Opravdu jsou tak hrozné?

Profilova fotka
Ahoj holky, konečně jsem si vybrala šaty.Chci princeznovský styl a mít schovanej zadek..Jsou to šaty Victoriana od Maggie Sottero.Akorát dnes jsem se dozvěděla,že jsem totálně mimo,jsou zastaralé několik let,nesedí mi.Šlehačka je děsná..Dále jsou taky přeplácané.Dokonce padlo i slovo hnus. Co myslíte,mám hledat dál? Svatba bude na zámku o 50 lidech Děkuji
Odpovědět
Upřímně? Je pravda, že je to šlehačka a že to není poslední výkřik módy. A že se mi nelíbí. Pokud ale tobě ano, neřešila bych to. Sedí ti hezky. I když si myslím, že by sis se svou postavou mohla dovolit i úplně jiné a mnohem hezčí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě teda super:-) pro zámek ideální!
Odpovědět
@ttm to vystihla skvěle. Sehnala bys hezčí, lichotivější. Ale na zámek se hodí, sedí ti, jsou "v pohodě". Ale pro mě tam chybí to něco navíc, jsou hezké, ale ne úchvatné.
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že ti sedí, ale moderní už opravdu nejsou. I když co je in právě teď, za pár let už bude taky out. Být tebou zkusím i jiné šaty, ty co zrovna teď ,,frčí" a uvidíš sama, zda se v nich nebudeš cítit lépe :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za mě mohu říci, že Vám skvěle sedí a moc Vám sluší!
Odpovědět
Hnus to určitě není, korzet je krásný a sedí Vám. Sukně za mě osobně trošku "našlehaná" je a s tím korzetem dohromady už to působí přezdobeně. Taky materiál sukně mi přijde k tomu korzetu takový těžkopádný a bude se hodně mačkat. Lepší by byla tylová sukně. Nezkoušela jste jejich model Nora? Ten myslím, že by byl super. Mrkněte na stránky salonu Maggie. Ale jinak, pokud Vám se šaty moc líbí a cítíte se v nich dobře, tak asi není co řešit.
Odpovědět
@wildwife mě se líbí ten vrch....spodek za mě NE! pokud chceš princeznovské tak by volila asi něco takového....
Odpovědět
Já bych hledala dal - u mě jsou tyto šaty už za hranicí kyce ( nehlede na to, jestli jsou právě v módě a nebo ne).
Odpovědět
Profilova fotka
A od koho jsi se to dozvěděla?
Odpovědět
@wildwife Sice se mi tento styl moc nelíbí, ale rozhodně nejsou hnusné. Podle mě je důležitější že ti šaty sluší a cítíš se v nich dobře. Co s aktuálně moderními šaty když ti ten střih nebude sedět :-D Navíc při svatbě na zámku si můžete dovolit výraznější šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
@wildwife Mi se líbí. Neřešila bych, zda jsou moderní nebo ne, ale to, jak se v nich cítíš. Sluší ti.
Odpovědět
Asi tak. Korzet je nádherný a krásně vám sedí, ale stejně tak vám budou sedět i jiné šaty, protože máte hezkou postavu. Sukně je taková, jaká je, někomu se to líbí, mě třeba ne, protože mi to připadne pořád takové zmuchlané a ne nadýchané. Pokud se vám líbí tento styl, tak bych to ještě zkusila něco podobného pohledat a vyzkoušet, než se definitivně rozhodnete. Tím nic nezkazíte. ;-) A s tím, jestli je to IN nebo ne, bych si hlavu vůbec nelámala.....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A co si myslíte o těchto? Že bych kaslala na salon http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
mě se ty šaty líbí přesně do pasu...vršek pěkný a řekla bych téměř nadčasový a nepřeplácaný, postavě lichotí....o spodku si myslím opak....klidně honosnou sukni ber, ale né takhle namačkanou - to je právě ta šlehačka....ale první řadě naslouchej sobě, ty v nich půjdeš, nikdo jiný
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se tyhle těžké aranžované sukně z laciných materiálů nelíbí. Když už "šlehačka", tak bych brala něco jako měla S.J. Parker v Sexu ve městě (tuším že od V. Westwood) nebo princezna Diana ( Dior?), jenže to jsou šaty mimo rozpočet běžné české nevěsty. Samozřejmě, pokud se vám šaty líbí a řekla jste si "ty a žádné jiné", je to jen jen vaše volba 8-)
Odpovědět
Ja bych byt Vami hledala dal, ta naslehana sukne fakt neni (podle me) pekna. Mate fakt nadhernou postavu!
Odpovědět
Profilova fotka
Na tvym miste bych si vzala saty, ktere ti zvyrazni tvou hezkou postavu :) Coz podle me nejsou ani jedny na ktere si se ptala. Vyzkousela bych proste jiny strih a pak uvidis v cem se budes citit lip.
Odpovědět
@wildwife ty jsou moc hezké! Ale musí Vám samozřejmě sedět...
Odpovědět
Celkem souhlasim s nazorem @ttm . Jen si myslim, ze ti uplne nesedi, tedy spis ti neslusi ta delka toho korzetu. Jinak asi takhle - mne se nelibi, ale z kategorie slehacek jsou to jedny z lepsich...
Odpovědět
Omlouvám se, že to řeknu tak naplno, ale ta sukně mi přijde fakt hrozná. Nejsem nějaký přeborník v nejnovějších svatebních trendech, ale tohle už je opravdu dávno pryč... Píšeš, že chceš mít schovaný zadek (upřímně, nevěřím, že je to tolik potřeba ;-) ), ale v téhle sukni máš zadků hned několik a to na všech stranách ;-) (to není výsměch, spíš pro odlehčení) Korzet je krásný. Postavu máš výbornou, tak bych pohledala něco modernějšího a slušivějšího :-)
Odpovědět
Profilova fotka
O prvních šatech toho tu bylo napsáno již mnoho. Taky si myslím, že do pasu OK, "šlehačka" laciná, nepěkná. Druhé šaty mnohem lepší, ač taky žádný nejnovější výkřik módy. Já se v podobných vdávala před 12 lety. Ovšem pokud se vám líbí a budou dobře sedět, proč by ne. Je to klasika.
Odpovědět
@wildwife Záleží, jestli se líbí vám. Šaty vám sedí, takže pokud ano, není co řešit ;-) Na zámek jsou stylové :-) Naopak jsou často k vidění nevěsty, které mají sice ty nejmodernější šaty z nejmodernějších, ale vůbec jim nesedí. Což je za mě mnohem větší hrůza, než sukně "šlehačka" ;-)
Odpovědět
Tohle je ztělesněné svatební peklo, hledej dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou opravdu hrozné. Hledejte dál, jste krásná ženská!
Odpovědět
Moc nechápu, že je někdo schopný napsat hnus na volbu něčích svatebních šatů... to bych si nikdy nedovolila - a upřímně je to jeden z důvodů, proč bych tady svoji fotku v šatech nedala, bála bych se, že mi ostatní zkazí radost. Nic se nelíbí všem. Za mě jsou z tvého výběru hezčí ty druhé, ale řiď se tím, co se líbí tobě.
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella přesně tak :-| i u mě je to důvod fotku sem nedávat.....nepochopim jak někdo může být tak zlý
Odpovědět
S takovou luxusní figurou a nádhernými vlasy k tomu si můžeš dovolit téměř cokoliv. Hledej dál, máš fakt na víc, tyhle šaty jsou nudné, přijdou mi dokonce nedotažené (nedodělané). Ber to tak, že jsi fotku hodila do placu, dostalo se ti převážně negativních reakcí. Negativní reakce by velmi pravděpodobně šaty vyvolaly formou šeptandy i na svatbě. Pokud projdou šaty alespoň většinově tady, na svatbě budeš za hvězdu. U tebe nebude problém, který tu vidím u neskutečně vysokého procenta nevěst - že ti šaty prostě absolutně nesedí. To co tu je občas vidět - korzet pekelně nízko/vysoko/faldy na zádech, pod paží, na prsou nesedí každé druhé. Zkus obejít pár salonů a klidně sem fotky dej, pokud ti něco sedne, holky ti to pochválí. Přeji úspěšný výběr :-)
Odpovědět
Saty vazne nejsou uplne ono. Tenhle styl nemam rada a i kdyz je to subjektivni pohled,ani tak bych je nedoporucila. Nikdy. Mas krasnou figuru,takze bych zadny schovavani neresila 😉 Zkus jeste mrknout na jiny model...
Odpovědět
každý máme jiný vkus a neznáme tě, ale já bych se přikláněla k dalšímu hledání :-) ty co sem dávala tynka75 jsou podle mě perfekt, ale záleží na vkusu..nedivím se tvému zklamání z extrémních názorů..mě by ty šaty zprotivili a také bych hledala a nebo to obrečela :( držím palce ať najdeš ty pravé!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v sobotu jsem se objednala do dalšího salonu,tak sem hodím další fotky.Dnes jsem se tam stavovala a žádné ´´šlehačkové´´ šaty nemá.Vše jen dlouhý týl,tak snad to bude ok
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?