Podvodník z USA a Nigerie

Dobrý den,ozval se mi pán prý z USA že by rád ode mne koupil sv.šaty,prý to bude posílat synovi do Nigerie,nabídl mi i vyšší částku než je prodej,nějak mi to nesedí...nenapsal ještě někomu derrickthomas1012@gmail.com?
Odpovědět
1
2
28
Profilova fotka
podvod... na sk to resili
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že někdo tu už něco podobného psal s Nigérií, že je to podvod, ale abych nekecala...nevim, jestli je to on. Snad někdo napíše☺
Odpovědět
podvod,mě taky píšou,ani neodepisuji
Odpovědět
no,prišlo mi divný kde přišel zrovna někdo z USA na beremese,když většina ani netuší že ČR existuje..díky za reakce ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Podvod!!!!!! Nic neposílejte, málem jsem přišla o šaty. Katka
Odpovědět
Je to podvod, pošlou ti falešné potvrzení, že peníze uložili do banky a jen čekají, až jim pošleš číslo balíku, že je pak uvolní. Takhle přijdou zadarmo k šatům, protože ti samozřejmě žádné peníze nepošlou.
Odpovědět
@radkaja já fakt nechápu, jak někdo může poslat věc v takové hodnotě, dokud nemá částku na účtu
Odpovědět
No tak presne tohle prave resim taky.Pani z USA se spatnou anglictinou chce saty pro klienta.Taky mi nabidla vice nez jsem chtela a kupodivu to byla presna castka za postovne.Napsala jsem ji ze saty poslu hned jak se penize prictou na ucet a zatim se neozvala,uz je to tyden a to celou dobu komunikovala okamzite.Ja blbec jsem ji ale poslala cislo uctu ale to se snad zneuzit neda ne co myslite?
Odpovědět
Tak jsem volala do banky a cislo uctu je vlastne verejne dostupna vec takze zneuzit se neda,potom akorat neposilat pristupove hesla a cisla karet.Spadl mi kamen ze srdce.
Odpovědět
@petrahil také mi psal, že nechce komunikovat přes beremese, ale, že mám psát jen přes email derrickthomas1012@gmail.com . Už to je divné, měl zájem o svatební šaty.
Odpovědět
Samozřejmě nabízí vyšší částku za šaty než je udána a okamžitý převod peněz na účet.
Odpovědět
jj,to mi taky psal,já jsem s ním pak přestala komunikovat a už nenapsal
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, i mě přišla včera zpráva od neregistrovaného derrickthomas1012@gmail.com. Samozřejmě nereaguji.
Odpovědět
Holky poprosím o radu, jak tady píšete. Taky mi píše jeden zájemce z USA. A stejný scénář jak u vás. že peníze poslal, i potvrzení z banky mi došlo že peníze uvolnil, ale až pošlu potvrzení, tak budu mít peníze na účte. Moc tomu nevěřím. Je to další podvod?
Odpovědět
@denca17 Určitě je, už s ním ani dále nekomunikuj.
Odpovědět
Holky já nevím, jak to funguje v zahraničí, ale u nás, když peníze pošlu, tak jsou prostě odeslané... a nějaké uvolnění peněz atd... to jsou prostě kecy... nevěřila bych jim absolutně
Odpovědět
je to podvod.. peníze i posle, ale nasledne zazada banku o vraceni platby pro omyl a ta mu je vrati... resilo se to tu uz 1000x...
Odpovědět
na beremese mi napsal pod tímto nickem: az62536841@gmail.com - Dawn (Neregistrovaná/ý) a meil z kterýho píše teď je: Lisa Dawn Hansen (lisadawn231@gmail.com) adresa pro zaslání šatů je : Full Name: Omotayo Babatunde Address..12011 Westbrae Parkway Unit ET51354 Houston, TX, 77031 USA máte někdo zkušenost s touto osobou ?
Odpovědět
děkuji mockrát.
Odpovědět
opravdu si někdo myslite, ze když většina satu pochazi z USA, kde se kupuji za zlomek cen co u nas, tak ze někdo nutne potřebuje koupit saty zrovna v CR????
Odpovědět
pokud nevidite penize na ucte,tak urcite nic nikam neposilejte ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@denca17 myslim,ze neni treba zkusenosti, aby clovek vedel, ze to je podvod, jako uz tu psalo nekolik lidi..
Odpovědět
Holky, díky, taky mi napsal, odpověděla jsem mu, že nemám zájem.
Odpovědět
Taky mi někdo takový psal. Prý platba přes paypall - jak je to jednoduché, že to zvládnu atd... Odpověděla jsem, že pro mě absolutně není možné, abychom se dohodli jinak než na platbě předem na účet, a že nesnáším podvodníky. Už se neozval :-D
Odpovědět
...ta osoba mi psala také, argumentuje, že má v ruce papírovou kopii elektronického dokladu, hlavně abych co nejdříve zašla z balíkem na poštu...přečetla jsem si nyní vaše příspěvky a mám jasno. Dík všem co sem píší.
Odpovědět
mě taky psali, aji to potvzení z banky, že oni už uhradili a já musím ihned odeslat balík. Hlavně nic neposílat ať nepřijdete o šaty. :-( potvrzení z banky mi poslali z tohoto meilu: PenFed Credit Union Bank Payment Notification (penfedsservice@accountant.com) ***PENFED CREDIT UNION BANK TRANSFER PAYMENT CONFIRMATION APPROVAL*** Transaction ID 5Y758872CS5622307 samozřejmě nic neposílali, je to neplatné potvrzení. I já málem naletěla :-(
Odpovědět
Pan mi ted psal, je neodbytny, je to jasny podvod,ani nebudu reagovat....
Odpovědět
Mně paní i pan psaly to samé zájem o šaty pro klienta,taky se nám to zdá divné ]-( Díky že nejsem sama oslovená nebudu reagovat!!!
Odpovědět
taky mi psal derrickthomas1012@gmail.com, že chce šaty pro dceru, tož to já se naˇho vy*eru :-D
Odpovědět
@denca17 Cauky me napsala par dnu zpet z tohodle mailu a i z uctu Derrick mi nekdo pise,vsechno podvod.
Odpovědět
1
2
28
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?