Obruč do spodnice. Kde se dá pořídit?

Profilova fotka
Ahoj holky, chci si sama ušít spodnici ale nemůžu nikde sehnat tu obruč co se do ní dává. Neporadíte mi někdo, kde se to dá pořídit? Mockrát vám děkuju.
Odpovědět
Ahoj, pokud by neměla být "polohovací", tak bych nomálně zašla do ějakého Obi, Bauhausu a koupila do toho nějaký "drát", nevím, jestli se tam dá sehnat nejaký slabší cca 1cm široká pásovina s nějakého pevnějšího materiálu, asi to nemusí být hne nerez, ale třeba by se tam něco našlo :-D Jinak počítám, že galanterie jsi zkoušela ;-)
Odpovědět
Na obruč se používají kostice, které by měly mít ve větších galantérkách, případně na netu.
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem to na netu Galanterie Stoklasa - maj tam všechno možné, ale prodávají to jen ve větším množství ( myslím min. 10)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
nebo by se samostatný obruče možná daly koupit v nějakém svat. salonu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já koukala na tu galanterku Stoklasa a prodávají tam 10m kostice, metr asi za 17Kč, to není tak hrozný ;-). Ale zase poštovný přes stovku :-S.
Odpovědět
Nekupujte obycejny kostice do korzetu, to nic nevydrzi. Stoklasa ma tusim cosi kulateho pevneho, to by slo, nebo Bolena tex v Praze prodava specialni kostice na obruce. Ja ovsem pouzivam ploche ocelove obruce ze zahranici, stejne tak jako na korzety, ty jsou pruzne, ale pritom pevne a dobre se s nimi manipuluje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?