Platí se za zkoušku svetbních šatů?

Profilova fotka
Holky, tak svatba v červenci, tak se asi začnu po novém roce koukat... chtěla sem se zeptat, jak to chodí? Přijdete do salonu kde šaty mají a prostě řeknete že chcete zkoušet? :-N , já vůbec nevím :-(. A platí se za zkoušení??? jen tak na okraj, mám vybrané jedny, ty si chci asi nechat ušít, ale myslela sem, že se projdu pár salonů a třeba zjistím který střih mi sedí, jaký přesně výstřih, jestli mi sedí spíš bílá barva nebo jiná atd.... Popište mi prosím jak to probíhalo u Vás? .. děkuju....
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji se do salonu objednat na urcity cas, jinak se ti muze stat, ze prijdes a nic nevyzkousis.. rovnou se pri objednavce muzes pozeptat, zda se za zkousku neco plati (coz je spis vyjimka) a jestli se tam muzes fotit (v nekterych salonech to maji zakazano) jinak ja si vetsinou saty prohledla, +- patery vybrala, ty mi slecna donesla a pomohla oblect a pak prubezne sama iniciativne nosila dalsi a dalsi, podle toho jak jsem se tvarila na predchozi saty a jak ona usoudila, co by mi mohlo sluset, finalni saty vybrala nakonec ona sama, protoze ja je na raminku zavrhla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na zkousku bys mela do salonu zavolat a objednat se. Co se tyce poplatku za zkouseni, zeptej se predem. U nas ve meste jsou salony, kde se neplati nic, nebo jedna castka za zkouseni vybranych satu a pak tu taky mame salon, ktery uctuje poplatek za kazdy vyzkouseny model.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, prvni schuzku uvadim zdarma. Nabizim vyzkouset saty ruzneho strihu a barev, a moc doporucim navstivit a jine salony, vyzkouset "konfekcni" saty. Termin schuzky radeji objednavat redem, aspon za tyden/2. Mam aktualni nabidku na pujceni ci prodej. Jinak rada usiju satu na miru :) NANAY - designing with Love!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?