Padnou mi tyto šaty?

Profilova fotka
Ahoj holky, Dnes jsem byla zkoušet šaty. A myslím, že jsem našla ty pravé. :-) Co na ně říkáte? Není to jen můj subjektivní názor? Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Sice nejsou úplně můj styl, ale sluší vám a vypadáte v nich hodně spokojená 😊 Možná mi přijde, že je toho trochu moc nahoře, asi bych si k nim nebrala závoj. Ale ta vlečka je boží 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ja naprosto souhlasím s raduushka, i kdyz to neni muj styl, padnou vam a vypadate v nich spokojená. A zavoj bych take zvazila, ten dlouhy k nim neni uplne to prave.
Odpovědět
Sluší, sedí k vám!! ale bez závoje. Jsou hodně zdobené a už je to s ním "moc" 👌
Odpovědět
Moc Vám sluší, zvlášť horní část (rukávy a výstřih) jsou krásné. Souhlasím s tím, že spíše bez závoje a s jednodušším účesem ;)
Odpovědět
@jancaben Ano, moc krásné, hodí se k vám a dobře padnou. To je v Blovicích že? Zajímala by mě cena půjčovného (obecně kolik tam šaty vyjdou) :)
Odpovědět
Nevěsta bez závoje je jen dívka v bílých šatech. Závoj ano, ale posaďte ho mnohem níž, přímo nad drdol, nikoli na vrch hlavy. Pak vám nikdo nenapíše, ať si ho neberete. Šaty vám sluší.
Odpovědět
@jancaben za mna saty krasne a nevadi mi ani ten zavoj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Úžasné ;-)
Odpovědět
Saty krasne, moc Vam slusi. Urcite bych byla i pro zavoj jen bych zkusila jeste nejaky jiny, pripadne jak uz tu nekdo radil zkusit posadit niz.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?