Poptávka - svatební šaty vel. 38-40, nabídněte:-)

ahoj holky, sháním svatební šaty lépe na ramínka, může být i korzet ( materiál - upřednostňuji krajku, tyl, popřípadě organza). jsem vysoká 177cm, konfekční vel. 38-40. Zkoušela jsem šaty od pronovias z kolekce 2014 ( Lany), jsou nádherné, bohužel velmi drahé. Budu ráda za nabídky. Ostrava-Opava + okolí děkuji:-) ;-)
Odpovědět
@sportanda http://www.beremese.cz/market/svatebn... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete přijet k nám, bydíme 7 km od Opavy
Odpovědět
Profilova fotka
My nabízíme šití šatů dle přání nevěsty . Více informací podáváme emailem.Ukázka šatů je na stránkách beremese a nebo na našich webovkách. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mám na prodej šaty, které by ti mohly být ... kukni do mého svatebního alba :) jsou kvalitní žádná čína :).... jsem z Ostravy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsem modni navrharka, usivam saty na miru :) mam neco v nabidce na pujceni ve velikosti 38-40. Mrknite na fotky co mam tu. Prave atelier mam v Praze, ale nevidim v tom zadny problem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
prodam svatebni saty,vel.50,jsou ciste bile se vzorkama.jednou vzate.je u toho i spodnicka.cena 1500 pri rychlem jednani sleva.specha!!!!
Odpovědět
Dobrý večer, také u nas je veliká nabídka šatů jak na půjčení tak na prodej. Jsme ze zlína, ale to už není tak daleko. Pokud by se vám šaty líbily, upraví je svadlena přímo na vas a můžete si je odnést. S pozdravem Blue Rose.
Odpovědět
@sportanda dobry den mam tady inzerat prodavam svatebni saty tak se podivejte a kdyztak mi dejte vedet
Odpovědět
Mrkněte sem: https://www.facebook.com/groups/58198...
Odpovědět
v naší nabídce na prodej, máme šaty na vysokou postavu. Podívejte se prosím na náš prodej, šaty Loren. S pozdravem Blue Rose
Odpovědět
Profilova fotka
stavte se na šaty Agnes v Otravě Havířov tam jich mají dost
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj. Sice jsem z Prahy, ale prodávám krásné, velmi originální šaty za půlku pořizovací ceny. Byly šité na zakázku ne značkovém salonu. K šatům je spodnička v hodnotě 1 500Kč a vak v hodnotě 1 200.. To vše v ceně šatů. Třeba by se Ti líbily.. Děkuji za věnovanou pozornost a přeji krásný Den D i manželství! :) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@sportanda Dobrý den,mám šaty vel.38-40 na výšku cca 176 cm.Vdávala jsem se v srpnu letošního roku,jsou vyčištěné a čekají na novou nevěstu :-) Pokud by vám nestačila fota co pošlu,vyfotíme šaty lépe,kdyby jste měla zájem.Koupila jsem je za 5590,- prodám za 3000,- Krásný den přeji Lucka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luckasvitilova jeee Hrusovany :-D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@nicolseda Jj přesně ty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@luckasvitilova tam sem toho zazila :-D
Odpovědět
Ahoj prodávám nové šatičky jsou krajkové s ramínky velikostně odpovídají větší 38. Je možnost je vyzkoušet jsem z Liberce:). PS na figuríně moc nesedí jsou větší.
Odpovědět
Prodávám moje šaty, fotky jsou v bazárku. Jsem sice ze Slaného, ale do Karviné jezdí dost často manželova sestřenice ;-)
Odpovědět
Ahoj,kdyžtak se koukni ke mě do bazárku,myslím že by ti určo padly :) Kdyby ne,stačí zaslat zpět a já vrátím peníze :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?