Popůlnočky

Holky, kde kupujete popůlnočky? Nějaký ověřený (levný) e-shop?? :-)
Odpovědět
Ahoj,zkus www.nejprotebe.cz maj tam fajn veci za super ceny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S nejprotebe.cz nemam moc dobrou zkusenost bohuzel. Saty (ktere staly relativne dost), vypadaly oproti obrazku desne, nekvalitni, ledabyle zpracovani i material, vsude lezly nite. Barva uplne jineho odstinu, misto temne modre ostra modra. Vratila jsem je o par dni po povolenych 2 tydnech (protoze byly doruceny o dost pozdeji nez bylo domluveno a byla jsem v tu dobu zrovna mimo republiku) a nevratili mi tedy plnou cenu ale jen polovinu (ikdyz jsem volala a duvod zdrzeni vysvetlila) a navic nez mi aspon tu pulku vratili, tak to trvalo nekolik (cca 6) tydnu a dost telefonatu a sms... Ne, za me uz nikdy vic...
Odpovědět
já jsem měla tyhle a byly super :-) http://www.asos.com/tfnc/tfnc-prom-mi...
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynar Pokud jste do 14 dnů oznámila, pak máte dalších 14 dní na vrácení (dopravení zpět k prodejci). Musí vám být vrácena částka včetně poštovného. Takže s nějakou půlkou bych je poslala víte kam :).
Odpovědět
Profilova fotka
Velmi pěkné a kvalitní popůlnoční šaty, navíc kvalitní zákaznický servis reagující na Vaše dotazy, podměty a připomínky. Možnost výměny šatů s dopravou zdarma v případě zvolení špatné velikosti či střihu nebo vrácení celé částky na Váš účet ihned po obdržení vrácených šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.elodevysperky.cz/Public%20...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?