Pochybuju o volbě svatebních šatů, prosím o zhodnocení

Profilova fotka
Ahoj jako asi každá nevěsta které se to blíží začínám pochybovat o volbě šatů.. A kdo jiný mi poradí lépe než ostatní nervózní nevěsty.. Prosím jen o upřímné zhodnocení, abych měla lepší pocit a nebo mazala pro jiné.. :-D (kvalitu fotek omluvte je to z mobilu ;-) )
Odpovědět
1
2
Já bych se možná ještě porozhlídla...
Odpovědět
Ale nejlíp víš ty, jestli jsou to ONY... :-), jestli cítíš,že jo, tak si je určitě nech... :-)
Odpovědět
zkusila bych jiné být tebou... jsou hezké, ale taky usedlé a myslím, že by ti více slušel jiný styl..
Odpovědět
Mě se moc líbí ;)
Odpovědět
Taky bych vymenila.
Odpovědět
jine .. tyhle sou jak na věneček
Odpovědět
Profilova fotka
@marketas9 Me se ty saty na tobe libi, s tou barevnou vysivkou je to takove originalni a vesele a podle tveho usmevu bych rekla, ze se to presne hodi i k tvoji povaze :-) myslim ze na svatbu treba nekde v prirode se hodi uplne skvele, na honosnou zameckou svatbu jsou asi az moc jednoduche, ale to zalezi vzdy na konkretnim prostredi a stylu svatby.. tezko uplne hodnotit, kdyz jsme nevideli jak ti slusi jine saty, kazdopadne pokud si nejsi uplne jista, tak zajdi jeste zkusit jine, ja treba o svych satech nemela vubec pochybnosti, proste jsem vedela ze je to presne to prave..
Odpovědět
Vzpomeňte si, co jste si řekla, když jste si je oblíkla poprvé - to je většinou to nejlepší zhodnocení. Pokud jste si řekla "jo tak tyhle ano", pak není co řešit. Pokud jste si řekla "jsou hezké, ty by šly, ALE...", pak zkuste ještě nějaké jiné. Koneckonců k těmhle se vždycky můžete vrátit, rozhodně s nimi nic nezkazíte, jsou hezké a sluší vám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem právě vždycky chtěla šaty s červenou aplikací a mám k tomu šperky z českých granátů.. Ale teď nějak nevim.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
martaveg: Svatbu máme právě na louce a celkově tak v jednodušším stylu.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketas9 Tak na louku se myslim hodi uplne bajecne a navic budou urcite i pohodlne a prakticke ;-) sperky z granatu k tomu pujdou uplne nadherne, opet neco netradicniho a to je super :-) pro klid duse si treba zajdi jeste nejake zkusit a nebo si znovu jdi zkusit tyhle a dej hlavne na svuj pocit..
Odpovědět
neurazí, ale ani nenadchnou, co zkusit jiné a ozdobit živými květy - třeba na lem šatů - když je to na louce tak kopretiny nebo i dobrou napodobeninu umělé, ještě bych vyrazila do půjčovny a sama pro sebe se navléknout ještě do něčeho jiného. Minimálně se přesvědčíte sama, že výběr byl správný nebo to ještě změníte.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jsou moc pěkné, na louku se taky hodí ;) jde o to co sis řekla poprvé, když ses viděla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se šaty líbí, nejsou přeplácané a na jednodušší svatbu na louce se budou hodit, na stylovou pompézní zámeckou svatbu asi ne. To je celkově o tom stylu, pokud jste si vybrali jednoduchou svatbu v přírodě, tak to asi k vám sedí, jestli to odpovídá vašemu životnímu stylu, vašemu vkusu, tak v tom případě spát se do šlehaček a širokých tylových sukní nemá smysl...nebyla bys sama sebou ;-)
Odpovědět
@marketas9 Můj styl to není, ale z Tebe mám pocit, že se Ti líbí, vždycky jsi podobné chtěla, jen přišla předsvatební nervozita a s ní nejistota, jestli jsou to opravdu ty nej ;-) Za mě jsem si říkala, že bych možná zkusila odepnout ramínka, která mi tam tak nějak nesedí (a to jsem jinak příznivce čehokoli jiného než "klasiky" posledních let - bez ramínek), ale jak tak koukám, jak jsou šaty řešené vzadu, tak to asi ani nejde...myslím, že s granáty (šperky :-D ) a na louce budou vypadat hezky a vypadáš v nich spokojeně ;-) Ale pokud si opravdu nejsi jistá, tak přesně, jak píše @marti_m, není nic špatného na tom, porozhlédnout se ještě jinde... ;-)
Odpovědět
Nenadchnou a neurazí .... můj styl to ale není.
Odpovědět
Profilova fotka
to nejdůležitější je, zda se líbí tobě. Jen si vzpomeň na ten pocit, když sis je vybrala :-) . Takyj sem před svatbou váhala, jestli jsem vybrala ty pravé, vždyť svatební šaty už vybírat nikdy nebudu, ale při výběru jsem to prostě věděla a proto jsem pozdější nejistoty ignorovala ;-) . Jen se podívej na sebe, jak se v těch šatech usmíváš a jsi šťastná, no není to odpověď??
Odpovědět
Profilova fotka
3aty jsou moc hezké,akorát mi tam moc nesedí ta tenká ramínka.Opět to potvrzuje rčení,že v jednoduchosti je krása,mám takovýhle styl ráda. Nejdůležitější stejně je,jak se v nich cítíš ty. Jak píšou holky,pokud pochybuješ a nejsi si jistá,tak bych se možná ještě podívala jinde, ale pozor,abys nepřebrala :-)
Odpovědět
mně se taky moc nelíbí ty tenké ramínka, díky nim vypadá ten vršek spíš jako nějaké obyčejné letní tílko, od vrchu dolů už ale vypadají hezky
Odpovědět
Nejdřív jsem si řekla ne-e,ale poté,když jsi napsala,že bude svatba na louce,tak jsem si řekla,že ano,že tyto šaty se k tomu hodí,budeš krásná nevěsta,akorát když na to koukám,tak by se mi možná více líbily bez ramínek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ramínka bych tam taky nemusela mít :-D Ale bez nich by mi to spadlo.. :-D
Odpovědět
Na svatbu na louce jsou jako dělané. Moc se mi líbí a Ty budeš krásná nevěsta ;-)
Odpovědět
Moc ti slusi, ja bych nevymenovala...!!!!
Odpovědět
ty jo, ty jsou suprovy, kez by moje nastavaci taky pochopila ze na svatbu na louce je presne tohle. jestli k tomu mas i v barve vysivky doplnky tak ja bych nic jineho neresil, moc ti slusi
Odpovědět
slusi ti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě bych se podívala po jiných. Jsou hezké, ale myslím si, že bys našla ještě i hezčí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych se šla ještě kouknout po jiných, jak už tu někdo píše, vypadají spíše jak do tanečních na věneček a je spousty krásných svatebních šatů, které půjdou i na louku. Působí na mě dost staromódně:-(
Odpovědět
@marketas9 vítej do klubu pochybujících :-N ...taky jsem chtěla jednoduché (protože máme pidisvatbu, obřad a jen oběd s rodinkou) a také jsem jednoduché vybrala a v půjčovně je i požadovala :-) ...a teď sedím doma a taky stále pochybuju i když mi je všichni pochválili...jsem si prostě řekla, že na malou svatbu krásné princeznovské šaty jsou nesmysl a teď bych je možná i brala...ale snažím se to už neřešit a hotovo...snad se ti to taky podaří...jinak šaty jsou prostě jednoduché a pěkné a na louku jako stvořené ;-)
Odpovědět
mně se líbí a na louku úplně super. Mám podobné a podobný styl svatby, takže... :-) možná ta ramínka zkuste pořešit - dát širší, případně za krk,..něco jiného než jen tato špagetová.
Odpovědět
@sofiii88 uplne tu souhlasim s timhle komentarem a jeste bych dodala, ze hlavne zalezi, jak se v tom ty sama citis a to tu nikdo z debatujicich nemuze posoudit, jelikoz te nezna...pravdepodobne:) takze - na mensi svatbu na louce ano, raminka dolu nebo to jinak vyresit
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?