Pochyby o výběru svatebních šatů, zažily jste to?

Profilova fotka
Ahoj, svatební šaty mám vybrané už od února a zaplacenou zálohu. Teď mi ovšem v hlavě začal hlodat červíček pochybností, zda jsem vybrala správně :-( Zažila jste to některá? Foto šatů přikládám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na výraz se nedívejte :-)
Odpovědět
To jsou opravdu nádherné šaty, ten pás je úžasný. Není vůbec třeba pochybovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
žádné pochybnosti, šaty jsou fakt nádherné a moc Ti sluší!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Je to věc názoru. Přijde mi, že tenhle tip šatů zmenšuje a nehodí se na každého. Korzet dělá v podpaží faldíky, sukně by pro mě byla hodně široká. Ale pokud se v nich cítíš dobře, na názory okolí nehleď :)
Odpovědět
mně se líbí a byla by k nim do vlasů hezká čelenka s podobným motivem jako je ten pás:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou moc hezké a sluší Ti :-)
Odpovědět
Nádhera .... pryč s pochybnostmi :-)
Odpovědět
šaty jsou nádherné, sluší ti, ale myslím si, že bys vybrala i lepší v tom smyslu, že by líp podtrhly tvoji postavu
Odpovědět
Profilova fotka
Saty jsou moc hezke,ale jestli pochybujes, podivej se jeste jinde...mela jsem to stejne a vyplatilo se ;-) Jde jen o tvuj pocit.
Odpovědět
@veroniquecz Neboj, to je normální, že si je nevěsta celou dobu 100% jistá svými šaty a čím více se blíží termín svatby, začíná nahlodávání podvědomí, jestli jsou šaty správně zvolené. Já tomu říkám nemoc svatebních šatů :-D
Odpovědět
Taky jsm pochybovala...ale pravda je, ze se šaty musi libit hlavne me - pak se v nich budu citit skvele a i tak vypadat:-D
Odpovědět
Ahoj, to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Naprosto Tě chápu, taky si nejsem jistá... a i kdyby mi sem napsalo 100 holek, že jsou pěkné, tak si pořád jistá nebudu :-( už jsem i byla několikrát v salonu zkoušet, no trapas
Odpovědět
Článek se načítá
To je fakt legracni. Zrovna dneska sem se divala na fotku svych satu a pochybuju zda jsou to ty prave. Mozna jeste do jednech skocim, abych mela klid. Ale jsem rada, ze je to normalni :) Saty jsou moc hezke.
Odpovědět
Profilova fotka
@veroniquecz ňejsi v tom sama, taky pochybuju a našla jsem takový, jaký jsem puvodne chtela, ale uz mam smluvu na zakoupení a složenou zalohu, takže z toho nevycouvám a ty vysňný by me vysly navíc na polovinu chjo :(
Odpovědět
Mám to stejně!!!! Holt ženský? Nikdy spokojený!! :-D
Odpovědět
Holky, já to měla taky tak..pořád mi něco vadilo, měla jsem takový divný pocit...nic už mě pořádně netěšilo...A zjistila jsem, že je to kvůli šatům...Sice jsou takové, jako jsem chtěla, ale necítila jsem se v nich taková uvolněná..Tak jsem zašla do salonu a vyzkoušela si nádherné šaty, které mi padly první do oka a musím říct, že to byl neskutečný pocit..Cítila jsem se strašně lehce, uvolněně, dívala jsem se na sebe do zrcadla a řekla si, jo, to jsou ony! ...jako by se najednou všechno rozzářilo a já měla zase chuť se do všeho vrhnout. Teď vím, že jsem spokojená..sice kvůli tomu musím koupit příteli jinou vestu a kravatu, ale stojí to za to..Myslím, že nejdůležitější ze všeho je, abychom se cítily dobře a byly spokojené...A užily si ten nádherný den :)
Odpovědět
tak to je asi uplně normální!!!!! to naše pochybování:D
Odpovědět
Profilova fotka
no já když se koukám do pc na mě v těch šatech tak se sama sobě moc nelíbím, ale pak si vzpomenu na ten pocit který jsem měla a jak jsem se v nich cítila a vím, že jsou to ony!!!! víš ono to nejsou jen šaty, ale i boty a výzdoba a kytka a dort :D a čím víc se to blíží tím víc to řešíme :D jsme hrozný my ženský :D ... hlavně nevybírej dlouho aby jsi nepřebrala... ty šaty ti ohromně sluší .. budeš krásná nevěsta .. ale koneckoncu o tom rozhoduješ sama... tak přeju hodně štěstí a nenech se zmást občasnými špatnými pocity :D pa @veroniquecz
Odpovědět
@gonnellina Hlavně závisí na tom, že když se dělá fotka foťákem nebo mobilem, tak bohužel se nedá vystihnout detail těch šatů, tím že ta fotka není moc kvalitní a to pak hodně zkresluje a nevypadá to tak dokonale.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja @stastnanevesta @vlajka1 @vercik83 @maggiea @tarra27 @tamaraad @pezotka206 @jennyexx @princina @cupla @jumping007 @seb @iva27801 @lucouusek @veverka_ @gonnellina Holky díky moc za názory!!! Asi to budou opravdu jen nervy :-) Ten pocit když jsem si je poprvé zkusila, to byl ten "no páni!" efekt :-) Takže asi zůstanu u nich. Ale jak psala @jennyexx je to asi nemoc svatebních šatů :-) Navíc - je přece jedno v jakých půjdeme šatech, jaká bude výzdoba atd. Bereme si přece pro sebe toho nej chlapa pod sluncem a jemu se přece líbíme i ráni nenamalované, rozcuchané a v pyžamu :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@princina Pefektní názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@iva27801 Holt nevíme co chceme a nedáme pokoj dokud to nedostaneme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cupla Neboj, já jsem tam byla poprvé je zkusit, pak jsem je zkoušela, když sem platila zálohu, teď si je půjde vyzkoušet, protože se budou trochu upravovat na nevěstu přede mnou a pak ještě jednou finální zkouška :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@seb Tak zkus tady někomu zálohu přenechat. Nebo pokud jsou ze stejného salonu, tak se dolmuvit jen na změně šatů ve smlouvě.
Odpovědět
Profilova fotka
@gonnellina Díky moc :-) Přesně jak píšeš - na fotce jsou jiné než ve skutečnosti a ono taky foto mobilem zkresluje. A jde o ten pocit - to jsme na tom obě úplně stejně :-)
Odpovědět
@veroniquecz jj :-) přesně tak.
Odpovědět
Podle fotek se vybírat šaty přeci nedá... Ale když už opomenu fakt, že tyhle šaty se tu točí pořád dokola a je to za mě už nuda, u tebe mi vadí, že jsou hodně zaražený pod pažema. Dělají faldíky kůže. Ostatní nevěsty je měly nějak níž, seděly líp :-)
Odpovědět
@veroniquecz vzpomeň si na první pocit, cos měla, když si je oblikla;-)
Odpovědět
Myslím, že nejsi jediná, co tohle zažije, nedala by se třeba záloha přemístit na jiný šaty z téhož salonu? A když ne, tak co :-) slušej ti, seš kočka..tak už jen prostě nekoukej na jiný šaty jen na ty svý, pořád dokola si opakuj jak jsou krásný a je to :-) nenervuj se zbytečně!!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
šaty jsou úžasné. ;-) A já měla stejné pochyby. ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?