Netradiční svatební šaty (barevné)

Profilova fotka
Holky měla jste nějaká na svatbě nebo plánujete mít netradiční svatební šaty? tím myslím ne tradičně v bílé barvě ale i třeba s barevnými prvky? Můžete sem dát případně fotku? já jsem včera objevila úžasný šaty, s růžovými prvky a strašně jsem se do nich zamilovala. Mají i fialové, ty jsou trochu decentnější ale ty růžové na těch jsme se shodli že mi padli nejlépe.
Odpovědět
@pokyska Ahoj, já jsem měla bílo červené, kdyžtak mrkni ke mně do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mela sem bilocerne...taky mrkni do svateb.alba
Odpovědět
http://www.beremese.cz/catalog/vendor... toto je docela dost dobrý nápad.... a mě se to celkem líbí.... každá jsme jiná, každá má jiný vkus a styl, ale toto je fakt luxusní :-)
Odpovědět
Vera Wang má skoro celou kolekci ve světle růžové, pudrové, ale i barevné. Mně se to moc líbí - je to barevné, ale přitom je vidět, že jsou to svatební šaty. Bohužel já jsem před rokem u nás nic podobného nenašla, a tak jsem šla do bílé. Ale tobě fandím! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tessie187 páni, úžasné šaty! můžu se jen zeptat, co tě vedlo vybrat si kombinaci bílá černá? je to čistě jen zvídavý dotaz :-) protože černá není úplně obvyklá ale vypadá to moc hezky a elegantně.
Odpovědět
Profilova fotka
To jsou ony co myslíte? Me se moc libi apadli krasne. Jen nevim ted zda Fialové ci růžový
Odpovědět
Profilova fotka
ružová, jednoznačne :) Vyzerajú perfektne.
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska Skoro totožné šaty měla nevěsta haniapepi, teď je koukám i prodává v bazaru. Třeba se bude hodit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mika251 děkuju. taky jsem spíš pro růžové jsou více šmrncovní, jen je problém že přítel má fialovou košili, kterou prostě miluje a žádnou jinou nechce :-D musím ho nějak donutit vybrat jinou, jen nevím jakou aby se ke mě hodil, napadlo mě prostě bílá košile a krémová kravata nebo světloulince růžová a bude, šaty mu ukazovat nechci, chci aby je viděl poprvé až v ten den. musím ho nějak přesvědčit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dancahruska díky mrkla jsem na ní, jsou dost podobné ale chce za ně 5900 a tady za půjčení co chci já 3900 - takže v tom případě je to pro mě jasná volba.
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska Jasně to chápu :)
Odpovědět
Pokud se v nich cítíte lépe než v kterýchkoli jiných tak bych do nich šla. Já taky neměla ´úplně tradiční šaty !...sice ne barevné ale krátkodlouhé! Chtěla jsem taky tradiční dlouhé, bílé a jen tak z hecu a ze srandy vlezla v salonu do krátkodlouhých a zamilovala se do nich...nakonec jsem ráda, že jsem volila tak jak jsem volila...měli velký úspěch a já se v nich prostě cítila jako princezna :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@balaluku mrkla jsem do alba a super, moc šatičky slušely. Myslím si že dneska už je možné všechno a nemá smysl se držet starých zvyků, naopak dneska se hodně nevěst snaží vybočit a proč ne? Mě ty šaty uchvátili od začátku, jsem po nich pokukovala, měli je mezi plesovými tak jsem se na ně zeptala a už je na svatbu také půjčovali. a když jsem je na sebe oblíkla, prostě se mi z nich nechtělo ven, všechny ostatní šaty mi pak najednou přišli děsně fádní a nudný.
Odpovědět
Profilova fotka
V tvém případě hlasuju pro růžové :) A já taky budu mít barevné šaty, ale jsou ve stadiu návrhu a šití, takže fotku nemám. Nicméně půjde o bílé šaty po kolena, ze kterých bude vykukovat duhová spodnička (8 barev) a v pase bude duhová mašle. Takže já barvičkám rozhodně fandím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska miluju proste cernou barvu :) manzel ji ma taky rad a nebyl proti,cerna je proste dokonala
Odpovědět
mně se líběj i ty fialový náhodou... pokud muž chce mermomocně tu košili a tahle fialová by se k tomu taky nehodila, tak proč ne? a nebo at si veme fialovou košili a ty růžový šaty... to se netříská... nemusí bejt všecko do jedný barvy furt dokonalý:) a není to červená a růžvá nebo tak něco, co by fakt vypadalo blbě. někdy si puč tu košili a zkus jak by to vypadalo vedle sebe:-D já myslim že špatně ne:)
Odpovědět
tak přesně takové jsem si také chtěla koupit, jenže oni už zas tak originální nejsou, když už je mají i ve Strakonicích :), nakonec jsem si řekla že svatební šaty jsou pro mě jen jedny a to bílé. Jsem moc ráda, že jsem do nich nešla podobný šaty si můžu vzít na ples, ale svatební bílé šaty s vlečkou jen jednou a to ve svatební den.
Odpovědět
Profilova fotka
jsem pro růžovou, jsou hezké a sluší ti!
Odpovědět
Růžová...už jen pro to, že fialová je každá druhá svatba .... pokud řešíš oblečení ženicha, zkus to vyřešit tak, že mu koupíš kravatu k šatům (třeba bílou s růžovou výšivkou) a dáš mu ji jako dárek v den svatby
Odpovědět
Já zatím sice svatbu nechystám (ale už docela intenzivně pokukuji po nápadech :-) ) a vím, že chci krátké a barevné šaty (abych je mohla nosit i později). Takže volba padla na něco v podobném stylu - určitě chci stejnou barvu :) http://www.miabella.cz/retro-saty/ade...
Odpovědět
Profilova fotka
@agasa nejsou originální... a že je tedy vidím na každé druhé nevěstě... každá má bílé šaty a tyto bílé taky jsou, jen s barevným akcentem. mě se líbí a to je pro mě hlavní. Vadí mi jak některé ženy tady mají neustále potřebu někoho druhého schazovat. tvůj názor tak nějak trochu neni k tématu.. vzít si takové šaty na ples... já už mám teda plesy za sebou už mi neni 16
Odpovědět
@pokyska to se ti omlouvam jestli se te to nejak dotklo, nemyslela jsem to zle. Presne ty ruzovy se mi take libily nejvic, jsou fakt bozi:). Vubec te nechci presvedcovat, vzdyt je to tvoje svatba. Mluvila jsem ciste ze sve zkusenosti s ruzovymi saty. To same rozhodovani bylo i s botama:). Nikdy nebudu litovat toho, ze jsem mela bile svatebni saty. A doufam ze jeste nejaky ten ples zaziju, abych si uzila barvicek. Mej je krasne a neber si nic osobne- bude ti lip
Odpovědět
Profilova fotka
@agasa promiň asi sem tě špatně pochopila ale prostě mi to z toho komentáře tak vyznělo. taky jsem si vždycky myslela že budu mít bílé šaty a ani mě nenapadlo že by se mi líbily barevné, jenže je to o tom, člověk zkouší a pak prostě nějaké padnou.. myslím to tak, že už pochybuju že bych šla na ples v princeskách.. jen jsem si chtěla udělat průzkum, kdo vybočil nebo hodlá vybočit stejným způsobem.
Odpovědět
@pokyska nic se neděje, to se prostě v tom psaném projevu stává. Jsem stejného názoru jako ty taky mi vadí, když tady holky do sebe vandrujou. Kdy se budeš vdávat? A jak tady psala jedna holčina, tak kombinace fialová a růžová je dobrej nápad, v těchto barvách mám doplňky v obýváku a vypadá to fakt pěkně (tmavě fialová a malinová obzvlášť)- pro mě samozřejmě :-D . Ženich chce mít košili v jakém odstínu fialové? Mohla by jsi tak doladit celou svatbu :-)
Odpovědět
Na těchto šatech mi odradily také ješte tři věci šněrovačka- taková nějaká celá široká (nedělala mi trojúhelník), tkaničkovité šněrování, při zkoušení odletilo několik cárů tylu a tím vyšíváním jsem si také nebyla jistá. Ale uznávám tobě sluší daleko víc, jsi takový výraznější tip, já jsem šatama docela zanikla.
Odpovědět
Profilova fotka
@agasa to vypadá jako ty samé co jsem zkoušela. mě tady hrozně vadí jak některý jsou hrozně chytrý a uráží ostatní, místo aby se tu hlavně podporovali o to tu jde. a někdy se tu v diskuzích podle mě řeší naprostý kraviny místo aby se řešili podstatný věci. Svatbu máme v plánu na květen. já vím, v květnu se nemá, ale my to neřešíme, v květnu jsem se narodila, v květnu jsme se poznali a květen je měsíc lásky tak proč ne :-) jinak mě ty šaty padli do oka a je pro mě třeba zásadní rozdíl v ceně půjčovného, máme omezený rozpočet a za svatební šaty chtějí většinou kolem 12 tis a tady za ty barevné jelikož je mají jako společenské tak jen 4 tis. což je sakra rozdíl. přítel má kravatu v takové tmavě fialové, nedovedu tu barvu popsat ale když jsem na ní koukala tak k tý růžový by se hodit mohla.
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska tak to je náhoda, dneska jsem si ty růžové blokla, jsou úúúúžasný
Odpovědět
Profilova fotka
@kacik_87 fakt ? tak doufám že ne ty moje :-D v Praze nebo jinde?
Odpovědět
@pokyska jsou to ty totožné, jen s jinou spodnicí. Hlavně si vyber šaty v kterých se budeš cítit dobře. Nenech si kazit ty úžasný přípravy a to těšení. Důvody pro sňatek v květnu, už dávno nemají opodstatnění. Krásné období pro začátek manželství :). Za půjčení šatů chtějí v Praze 12tis.? To je teda celkem dost!
Odpovědět
Profilova fotka
@agasa právě že v těchto jsem se cítila nejlépe, ještě jedny bílé se mi hodně líbily, za ty chtěli 13 tis a pak sem zkusila tyhle a najednou mi všechny ostatní přišli děsně fádní. korzet mi padnul úplně perfektně, cítila jsem se v nich pohádkově. jo jo, chtějí i víc, jsou tu strašné ceny, přemýšlela jsem vyrazit na šaty i mimo Prahu. ještě se chci někam podívat, protože jsem byla jen ve 2 salonech, takže jsem teprve začala a říkám sico kdyby..
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?