Nevěsty sportovkyně a svatební šaty

Čau ženy sporťačky. Předpokládám, že asi nejsem jediná, která má větší ramena než třetina mužů v mém okolí :) Přemýšlím nad nejvhodnějším střihem vrchní části šatů. Kromě těch ramen mám naštěstí i prsa a definovaný pas, pokud jste některá podobný typ a máte doporučení na střihy, budu moc ráda :)
Odpovědět
@hrabosska Já měla šaty bez ramínek a na obřad bolerko :-) koukni v albu
Odpovědět
Profilova fotka
Chce to vyvazit, takze idealne siroka sukne zacinajici v nejuzsim miste pasu - udela to boky, takze ramena nevypadaji mohutne. Hlavne ne zadne raseni na ramenou, ale to je vam asi jasne 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@hrabosska koukni na moje album, dost možná popisuješ mě :-D
Odpovědět
@emendem Děkuji, ale sukně je mi jasná, tu neřeším.. jde mi opravdu o vršek :) Máte tedy i nějaký tip co ANO? :)
Odpovědět
@misa0605 Díky za tip :)
Odpovědět
Ja byvh to videla na sirsi raminka, klidnebs kratkymi rukavy jen na ramena, rozhodne bych se vyhnula spagetovym raminkum nebo korzetovemu strihu...mam taky ramena ze sportu a ve vsem jen vypadala jak rambo, zvolila jsem jsem vrsek s kratkymi rukavy ooravdu jen pres ramena a to mi sliselo nejvic :-)
Odpovědět
@lobella jj přesně, jak rambo :D nemáte nějakou fotku?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne ze bych byla kdovijaky sportovec teda.. :-D
Odpovědět
Chce to zkusit a uvidíš, co ti pujde a v cem se budeš cítit. Ja taky nemam nic malého v ramenou, navic pracicky a trapézy. Nakonec jsem měla lodickovy vystrih a slo to :) proste zkus a uvidis :)
Odpovědět
Určitě nedoporučuju americké průramky nebo zapínání za krk s odhalenými zády. Vyhnula bych se také "tílkovému" střihu a ramínkům, která se vzadu sbíhají k sobě. Všechno, co alespoň vzdáleně evokuje střihy sportovních topů, zdůrazňuje ramena a svaly na pažích. V důsledku ale záleží na tom, v čem se budeš cítit nejlíp, protože tyhle obecné poučky nemusí vždycky fungovat. Ale zkusila bych se zaměřit na šaty s výstřihem do V a s rukávy alespoň k loktům. Krajka by taky mohla pomoct celkový dojem zjemnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusila bych vršek s rukávky. Když nebude na těle nacpaný, zjemní postavu.
Odpovědět
Sportovec nejsem, ale ramena mám hodně široká.Ja teda neměla klasické šaty,ale třeba se inspirujes, koukni do alba...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
on fakt nejlépe vypadá lodičkový výstřih ;-)
Odpovědět
@hrabosska ja mela tyto a jak jiz bylo receno, sirsi ramena jdou i s namakanymi zady, coz je muj pripad, takze jsem je mela zahalena do krajky, ktera byla od boku az ke krku a myslim, ze to postavu krasne zjemnilo
Odpovědět
Ahoj,taky jsem sportovni postavy se sirokymi rameny,mela jsem lodickovy vystrih u satu,sedely mi nejlepe;) doporucuju treba nechat ušít,mam super zkusenost s Madorou, saty do druheho dne usite, cena nizsi nez pujceni na vikend v mnoha salónech ;-)
Odpovědět
Ahoj, mám veliký a široký ramena, na zádech křídla, bicepsy a ještě do toho velký prsa 70 HH, pak už se to všechno tak nějak zužuje (lezu). Volím šaty s výstřihem do V a širšími ramínky, v pase hodně stažené a širkou nadýchanou sukni, možná i se spodnicí. Pro velký ramena mi přijde kruciální, aby živůtek ty plochy nějak rozbil, a aby spodek opticky dorovnal tu nesouměrnost, takže třeba střih mořská panna s korzetem nebo empír absolutně nepřipadaly v úvahu :-D v případě zájmu můžu poslat fotku do sz
Odpovědět
@vakovlk Ahoj, pošli, prosím :) Mám podobnou představu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?