Obchody se společenskou módou - Praha

Ahoj, sháním na svatbu jednoduché šaty a proto je pro mě zbytečné utrácet za pompézní šaty v půjčovnách nehorázné sumy. Nemáte tip na nějaký obchod v praze, kde prodávají společenské šaty a mohli by tam mít i nějaké bílé. V El a Coolu už jsem byla, V El mě nic nezaujalo a Cool mě velmi zklamal, šaty co nabízejí jsou z číny (i přesto že prodavačka tvrdila, že jsou z ameriky), poměr cena x kvalita absolutně neodpovídá. Šaty z číny nechci. Díky za tipy :)
Odpovědět
Ahoj Holky, v pondělí jsem byla vrátit společenky v salonu , odkud jsem měla půjčené i své svatební šaty a od majitelky jsem se dozvěděla, že bude pobočku v Praze rušit, protože jí zákaznice z Prahy stejně pořád jezdí do nedalekého salonu, který má kousek od Prahy. Tak že bude od 1. dubna vyprodávat všechny svatební šaty a pozor, za cenu půjčovného, tj. za cenu od 5. do 9 tis. Kč. Bude také odprodávat všechny obleky ( je tam prý plno ještě nových, s cedulkama ), všechny doplňky a pod. Svatební šaty a obleky jsou značkové, jsou z kolekcí 2014 -2016, všechny značky neznám, ale mohu je zjistit, nebo si tam zavolejte nebo napište. Určitě nabízí značku Agnes, Divina Sposa a Sposa Toscanu, protože mezi těma jsem si vybírala já. Požádala mne, jsetli bych se o tom tady zmínila, ona jako profesionálka prý nemůže. A já to dělám ráda. Jinak je to jediný svatební salon v Bělohorské ulici v Praze 6 na Břevnově ( proti Břevnovskému klášteru), více info mohu poslat do došty. Tak jestli chcete koupit opravdu pěkný a kvalitní šaty bez rizika a za rozumný peníze, určitě to zkuste. Ale až od 1. dubna. Držím palce. L.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nás pozvat do naší vzorkovny na adrese Věšínova 930/6, Praha 10, kousek od metra Strašnická. Nabízíme kvalitní šaty z USA za dostupné ceny do 3 000 Kč. Velikosti od XS do 4XL.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mohu Vám šaty ušít. Nevím tedy odkud jste....:-) nevěsty mi říkají, že je ušití výjde u mne levněji než půjčovné. Když mi pošlete obrázek, mohu Vám říci přibližnou cenu......:) A pak se popř. dále domluvit na střihu, materiálu, detailech a hlavně na ternínu...:-) Přeji hezký večer. Martina
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?