Opravdu nenajdu v Praze švadlenku za normální peníz?

Ahoj dámy, mám takový problém a potřebuji ho nějak rozseknout. Vyhlídla jsem si svatební šaty, které se mi opravdu moc líbí a chtěla bych je. ALE, půjčovné vzhledem k blokování šatů na dvě soboty, by bylo docela vysoké. A taky je tady riziko, že něco se šaty provedu, nebo se prostě na letišti ztratí kufr 8-( (máme svatbu v zahraničí) ... Nové vychází cca 1200 euro (jsou to šaty meggie sottero), což dát nechci, na ebay jsem je našla ještě za 900 doláčů ... Oslovila jsem několik salonů na doporučení, ale cenově to nevychází nijak extra (všechno nad 10 tisíc), já jsem si představovala těch 10 jako maximum. Opravdu v Praze nebo okolí nenajdu šikovnou/ého švadlenku/nebo krejčího, která/ý by mi ušil/a šatičky za méně než deset tisíc?? Jsem přístupná i menší úpravě šatů, prostě společně to nějak domyslet, aby se to vyplatilo jak mě tak jí/jemu:-) Samozřejmě nechci, aby byla cena sešroubována na úkor kvality, ale zdá se mi to docela hodně. Neporadíte někoho šikovného? Kdo šil šaty vám a jak jste byly spokojené? Přikládám i fotku šatů, které by jsem si přála x-)
Odpovědět
@zuzineckah Ty šaty jsou dost složité, je tam hodně volánů k našití, takže myslím , že švadlenky si to nechají dobře zaplatit. Další možnost je, nechat si je ušít u číňanů. Podívej se tady na diskuzi " Asapbay a čínští prodejci.." , šije tam holkám číňan Zimo . Šije dost kvalitně i materiály má kvalitní , cena by u něho byla max. 8-9 tis i z poštovným.
Odpovědět
Profilova fotka
A dívala jsi se třeba na bhldn (.com) ? Mají tam teď velké slevy a šaty v podobném stylu (navíc úplně nádherné ;-) třeba tyhle za za 2 tisíce
Odpovědět
@zuzineckah zksu paní Haureovou z Řeporyj, šije moc krásně a drahá rozhodně není.
Odpovědět
Profilova fotka
zeptam se te svoji, je moc sikovna a bavi ji to, ma super napady, ja mela jednoduche saty, ale tohle svede urcite take....dam vedet. Zatim klidne mrkni na moje fotky
Odpovědět
http://www.beremese.cz/katalog/firma/... není to přímo Praha, ale kousek nad.....
Odpovědět
@jamys šatky si měla krásné, budu ráda, když se zeptáš :)
Odpovědět
@pupickova mrkala jsem na její stránky, zkusím jí napsat. Děkuji :)
Odpovědět
Holky všem vám moc děkuji, snad něco nakonec vyjde, určitě poptám na základě vašich doporučení a uvidíme. Opravdu bych si moc přála, kdyby to vyšlo ;-) @ixka tys něco z té stránky kupovala? Jaká je spolehlivost? S tímto vůbec zkušenosti nemám @jasy odkaz určitě taky projedu
Odpovědět
@zuzineckah u mě fotku asi nenajdeš, ale podívej se sem http://www.beremese.cz/fotoblog/palom... tyhle šaty taky šila paní Hauerová... zatím neznám nikoho, kdo by nebyl spokojený ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzineckah paní Hauerové doporučuji spíš zavolat, přijde mi, že na e-maily moc nereaguje :-) odkaz na moje svatební album už sem dala @pupickova , tady máš fotku, jak vypadají na ramínku bez tartanového korzetu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzineckah Sestra si tam kupovala boty a nějaké šperky. Naprostá spokojenost ;-) Jen je občas problém, když si něco objednáváš ze zahraničí, se clem. Když se podíváš na nějaké diskuze zahraničních svateb tak spousta nevěst má šaty právě odtud. Já jsem na ten web přišla až po svatbě a věř že kdybych o tom věděla dřív objednala bych si šat právě zde 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?