Podvodnice Virag Varga!!!!

Profilova fotka
Pozor na podvodnici Virag Varga .pocházející z USA. Kupuje šaty pro dceru, která bydlí v Belgii.......Málem jsem ji naletěla POZOR NA NI HOLKY!!!!!!!!!!!!!! ...Am From USA...I will like to offer you sum of 370EUR plus the postage via LOCAL POST to my daughter due to the urgency i need this item for her..i will be paying you via bank transfer direct to your account,however this is my daughter address NAME : Andy Mendy Address-Offereandestraat 52 Post Code-2060 City- Antwerpen Country-BELGIUM I will be waiting for your bank details so that i can make the payment immediately .. Best regard .......a další DEJTE SI BACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@barboramastna můžu se zeptat, v čem přesně spočívá ten podvod? To pošleš č. svého účtu a ona ho nějak vybrakuje nebo jak?
Odpovědět
Profilova fotka
Číslo účtu jsem poslala, to je pravda, ale naštěstí se do něj nemohou nějak dostat. měla jsem poslat nejdříve šaty a poté bych teprve dostala peníze a takhle nás bylo více
Odpovědět
Profilova fotka
No uprimne bych saty neposilala driv nez bych mela penize na ucte a nikdy ne obracene. Maximalne na dobirku, kdyz to jde.
Odpovědět
Nechápu, že se to pořád řeší, vždyť je to stále to samé dokola. To jste fakt tak naivní, že si myslíte, že by si chtěl někdo vaše šaty koupit do zahraničí?
Odpovědět
Ja taky moc nerozumim tomu, jak tom u nekdo muze naletet :) Kdyz pominu tu silenou anglictinu, vtipny vymysleny jmena, to, ze po vas hned v prvnim mailu chteji cislo uctu (nejdriv se lidi vetsinou zeptaji na nejaky detaily o satech, rozmery, barva, jestli zbozi porad mate, atd), a ze je to ''strasne urgentni'', tak nevim, ktera matka z Ameriky by si nasla na ceskych strankach saty pro svoji dceru do Belgie.. jednak si nevesty vetsinou vybiraji saty sami a nekupuji jim je matky slepe na internetu, a jednak vetsina lidi v Americe ani nevi, ze nejaka Ceska Republika existuje... a o nigerijskych podvodech se mluvi snad od pocatku internetu... vcera mi taky prisel na mail nejakej nesmysl od ''Nigerijskeho bankere'' ktery zacinal slovy ''Dear Friend...'' Je proste potreba byt opatrni a pokud mate pochybnosti, tak hned googlovat... Tohle je proste jeden z nejznamejsich podvodu :)
Odpovědět
Stejné maily chodí od údajných Nigerijců žijících ve VB, šaty je potřeba poslat urychleně dceři žijící v Nigerii. Nechápu, jak někdo může šaty poslat, aniž by měl peníze na účtě.
Odpovědět
Přesně, jak tvrdí dámy přede mnou, nechápu, kdo si může myslet, že o jeho šaty je zájem někde v zahraničí, kde jsou jiné ceny i možnosti. I kdyby šaty byly sebehezčí, pochybuju, že se někdo vůbec podívá na nějakou takovou českou stránku, pokud vůbec ví, že nějaké ČR existuje. A ty jména a angličtina jsou obvykkle faaaaakt věrohodné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?