pod bilym asi vzdy. Myslim, ze to nijak nebije do oci... (zakladatelce aspon ozivim diskuzi...)
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Ty jo, tak Tvoje saty vypada asi tak o metr delsi nez ty moje a zhruba tak 100%x mene pruhledne :) Uplne ti zavidim jake jsi mela stesti (a premyslim, ze si je zkusim objednat z toho odkazu od Tebe jeste jednou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alaw Tak jsem nasla tu objednavku a velikost je opravdu S. Kdyz mne v nich uvidela druzicka, tak vyvalila oci a rikala, ze jsou silene kratke! Ze takto kratke by si na sebe nevzala. Coz me prekvapilo, mne kratke neprijdou :-D Ale asi je to i o pocitu.. Preji hodne stesti s nakupem, snad se tentokrat zadari!
Odpovědět
Profilova fotka
@lizarde Me taky neprijdou kratke. Mam tve druzice poslat ty moje? At vidi, co je kratke? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@alaw To by koukala! :-D Samotnou by me zajimala tva verze stejnych satu
Odpovědět
@lizarde krátký jsou, ale taky máš krásný nohy, tak co :) Já se svým metrem šedesát bych to asi měla zas jak noční košilu, ať znáte i problém nás trpaslíků.. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lizarde Tak tady ji mas. Jsem to trosku musela oriznout (pritel by asi nebyl nadsen, ze sdilim jeho plazove fotky na damskem serveru 😄😄 A to tady na te fotce jeste neni videt jak jsou pruhledne....
Odpovědět
Profilova fotka
@alaw Tak to je teda sakra rozdil!! :-o Ale na plaz, proc ne. Ja si taky rikala, ze budou posleze dobre takto k vode. @martina_1987 Ona ma super postavu, ale bere to dle meritka, ze kdyz se uplne predehne, tak chce mit zakryty zadek a jeste s rezervou :-D To ja mam tak akorat. Ale jeden vecer zvladnu a k vode je to jedno
Odpovědět
Mrkni ke mě do alba :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Já měla bílou saténovou kolovou sukni a k tomu bílé krajkové body :-) Obojí krásně nositelné i po svatbě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?