Objednávaly jste si šaty z e-shopu Šatičky na míru?

Jestli ano, doporučte, moc se mi tam líbí šaty a jsou za dobrou cenu. Chtěla bych si tam objednat, tak chci nějaký názor od Vás. Děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem jedny měla doma, ale bohužel mi nesedla velikost, tak jsem je musela vrátit. S paní je ale bezvadná domluva a má výborný přístup. Je vstřícná, rychle odpovídá na maily a ochotně poradí.
Odpovědět
Profilova fotka
Také uvažuji o koupi zde a nerada bych se nechala napálit, tak budu ráda za zkušenosti :-)
Odpovědět
O to mi jde, kdybych si je objednala a nesedly mi tak jestli by mi vrátili peníze apod. přece jenom jsou to 4OOOKč. Ale jsou tam fakt nádherný, přesně jaký jsem si představovala
Odpovědět
ahoj holky, nevím, zda to víte ale šaty jsou napodobeniny a šijou je v číně...
Odpovědět
Profilova fotka
@zuza421 @liss_durman @zuza421 holky uz tu o tom jedna diskuze je a vicestrankova, tam si poctete vic. a jinak @teresa7 ma pravdu, nechavaji to sit v cine. tady se to za tyhle penize usit neda. (pry:-)) jen abyste nemyslely, ze podporujete ceske svadlenky:-) ale tim nechci rict, ze vsechny saty z ciny jsou des. sama jedny mam a jsou naprosto uchvatny:-)
Odpovědět
@rozzaarka samozřejmě, že nemužete čekat za 4tis kvalitní látky nebo propracované zdobení:) záleží na každém, ale určitě se koukněte tady na foru jsou informace. \já jsem taky uvažovala nad ušitím v tomto nebo podobném obchodě, ale nakonec jsem dala přednost kvalitě:)
Odpovědět
jsem asi slepá, která diskuze to je :)
Odpovědět
Profilova fotka
@teresa7 nahodou, mam fakt krasne a dokonce i kvalitni saty. ne teda za 4000, ale taky ne za 15000:-):-). nemaji sice zdobeni stejne jako original, ale rozhodne neni poznat, ze jsou made in china:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je snad jasné, že to nejsou originál. Ale já bych si ty originál i půjčila v salonu, jen kdyby nestály na těch pár dnů 3x víc než tyhle laciný napodobeniny, který mi pak zůstanou a budu je moct někomu ještě třeba poskytnout (nebo vyhodit) a pořád mě to vyjde levně :-)
Odpovědět
@rozzaarka ahojky máš krásně šatičky:) nakolik Tě vyšly a kde sis je objednávala:)
Odpovědět
Profilova fotka
@liss_durman presne... kdyz je pujcovne drazsi nez poridit si svoje, tak je to masakr...:-) presne tak jsem uvazovala ja:-) a jeste se bat, ze je nekde uspinis/natrhnes a budes platit dalsi nekrestansky penize:-)
Odpovědět
no je fakt holky, že já dám za půjčené šaty 10tis ale jsou v tom veškeré doplnky a ještě k tomu botky, které mi zůstanou:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
také jsem uvažovala o ušití, ceny půjčovného jsou dost šílené a tady mají opravdu pěkné šaty @rozzaarka taky bych se chtěla zeptat kde a za kolik, máš opravdu krásné šaty ;-)
Odpovědět
takže asi po hodině a půl jsem přečetla celou diskuzi na téma objednat či neobjednat z tohoto e-shopu. Můj závěr - vezmu fotky a najdu nějakou šikovnou švadlenku. Všichni psali, že si šaty museli nechat stejně upravit. Vzhledem k tomu, jaký typ šatů chci, tak by to neměl být problém, a cena? Myslím, že to vyjde skoro nastejno a navíc materiál si vyberu sama a ošahám :) Nehodlám měsíc se strachovat, jestli mi šaty budou nebo jestli budou aspoň podobné těm obrázkům co tam mají.
Odpovědět
nějaké takové bych chtěla
Odpovědět
Profilova fotka
@zuza421 ty jsou krasne:-) ty by se mi na tu nasi plaz hodily:-D
Odpovědět
sice nebudu na pláži, ale nejsem moc fanda kruhových obručí, chtěla bych se cítit pohodlně a jít sama na záchod :)
Odpovědět
ano brala jsem od pani saty na svatbu a byla jsem moc spokojena s pristupem
Odpovědět
teda holky děkuju moc za tip, šaty na webu jsou krásné a vaše zkušenosti dobré, takže do toho půjdu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zuza421 Pokud byste měla zájem, můžeme Vám nabídnou velice podobný model šatů. Naše šaty jsou ušité podle originálních návrhů a používamé velice kvalitní materiály, jako hedvábný šifon, šifonový samet, žoržet a pod. Pokud by Vám šaty neseděli, můžete je bez problému do 14 dnů vrátit.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?