Páčia sa vám tieto svadobné šaty?

Profilova fotka
vybrane svatební šaty, co na ně říkáte? :))děkuji za názory a přípominky:-P
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Tohle se eště nosí? =-)
Odpovědět
Mě ty šaty přijdou takový dětinský a přeplácaný..zkusila bych jiné.. :-)
Odpovědět
Taky se mi nelíbí.
Odpovědět
Nechci být zlá, ale je to hrůza. Střih deformuje postavu, dělá to strašně velké tělo a krátké nohy. Vypadá to jako ušité ze zbytků starých záclon.
Odpovědět
Střihově ti sluší, ale nelíbí se mi ta kombinace materiálů. A obecně se mi nikdy moc nelíbí žádná bolerka.
Odpovědět
Profilova fotka
Divím se , že se stále dokola nevěsty ptají na názor uplně jinak vnímajících lidí . Líbí se Ti, připadáš si v nich že jsi to Ty? Tak jdi do nich. :-) ;-)
Odpovědět
Možná bych brala bolerko, s tím jednoduchým hladkým korzetem se mi to celkem líbí, ale ta sukně, to fakt ne...
Odpovědět
šlehačkový dort jako 20 let zpátky =-) bolerko OK pokud takové chceš, ale v tom případě by i celé šaty měly mít na sobě podobnou krajku, ta co je na sukni fakt vypadá jak záclona :-S na duhou stranu budeš v nich ty, takže je nejdůležitější aby ses v nich cítila a líbila sama sobě a ženichovi na našich názorech nezáleží
Odpovědět
@cuticka Záleží hlavně na Tobě, zda se Ti šaty líbí a jak se v nich cítíš. ;-) Např. mně osobně se tento styl šatů vůbec nelíbí, působí na mě přeplácaně a zastarale. Kombinace bolerka s jednoduchým bolerkem je dobrá, ale už se to příčí s s řasenou a zdobenou sukní. Já osobně bych vyzkoušela ještě jiné. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím kam dřív koukat :-O
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě je má skoro kazda nevěsta.
Odpovědět
Jak tady už někdo napsal, šlehačkový dort. Krajka je teď sice moderní, ale všeho moc škodí a to bolerko vypadá, že už něco pamatuje.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Salon Karina, že? :) Podle mě, přeplácané a spodek sukně jako záclona.
Odpovědět
Souhlasím s výše uvedeným. Tento typ šatů se mě osobně vůbec nelíbí. Vypadá to, jako by šaty někdo vykousl. Mám radši jednodušší, třeba krajkové. Celkově se mi ani nelíbí typ šatů, kde je přes sukni jakási zástěra. Určitě lze najít lepší střih. Ale jestli cítíte, že jsou to ty pravé, proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
A mně zrovna přijde, že Ti docela sluší. A jestli je Ti v nich dobře, proč ne..
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně se nelíbí spodní část šatů...není to nic pro mě...Vršek se mi naopak zase líbí :-) Ale pokud se tobě líbí a cítíš se v nich krásně, tak proč ne :-) Nemůžeme všechny mít jedny a ty samé šatičky :-)
Odpovědět
na mě je to také dost přeplácané, ale možná bez toho bolerka by to pro mě bylo lepší ... ale jestli se líbí tobě, tak šup do nich, jak se budeš cítit ty dobře, tak ta krása z tebe bude vyzařovat
Odpovědět
vypadá to jak kdyby jim došla látka a nedostatek nápaditosti se snaží zakrýt rádoby nezvyklým střihem. Jste jemné mladé děvče se štíhlou postavou. Můžete si dovolit krásné splývavé šaty antického stylu s antickým uzlem tak proč se šněrovat do šatů které pozbývaly eleganci a šmrc již v době kdy byly vyrobeny :-)
Odpovědět
tak za mě tedy rozhodně ne. Záclonovité, přeplácané¨, spodek hrůza, vršek neoriginální....
Odpovědět
Profilova fotka
Mne sa tiež nepáčia, tá sukňa je divná
Odpovědět
bohužel ... taky se mi nelíbí :-( se svojí postavičkou by sis opravdu mohla dovolit daleko krásnější šatičky ... :-S
Odpovědět
Kdyby sukně byla jednoduchá, byly by pěkné. Takhle se mi to ale také zdá dosti přeplácané.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím také souhlasit. Mně osobně se vůbec nelíbí, já mám ráda jednoduchost a tohle je moc přeplácáné a hlavně nemám ráda tento typ sukní. Ale jak už bylo zmiňováno...pokud se líbí Tobě/Vám, tak není co řešit ;-)
Odpovědět
Ahoj. Šaty ti určitě sedí a sluší. Záleží na vkusu každého. Pokud máš pocit, že jsou to ty pravé, tak jdi do nich. Jsou zajímavé. :-)
Odpovědět
Působí to na mě, jakoby dole něco scházelo, jako by byly šaty ohnuté, ustřižené.
Odpovědět
Hrozně vás to opticky zkracuje a vpředu ten přechod z korzetu do sukně mi přijde divný =-) S bolerkem už je to dost přeplácané :-| Ale samozřejmě záleží na vás jak se líbí vám a jak se v nich cítíte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se v nich cítís dobre a TOBĚ se líbí,tak nedej na názor ostatních a vem si je
Odpovědět
Určitě opticky zkracují tím nabíráním na sukni, ale více mi vadí ten dekolt, je takový jakoby do obráceného obloučku projmutý, na prsou by to mělo být projmuté do obrácené lodičky. Působí to tak vybouleně nahoru. Vršek bych nechala upravit.
Odpovědět
Profilova fotka
můj styl to není, ale jak píšou holky, každému se líbí něco jiného, takže náma bych se úplně neřídila :) nicméně na mě působí tak nějak záclonově
Odpovědět
No, dobrá zpráva je, že jsi našla střih, co ti sluší, každopádně ta sukně je opravdu... přeplácaná a deformuje, hladký spodek by byl hezčí.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?