Netradiční oblečení novomanželů na svatbu -tylová sukně, coverse apod

Ahoj holky, měla jste některá takto netradičně pojatou svatbu? A pokud ano mate foto? Napadlo nás s budoucím,abych já měla tylovku+nějaký vršek a Converse a on nějaké džíny,kšandy a taky Converse. Za fotečky budu ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši znami to měli přesně tak, jak píšeš, ona bílé tílko, bílou tylovku a bílé conversky, on džíny, bílou košili a černé conversky...měli zahradní svatbu a vypadalo to skvěle :) mě by se to také líbilo, ale brali jsme se v únoru, a tohle mi přijde hodně letní :) nakonec jsme zvolili sice klasiku, ale jinak pojatou (obrázkové boty, kravata, krátké šaty, ale zimní) a bylo to taky super :)
Odpovědět
Super:-) Já mám pripravene dvě varianty, ale záleží na místě. My jsme se zasnoubili v prosinci a chceme svatbu v červnu a vše je plně ....vse co by nám vyhovovalo jak finančně tak celkově ...Takže záleží co vymyslíme a dle toho se bude odvíjet oblečení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zvolila bych i podle mista obradu. Do kostela nebo nejake načančane obradni sine by mi to nesedelo. Ale nejakou venkovni svatbu super. Dokonce jsem toto u nekoho videla. Slecna se inspirovala slecnou na foto.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, mela jsem spousta nevest ktere objednavali netradicni saty :)
Odpovědět
Profilova fotka
neco malo z me tvorby
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahoj, měla jsem teda lodičky ... asi hodinu, ale modré šaty a manžel černý oblek, modrou košili... mám fotky v albu. Bylo to netradiční, všichni se mě ptali, zda jsem nevěsta :-D bylo to vtipný na focení venku mám sportovní Nike zimní boty, jinak bych zmrzla... no jo, nikdo jsme nečekali, že 20. 4. bude zima jako v Rusku. Ale bylo to super... V bílých šatech bych to ani nebyla já.
Odpovědět
Profilova fotka
@lidub V případě zájmu vám mohu tylovou svatební sukni zhotovit..dle přání...mám plno nevěst, které mají netradiční svatby""...a přejí si netradiční šaty...hezký den Rena
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?