Nevěsta v 7 měsíci tehotěnství - zkušenosti

Ahoj, tak nakonec budu patřit mezi nevěsty tehulky. Svatbu jsme se již předtím rozhodli mít v říjnu a necháme to už tak. Budu se vdávat v 7 měsíci. Je někdo s podobnou zkušeností? Jaké jste měly šaty? Mé okolí mě od toho odrazuje, že budu tlustá. Děkuji za Vaše příspěvky
Odpovědět
Profilova fotka
Ufff. No tlustá rozhodně nebudete, prostě těhotná :-D, ale já osobně bych do toho nešla. Přítel mě o ruku požádal v 6. měsící těhotenství, takže to teoretiky šlo ještě narychlo zorganizovat před porodem (ptal se mě na to, jestli chci), ale já se rozhodla pro "pohodu" (taky jak se to vezme, s malým prďolou :-)) letos. V 7. měsíci už začínalo všechno být docela náročné, musím říct, a prostě si myslím, že bych si to tolik neužila. Taky je ale otázka, kolik toho už máte zařízeno. Jestli ještě moc ne, být vámi, odložila bych to na příští rok. Ono to neuteče :-)
Odpovědět
nebo naopak uspíšila aspoň na srpen.
Odpovědět
Ja jsem se vdavala na zacatku sesteho mesice a myslim, ze to bylo akorat :) Uzila jsem si to neskutecne, tancovala do dvou do rana a mela energii na rozdavani, akorat pak teda byly otekly nohy, ale to by byly mozna i bez tehotenstvi :) Po svatbe uz brisko rostlo rychleji, tak si to promyslete, aby vam to bylo pohodlne. Taky jsme meli mit svatbu v zari a nakonec ji meli na konci dubna. A i kdyz jsem vzdy rikala, ze se vdavat tehotna nebudu, nakonec to byl hezky pocit, ze byl na svatbe s nami :) A opit se na vlastni svatbe jsem se stejne nechtela :))
Odpovědět
Ja se vdavala v dubnu a v den svatby zacinala jsem sesty mesic. Bříško bylo trochu videt, ale nebylo jeste velke, aby prekazelo nebo aby bylo patrne na kazde fotce. Svatbu jsem si maximalne uzila, do pulnoci jsme tancovali, nebyla jsem nijak unavena a alkohol mi nechybel. V sedmem mesici bych to asi zvladla taky, ale to bricho uz se dost zvetsi, vic jsem se zadychavala, obcas se mi tocila hlava. Ale jinak jsem zadne potize nemela. Takze si myslim, ze jestli mas bezproblemove těhotenství, tak to zvladnes a uzijes si to, idealne bych to ale zkusila posunout trochu dopredu, i kdyz ve svatebni sezone to nebude jednoduche. A velka vyhoda svatby v těhotenství je, ze mas duvod proc nehubnout do satu;)
Odpovědět
Ja jsem se tehotna nevdavala a ani bych nechtela. Po 6. mesici mi zacalo rust brisko docela rychle a vypadala jsem jak lachtan, celkove jsem byla natekla, bolely me zada, furt jsem funela :D a hlavne mi hrozne vadili vozraly lidi okolo me, takze jsem fakt rada, ze jsme svatbu odlozili, ja stihla zase zhubnout, no a vlastne se budu vdavat az pristi rok, kdy budou dceri 3 roky :D byt vama, jestli rodis nekdy v prosinci, tak bych udelala svatbu pristi rok v cervnu, mimcu bude pul rok, jeste ti nikam nebude utikat, bude past konicky nekde na dece nebo v kocare a ty si to celkove opravdu vic uzijes.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych teda do svatby v sedmem mesici taky nesla. Do te doby jsem tak nejak byla zvykla bez problemu fungovat a myslela jsem si, co vsechno jeste nezvladnu, ale v tom sedmem fakt nastal prelom, od te doby na sobe citim kazdy tyden navic a zdaleka nejde jen o rostouci bricho...asi zalezi na povaze, ale zvazila bych to jeste
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?