"Nesvatbní šaty"

Profilova fotka
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, jestli je na to některá z Vás stejně jako já. Máme omezený rozpočet a já nechci dávat x tisíc za šaty, takže přemýšlím o nějakých obyčejných šatech buď bílých nebo v nějakém světlém odstínu. Je tu některá, která se vdávala nebo bude vdávat v "nesvatebních" šatech? :-) Budu ráda za fotky. :-) Děkuji :-)
Odpovědět
1
2
Určitě není nutné dávat x tisíc ani za svatební šaty :-) Já měla za 2000 (pak jsem je našla i levněji) od Ever Pretty, mají pěkný výběr. A jedny jsem měla vyhlídlé i na Bonprixu, ty byly dokonce za necelých 700 (taky je pak můžeš prodat) Akorát levnější šaty nejsou takové ty klasické velké sukně, korzety... ale mám, pocit, že to je dneska už spíš "in" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 Děkuju, mrknu, na Bonprixu jsem našla asi troje, jsou tam vážně pěkné. :-) Na jednu stranu se mi ty klasické svatební některé vážně líbí, ale radši utratím třeba o 5 tisíc víc za jídlo, než za šaty, které bych měla na sobě jeden den. :-)
Odpovědět
Mně to taky přijde blbost...zvlášť dát to jen za půjčení :-) Já to měla jednodužší v tom, že jsem ty klasické nechtěla :-D Tak to si svatební určitě dopřej, mrzelo by tě to.
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 Jako dopřála bych si, ale vážně to beru už ne jako v "růžové pohádce" nebo jak to říct :-D Každopádně chápu nevěsty, které si to dopřejí, ale já asi ani nechci, líbí se mi, to jo, ale tolik peněz to vážně nedám :-N Ke všemu chci jít v teniskách, takže bych byla spíš jako šašek, to možná budu i tak :-D
Odpovědět
Zkus kouknout i na http://www.lindybop.co.uk/ - já jsem si otamtud koupila tyto a vyšly mě na necelých 1.500kč včetně pošty.
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella Díky za tip, mají tam krásné šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych teda radsi usetrila penize jinde,nez na satech,kdyz pises,ze se ti nektery klasicky saty libi ;-) Nemusis mit prece saty za 10k a vic.
Odpovědět
Já jsem měla krátké šaty z konfekce. Nechtěla jsem klasické dlouhé svatební šaty, už proto, že mi to na malou civilní svatbu přijde trochu mimo. Navíc mi všechny ty svatební šaty připadají zoufale stejné.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni No libi, to nepopírám, ale nechci za ně dávat tolik peněz, když najdu nějaké za 2000 tak jdu do nich :-D :-N
Odpovědět
@knedlinka Já jsem klasické svatební šaty koupila v salonu za 2500 Kč ;-) Koukni na bazárek, krásných šatů jsou tu mraky. Ale jinak si myslím, že krátké a "nesvatební" mohou být stejně krásné :-):
Odpovědět
@knedlinka ale zase ty šaty jsou docela "vratná" investice, narozdíl třeba od toho jídla a pití. :-) Já jsem nakonec koupila jednou použité šaty, dala jsem za ně 5.000 a věřím, že po svatbě je třeba za 3-4tis. zase prodám - jsou opravdu překrásné - ta radost z toho, že mi visí ve skříni za to stojí.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem třeba řekla že šaty třeba chci at to stojí co chce :-) že aspon jednou chci vypadat krásně ;-) a nechtěla jsem levné ( neříkám že levné jsou hnusné :-( ale v mojí velikosti to tak bylo :-( ) měla jsem vyhlídnuté šaty na pujčení za 9500 a měla jsem zaplacenou zálohu 3000 a pak jsem našla jiné šaty takže záloha padla :-( a šaty stály 11 000 + další doplnky a dostala jsem se na nějakých 16-17 000 i s tou propadlou zálohou :-( ale stálo to za to :-) a určitě toho nelituju :-) ted už se je snažím prodat tak uvidíme :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ja mela take z Ever pretty. Za 2300. Nejlepsi rozhodnuti co jsem mohla udelat. Sestra mela kratke s bolerkem - pak je jeste normalne uzila. Takze proc ne? Uprime ty "tradicni" co jsou tu porad na nekom videt- princeznovse, korzet, hola ramena- se mi moc nelibi a casto nejsou ani lichotive.
Odpovědět
Já jsem riskla z jednoho zahraničního webu, stály 4 tisíce i s poštovným a ačkoli jsou opravdu svatební, ne "běžné", tak to nejsou takové ty klasické a já jsem z nich nadšená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máš můj obdiv za tak silnou vůli :-D Já bych teda oželela milion jiných věcí ale ne šaty. Celý život sem snila o tom, že jednou se budu vdávat a budu jako princezna. Měla sem takové šaty a užívala sem si to, cítila sem se jako princezna z pohádky (hlavně kvůli mému princi) ale ty šaty sem milovala :)
Odpovědět
Já měla nejdřív koupené šaty z ever pretty (http://www.epretty.cz/p/785/ever-pret... ale v bílé :-) ) a pak jsem tady na beremku objevila tyto a hned jsem se zamilovala :-) ale jinak můžu ever pretty jen doporučit, skvělé jednaní a v šatech maj opravdu výběr (mají jich mnohem víc, než co je na netu a v různých barevných variantách, viz já tam přišla, že bych chtela tento střih v bílé a nebyl problém :-) ) , navíc ceny tam mají pohádkové :-) já měla stejný názor na šaty za x tisíc, navíc jsem určitě chtěla krátké, takže tě chápu :-)
Odpovědět
Tady v bazaru sezenes i klasiku za 2-2,5 tis. Lindybop nedoporučuji, za me mají strašně nekonzistentni číslování (objednala jsem si dvoje v téže velikosti, jedny mi byly velké, druhé male) a vrácení kvůli zahraničnímu postovnemu je dost pálka.
Odpovědět
Profilova fotka
Lindybop prodává u nás Blanka Straka, takže kdybys chtěla, udělej to jako já. Nebyla jsem si jistá, tak jsem si objednala v Česku jednu velikost, ty jsem vrátila zpět a z UK si nechala poslat o číslo menší. Výsledek - ušetřených 500,- (ano z UK byly ještě levnější) a šaty které padnou. Další obchod co má hezké šaty kolem 2000,- je http://svetsatu.cz/ Odzkoušela jsem dvoje šaty a řekla bych že velikost je vždy o malinko větší než býváš zvyklá. Dobře pořiď! :)
Odpovědět
A co miabella? Ty budou mé a mooooc se na ně těším :)
Odpovědět
Ja Te chapu, ne kazda holka ma potrebu byt ve svatebni den za princeznu s dlouhyma korzetovyma satama s a tisicem kudrlinek a kyticek ve vlasech. K mensi svatbe se to navic podle me ani nehodi. Mam to taky tak :-D Lindybop je fajn, ale musis se poradne premerit a vybrat saty podle tabulky, kde jsou rozepsane jednotlive miry. Nebrat podle toho, ze normalne nosis napr. 38, tak objednas automaticky bez premereni saty ve velikosti 38. Jinak za me je ok i http://www.chichiclothing.com/.
Odpovědět
@snadsedockam miabella do dvou tisíc asi tezko
Odpovědět
@zorro4 To je samozřejmě pravda, ale tak pořád je to míň, než desítka a třeba slečna nabere inspiraci... Známe to, člověk si řekne max za XX a pak se prostě zamiluje a peníze lítaj ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka si třeba objednávala šaty z aliexperesu a vypadají skvěle, jen ti to bohužel nikdo nezaručí :( já si nechávám šít sukni za cca 2700,- a k tomu koupím tričko :-D na bazárku nic nenajdeš?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám z Posh Me: http://www.beremese.cz/blog/narnell/a.... Cena 1800 - 2200 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si kupovala šaty v mangu přes eshop dala jsem za ně 2000 a nakonec ještě byly ve slevě za 1500 :-) mají přímo sekci wedding ..
Odpovědět
Mam nesvatebni saty, svetle modre a ke kolenum :) Puvodne jsem si chtela koupit, nakonec mi je usila kamaradka. V klasickych bilych jsem se necitila dobre a navic musim rict, ze mi nejak vadil ten pocit, ze prede mnou saty mela spousta cizich lidi na sobe :)) Taky mame malou svatbu a prislo mi to nesmyslne porizovat si obrovske bile saty. Bude to spis takova zahradni party.
Odpovědět
Zkus kouknout na Zoot!
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na Asos a Mango, tam se občas zadaří. Na tom Asosu jsou některé úplně úžasné a když chytneš slevy, máš šaty za 1000 :) Já se zamilovala do těchto: http://www.asos.com/TFNC-Petite/TFNC-...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju Vám všem za tolik inspirace :-) Jelikož je svatba "až" za 9 měsíců, tak je času na vybírání zatím dost, takže s tím ještě počkám, nerada bych si je koupila teď a mezitím přibrala nebo zhubla :-D Na netu je moc krásných šatů, ale raději si nejdřív projdu kamenné obchody :-) Ale ještě jednou moc děkuju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybyste ještě náhodou věděli o nějakém obchodě v Brně nebo okolí, budu ráda :-N
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?