Pochyby o šatech, kolik jste jich vyzkoušely?

Profilova fotka
Ahoj holky, měla jste některá před svatbou pochyby o výběru šatů? Já mám šaty vybrané už od ledna, zkusila jsem si pouze troje a jedny zamluvila a neřešila to,ale teď jak to tady vidím jak nevěsty zkoušejí šaty a vybírají tak začínám pochybovat, jestli jsem se neunáhlila a neměla zkusit ještě nějaké jiné, třeba by byli lepší. Teď mě hlodá jestli nějak ještě narychlo běžet nebo ne :-( ?Měla jste to taky některá tak?
Odpovědět
Ahoj, já to měla úplně stejně. Byla jsem rozhodnutá, že si chci koupit šaty od Pronovias, takže jsem naběhla na podzim do Nuance, zkusila si co bylo ve výprodeji k mání, z toho mi slušely jediné, tak jsem je vzala, ačkoliv jsem celou dobu říkala, že nechci princeznovské, velké, že chci splývavé a být za vílu. Takže po pár měsících jsem začala psychovat, že se jich musím zbavit, že si chci koupit jiné. Zeptala jsem se na názor tady na beremese a snad všechny holky se shodly na tom, že šaty jsou perfektní, ať neblbnu, tak jsem se zase uklidnila :o) Na Tvoje album jsem narazila ráno a říkala jsem si, že Tvé šaty jsou kouzelné, takže v klidu :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, buď v klidu :-) já si zkusila čtvery a jedny jsem hned zamluvila( taky v lednu :-))Občas mě to taky nahlodá, ale bylo mi v nich skvěle a jsou krásné :-) a hlavně nerada se dlouho rozhoduji...
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Já měla původní představu že nechci korzetové a musím mít rukávy (kvůli rukám) a přítel nechtěl abych měla podle jeho výrazu ,,záclonové" šaty a mám pravý opak, tak mě to hlodá jestli jsem neměla vyzkoušet víc šatů a ne jen troje a hned z toho jedny vzít, nějak jsem to nechtěla řešit, ale teď pochybuji.Šaty nemám z Prahy, ale Kolína, tak je nemůžu ani jít znovu vyzkoušet a ujistit se nebo vybrat nové, až jedině na zkoušce těsně před svatbou.
Odpovědět
Ahoj. Jj, svatbu jsme chystali šest týdnů, takže jsem měla předsevzetí navštívit pouze jeden salon a tam vybrat...zkoušela jsem si cca sedmery šaty, z nich připadly v úvahu troje a z těch jsem nakonec vybrala jedny. Byly trochu jiné než všechny ostatní a hlavně - zcela odpovídaly mému stylu. Jenže - většina kamarádek i lidí z rodiny hlasovalo pro jiné, takže jsem měla též pochybnosti. Pak jsem přišla znovu do salonu a opětovně si je zkusila a - věděla jsem, že to jsou ony. Takže bych řekla, že důležité je, z čeho ta pochybnost pramení. Pokud z toho, že Ty se v nich necítíš neo jsou ty šaty vyloženě znouzectnost...pak je ta pochybnost opodstatněná. Pokud ale z toho, co říkají nebo dělají ostatní - pak bych se na to vypr.dla:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jestli tě to uklidní, já si zkusila šaty jen jedny - paní je prodávala přes bazar - zkoušela jsem včera, rovnou zaplatila a už mi visí ve skříni. Jsou totiž perfektní! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@strelenka Pochybnost mám spíše z toho jestli jsem to neodflákla.Zkusila si troje a jedny byli hrozny, a z tech dvou sem si připadala líp v tech které jsem vybrala.šaty jsem kamarádkám a rodině radši neukazovala :-D , takže nemám ničí názor, pouze přítele, který odsouhlasil, že tyto jsou z nich nejlepší :-)
Odpovědět
Taky jsem si vyzkoušela troje a jedny z nich vybrala. Říkala jsem si to samé, zda jsem neměla zkusit ještě jiné, ale všichni mě přesvědčili, že jsou super. A hlavně jsem je koupila v krámku, kde je přímo šijí a za super cenu. ;-) Koukala jsem do vašeho alba a ty vaše jsou krásné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zkoušela asi 9ks ve 3salonech . ....mě se líbily jenže všechny velké padaly :-( jsem moc hubená no a pak jsem sehnala které držely zaplatila zálohu 2.000kc nechala se vyfotit od svědkyně a přijela jsem domů koukala na fotku a chtělo se mi brečet šaty sice nepadaliy,ale vypadala jsem v nich jak kostlivec ten strih neseděl:-( takže další salón a sehnala jsem:-) krásné sedí ,jen nemám ty které jsem chtěla mit'-) korzetové hodně princeznovske,na sněřování nemám.....mám s vlečkou na zip a ne tak bohaté :-D;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alelui mně se ty tvoje moc líbí :-) ....jinak já byla ve dvou salonech, nejdřív v Naive-tam jsem vyzkoušela asi tak šestery šaty-u dvou modelů jsem si říkala, že by mohly být pěkné, ale to waw tam nebylo(ony taky ty šaty mi byly větší takže to tak dobře nevypadá, jako když ta velikost padne)...nicméně moje mamka z nich byla nadšená a taky musím pochválit moc milou slečnu, kt.mne v pražském salonu obsluhovala....pak jsem byla v Nuanci(tam jsem šla sama) a našla jsem to, co jsem přesně hledala-trošku jiné šaty, odvážnější a hlavně né moc bohaté a těžké-chtěla jsem štíhlou siluetu. Byla jsem z nich tak nadšená, že jsem se rozhodla je nechat ušít u výrobce na míru. Jinak mně se ještě moc líbí styl šatů od Berta Bridal, ty by byly asi ještě dokonalejší, ale na jejich pořízení by už moje finance nestačily(už takhle jsem dala za šaty majlant )
Odpovědět
Zkusila jsem si troje, jedny z nich zamluvila... Pak to ve mě hlodalo a hlodalo.. Unáhlila jsem se pod tlakem svědkyně, úplně se mi přestaly líbit, byla jsem z nich zklamaná.. Žádný wow efekt, jak to tady čtu, se nekonal a řekla jsem si, že na to kašlu a začala jsem objíždět další salony sama. Vyzkoušla jsem jich fakticky hodně, až jsem narazila na naprosto okouzlující... Všichni potvrdili, že ty nové jsou lepší, ať do nich jdu. V původním salonu mi vrátili zálohu a nelitovala jsem ani jediný den. Cítila jsem se v nich celý den božsky x-) Takže jde hlavně o tebe. Neposlouchej řeči ostatních, pokud se v nich sama necítš dobře a víš, že nejsou ty pravé, klidně se podívej po jiných. Svatbu ale máte v podstatě za 2 měsíce, takže už bude dost probráno. Já ty svoje vybrala půl roku před svatbou, takže ještě bylo z čeho vybírat.
Odpovědět
Já jsem měla spíš pochyby, jestli si vůbec nějaké v půjčovně vyberu. V prvním studiu jsem vyzkoušela asi osmery a ani jedny nebyly ty pravé, u všech bylo nějaké mínus. Buď mi neseděly, nebo to byl jiný styl, než jaký jsem si představovala. Fakt jsem nechápala, co je to ten wow efekt. Pak jsme jeli do jiného města a tam jsem ve studiu popsala svou představu a co mi tak nejvíc při tom prvním zkoušení sedělo. Ty první, co jsem tam měla na sobě, to byly ONY! Wow efekt jak blázen. Pak jsem ještě zkoušela další čtvery, ale ty první... ty jsem zamluvila a už se na ně těším - ty jsou bez výhrad a bez kompromisů ty pravé. Ještě mi k nim ve studiu šijí bolerko bez rukávů ze stejné krajky, takže to bude další překvápko, jak to bude vypadat dohromady. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu asi jediná, ale já jsem si vybrala na první dobrou a bez jediné návštěvy salónu :-D Zaujaly mne jedny z katalogu, ty jsem objednala a sedly mi! :-) A to vse rok dopředu :-D Jak se mi výběr povedl můžete posoudit v albu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Hned jsem si nějaké vysnila, našla v katalogu a šla vyzkoušet. Teď do nich hubnu :-)))
Odpovědět
Já si našla šaty na internetu,které se mi líbily nejvíc a ted si je nechavam sit. Hubnuti naštěstí řešit nemusím,po celou dobu,co jsem se snoubencem,jsem nepribrala ani deko ;) poslední dobou si říkám,jestli jsem nemela aspoň neco vyzkoušet,ale pak to zazenu. Nejradsi všechno shanim na poslední chvíli,pak nemam čas si cokoli rozmyslet a měnit názor :)
Odpovědět
Já jich třeba vyzkoušela opravdu hodně a stejně jsem skončila u 3. v pořadí. Potom mě to začalo hlodat, tak jsem je dala sem a téměř všichni mi je odsouhlasili a říkali, že jsou perfektní. Dle rad, které mi někdo napsal, jsem se na na fotky ze zkoušky asi 14 dní nedívala, a pak když jsem je na sobě viděla znovu... wow - našla jsem v nich opět tu krásu :-) Myslím, že tímhle prochází většina nevěst, takže klid ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem šla do jednoho jediného salonu, viděla šaty na panně a už v tu chvíli jsem věděla, že je musím mít ;) vyzkoušela, zaplatila odešla :) celé to zabralo 20 min :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem byla nejdřív v jednom salonu. Tam jsem vyzkoušela tak osmery šaty. Jedny mě opravdu zaujaly, tak jsem jela ještě do jejich pobočky v jiném městě, protože jsem je chtěla v odstínu šampaň. Tam jsem vyzkoušela tak 10 šatů. Moje kamarádky, co tam byly se mnou, obsluha i majitelka salonu se shodly na jedněch šatech, jakože waaaaau... :-) Ale já jsem si nedokázala sama sebe v nich představit. Už jsem zvažovala ušití vlastních šatů a v tom jsem objevila TY šaty. V malém zapadlém krámku, krátké, jednoduché šaty. Ohlasy od okolí jsou různé, ale mně to nevadí, hlavně že mně se líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já s tím hodně lavíruju, je sice fakt že času mám dost ale nevím jestli kroj, uniformu(kdysi jsem v záchvatu šílenství prohlásila, že se jinak než v kroji nebo uniformě nevdám, dělám dobové a krojové oblíkání a reenacting :-D) nebo jestli šaty-krátké a jednoduché, nebo bílou sukni a košili(ty bych nemusela kupovat, obojí skoro nové nenošené mám doma, nebo svatební kostýmek světlý. Takže mám něco přes rok na rozmyšlenou,ale ještě to musím probrat s budoucím ženichem.Abychom ladili. Nakonec to stejně dopadne tak, že půjdeme v uniformě oba, jak nás znám a bude po legraci :-D :-D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky holky,trochu jste mě uklidnily.Včera jsem příteli řekla že uvažuji,ze se podívám na jiné šaty,tak mě uklidnil,že jsou perfektní a že mi sednou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?