Nevíte o nějakým komisním prodeji svatebních šatů?

Profilova fotka
:-D :-D Ahoj holky, mám šaty na prodej a chtěla bych je dát někde vystavit na komisní prodej...jsem si jistá, že když budou na figuríně ve výloze nebo v nějakém obchudku, tak se hned prodají. Jsou nádherné, ale je potřeba je prostě někde zviditelnit.Nemáte někdo tip na nějaký komisní prodej - prodejnu? třeba Brno a okolí? bylo by bezva, kdyby něco někde otevřeli...myslím, že by spousta holek svoje šaty prodala. Uvažovala jsem , že bych se snad tdo toho pustila i já......................dík za všechny názory tipy! :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a co jen půjčit figurínu a dát je na Aukro???
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jestli nevěsty, jenž si pořizují své vlastní šaty mají vůbec nějakou představu o tom, jak je těžké šaty po svatbě prodat. Každá věří, že právě jí se to určitě podaří, ale realita bývá jiná. Mít svoje šaty a být v nich jako první, to je snem většiny, ale o ty použité již takový zájem není. Tímto bych ráda upozornila na fakt, že i salony mají spoustu nových šatů, které se nikdy nepůjčí ani neprodají, ale to je riziko tohoto podnikání.
Odpovědět
Na Tvém místě bych spíš zkusila všechny možné inzerce, tady na bereme se počínaje. Myslím, že svatební fotky udělají šatům lepší reklamu než figurína ve výloze. Souhlasím s názorem salonu belladona, že prodej šatů není tak snadná záležitost, ledaže máš konkrétní model šatů, o které je všeobecně velký zájem. Když už je salon ochotný vykoupit šaty, tak za směšnou cenu, jelikož on pak z prodeje šatů musí platit DPH, musí něco vydělat, jelikož platí režii salonu....Navíc řada nevěst si nechává šaty šít na míru a ty pak nemusí sedět jiným.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?