Nevěsty kde jste sháněly svatební šaty vel. 32/34?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, jak jste sháněly šatky ve velikosti 32/34? Já jsem byla v několika salonech a tyto velikosti neobjednávají. Měli tak maximálně šatky na bílou prodlouženou a i ty by mi museli zůžovat... Měla jsem na sobě různé značky a 36 mi jsou hrozně veliké... :-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
lut, tak to bych ti radila si nechat šaty ušít a nebo využít šaty se šněrovačkou! Já jsem si je nechala ušít v Marry studiu podle šatů co mi byli přes prsa hodně velké!
Odpovědět
Profilova fotka
Když já se toho ušití docela bojím... nikoho osvědčenýho nemám a mám ráda, když vidím, co kupuju :-) Šněrovačka je dobrá věc, ale když já bych nejraději jednoduché šatky střižené pod prsy, aby mě trochu opticky protáhly! :-) Ale asi to stejně dopadne, že si je někde ušít nechám... Ten salon Marry je v jakém městě? Potřebovala bych Brno. A jak dlouho trvalo to ušití?
Odpovědět
ahojky, hele mela jsem stejny problem se svatebnimi a i se spolecenskymi na maturitak. Taky jsem chtela jednodussi, po tele aby me protahly, nic velkeho a sloziteho. Muzu ti doporucit ptej se na znacku Demetrios je to americka znacka, maji naprosto uzasne saty. Mela jsem je na maturitak a ted jsem si od te znacky pujcila i svatebni..na male holky jako delane :-)
Odpovědět
Profilova fotka
34 myslim mely v Evanii
Odpovědět
Profilova fotka
a co san patrick? ten dela myslim taky 34, ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám půjčené šaty vel. 34, ale jsou to spíš prý 32. Jsou od firmy Jasmine Bridal. Mám je v albu. Myslím, že se ta velikost dá sehnat ve větších městech úplně v pohodě. Hodně štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nakonec nechala šaty ušít, protože mám dost podivnou postavu... :-D Prsa odpovídají zhruba konfekční velikosti 36 (mám je větší, ale uzoučká záda, takže malý objem), pas 34, boky 32. Úžasně nesouměrná figura, co? :-D Šaty na míru jsou tedy pro mne ty pravé. Zauvažuj i nad touto možností.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a v hodne salonech ti saty bezproblemu zmensi ze to ani nejde poznat, aspon u Damborske urcite, tam kdyz sem zkousela (ty prvni v tom albu ze zkousky) tak rikala ze budou tesnejsi protoze jsou jeste porad zuzeny na 34 kvuli nejaky neveste..
Odpovědět
Profilova fotka
lut, Marry je v Praze! Šaty se mi teprve šijou, taky ještě nevim jak to dopadne ale já doufám, že dobře! Když budeš mít zájem napiš mi do IP koncem dubna a já tě poinformuju jak to dopadlo. Určitě dám vědět i na diskuzi o Marry!Objednání je nejlepší, tak 2-3 měsíce před svatbou. Musela by sis ale udělat výlet do Prahy. Šatky by ti pak určitě poslali zásilkou. Držím palec ať najdeš řešení.-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslim ze nechat si usit saty je nejlepsi reseni, ja to taky tak vyresila, mam je pres ebay a za 6000 bych je ani nepujcila...
Odpovědět
Profilova fotka
Na San Patricka jsem se dívala, ale žádné mě neoslovily natolik, že bych se v nich chtěla vdávat. :-( Asi to nakonec vyřeším tím ušitím. Ale přes ebay bych se bála.Stejně bych raději vlastní než půjčené. Mám nějaké vyhlídlé v Naive, ale jsou na vysoké postavy a větší, tak snad je ušijí i na mě! :-N Jenom se bojím té ceny!! Ale co jsem měla zatím na sobě, tak i ty 34 by museli zůžovat, protože nemám prsa a mám úzká záda a pas a některé i zkracovat.Mám jen 166cm a nechci běhat celý den na vysokých podpatcích... 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
lutsousek: ja bych ti poradila taky objednat to. Vis v zivote jsem na internetu nic nekupovala,ale pred 6tydny jsem si objednala satky u Asapa (ted netrpelive cekam) a nelituju. Mam taky velikost 32-34 a v pujcovne bych si mohla pujcit tam max. saty na druzicku, abych vypadala aspon trosku jako nevesta (ale ty by byly zase kratke :-) ) takto budou site primo na me a budou moje :-) jo a s tou vyskou si nedelej vrasky, ja mam jen 164 a neprijdu si jak prdola, segra ma jen 155 :-) jinak do vaseho terminu mas jeste hodne casu,tak nic neuspechej, muzes promyslet :-) drzim palce at se spravne rozhodnes
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
adelka, nemohla bys mi prosim poslat do IP odkaz na ty stranky Asapu? Ja je nemuzu nikde najit... :-(
Odpovědět
ahoj holky XS:-) taky mám velikost 32-34 a bála jsem se toho, že na mě nebudou v salónech nic mít ... ale nakonec jsem byla příjemně překvapená. Můžu doporučit salon Nevěsta, měly tam určitě tak 30 šatů 34, a ty co jsem si zkoušela mi většinou seděly dobře. Pak jsem byla v Adině v Holešovicích, kde jsem si vybrala ty svoje:-) taky tam měli docela široký výběr, ani jsem toho tolik nečekala. Samozřejmě je jasný, že můžou mít velký výběr ale ty "pravý" tam nenajdete, no... Plesové šaty jsem se chtěla nechat ušít a nakonec jsem ve výloze malého butiku s outletovým americkým oblečením našla nádherné šaty, byly ve výloze už dlouho, protože byly č.32, takže se do nich nikdo nevlez:-D já jsem si je oblékla a hned jsem věděla, že jsou to ony:-) teď už je zapnu a skoro se nenadechnu, a od plesu jsou to jen 2 roky:-D přidám si nové album s fotkama ze zkoušení... vydržte:-)
Odpovědět
jo a ještě k těm podpatkům ... já jsem taky malá, mám 165cm a podpatky nenosím, ale na svatbu se obětuju:-) ženicha mám o dvacet čísel vyššího, tak to bude vypadat líp a ani by mi o tolik nezkrátili v salonu šaty... Takže i když to zrovna není můj styl, těším se, že budu mít krásný botičky na podpatku. Ještě je najít... :-)
Odpovědět
lutsousek - v brne siji saty na miru myslim v salonu krissbey ten je na uvoze myslim, a pak jeste sijou v salonu belissima (nevim presne jak se to pise) a ten je na svratecke ale osobni zkusenost nemam s zadnym ani cenove nevim kolik to tak vyjde tak treba se zkusit poptat ;-)
Odpovědět
Ahojky nevěsty xs,taky jsem měla problém sehnat maličké svatební šaty a myslím že seženete v salonu kde mají san patric nebo pronovias.Pokud by jste nemohly sehnet maličké společenské na převlečení po půlnoci můžu Vám dát kontakt na pěkné levné a hlavně maličké společenské šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty drobotinky, zabrousila jsem sem ze zvědavosti, jaké vy - štíhlé proutky -můžete mít problémy? No a vidím, že úplně stejné jako my - holky xl - a to ŠATY! Ale nezoufejte, zužovat a zkracovat je určitě lepší než nastavovat :-( Držím palce při výběru a až si budete zkoušet šaty, které vám budou plandat, tak si vzpomeňte, že bychom vám my boubelky rádi ze sebe kus darovaly ;-) Hlavu vzhůru, dobře to dopadne!! Nenecháme si kazit přípravy, že jo, holky........
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Milé nevěsty XS, koukněte i k nám na web. Svatební šaty máme rozdělené podle velikostí a ve velikosti 34 máme véce než 30 modelů. A to není vše - na salónu jsou na vyzkoušení připraveny i další šaty!
Odpovědět
Profilova fotka
@lutsousek Celou minulou kolekci a i většinu té, která dorazí příští týden jsme objednávali ve velikostech 30-34, protože nám stále častěji chodí drobounké nevěsty! Stavte se! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lutsousek
Odpovědět
Profilova fotka
@brigit_boutique Děkuji za nabídku, ale už je to přes 3 roky pasé. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Uplne vsechny šatky si můžete projít zde na BRM, v naší vizitce nebo i na našem Fb! Hezký den!
Odpovědět
ahoj podivej se do meho albicka..mam tam saty 34/36 - jsou jakoby natahovaci...delaji moc hezkou postavu, taky jsem hodne stihla..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Obnovuji diskuzi :) Snad mi někdo napíše! :D !!!Šaty velikosti 34!!!!! Holky, dnes za mnou přijela mamka a šly jsme se podívat do města, chtěly jsme skočit na něco k jídlu a v tom jsme šly kolem salónu, já tam ještě jít nechtěla, nechtěla jsem tam vypadat jako idiot, co vybírá šaty v říjnu na svatbu, co je až na konci srpna! :D Nakonec mne tam mamka přece jen dostala... No, šatičky měli nádherný, ale VŠECHNY!!! mi byly veliký v pase! Prostě všechny! Já mám v pase 60 a celkově mi byly všechny velký! :( Slečna ale říkala, že není problém říct ve středu přijdu a oni mi jich třeba 5 zmenší.. takže dotaz - všechny šaty se dělají ve velikosti 38-40? Jestli jo, tak jdu asi rovnou ke švadleně.. Ano, byl to první salon a samozřejmě jich projdu víc..ale jestli mi všude všechny budou takhle velký, tak asi ani nemám chuť.. fakt hrůza :(
Odpovědět
Take se bojim satu. Mam vysneny styl ale velikost 34 a navic merim jen 159 cm. Bude to asi velká fuska najit saty ktere by mi sedely. Premyslela jsem i nad usitim ale zase ta cena me mirne odrazuje. Nechci jen za saty utratit majlant. Neznate nahodou v Praze a nebo i v okoli Brna a Vyškova nekoho kdo šije podle obrazku a nechce za to desetitisice?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě je velikost 34 v pase akorát a v prsou malá 36akorat v prsou pás velký:-( no bude to zajímavé:-):-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kéžby mi byla malá v prsou! Ach jo, já sama od sebe zhubla na 50 kilo (je pravda, že se hodně hýbu, ale i dost jím, tedy tak akorát) a mam 166cm, takže jsem z mojí postavy teď fakt nešťastná..ach jo, kdyby byl recept jak ZDRAVĚ přibrat... ale zase za tím poradcem jít nechci, to je prý za 7000 schůzka :( Něco jako dietolog, ale opačně :D No taky uvažuji o ušití, ale to je tak 10000,- moc bych právě chtěla tylové - jako jsou na fotce zezadu. No a jsme z Mostu, tak nevím nevím jestli tam něco seženu..Teď jsem z toho vážně smutná
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka ahoj s tim zmensenim je opravdu problem nebo aspon ja se setkala s velkym problemem potrebovala jsem zmensit saty z vel 36 na 34 a resili jsme to skoro pul roku meli asi neschopnou svadlenu nebo mi naslibovali neco co neslo ale saty nedokazali zmensit tak aby mi sedeli byli mi porad velke, pak velke prez prsa ale silene male prez boky no katastrofa..:( nakonec mi za ne vratili penize a hledala jsem dal.. @kockakacka v moste mate vyhlaseny salon Delta tam maji uzasne saty!!! na proti nim je salon Mia tam maji hezke saty ale bohuzel moje negativni zkusenost je prave z tohoto salonu..
Odpovědět
@kockakacka Ano, zajdi určitě do Delty, tam mají nejlepší výběr v Mostě a hodně moderní a aktuální modely ;-). Já jsem si tam tedy bohužel nevybrala, ale právě proto, že se mi líbily šaty, které měli jen v malých velikostech :-). Nakonec jsem si vybrala v salónu Sofia v Kladně, kde jsem se setkala s nejpříjemnějším a nejochotnějším personálem, co jsem ze všech zkoušek zažila, pokud ti nevadí se projet, doporučuji! :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?