Nesedí mi žádné svatební šaty, asi si vezmu rifle

Profilova fotka
ahoj, neuvažovala jste některá, že místo sv.šatů si vezmete např.rifle. Nebyla jste některá "zoufalá" při zkoušce šatů, že vám žádné nesluší? Byla jsem zatím v salonu Bella, ale v jednoduchých jsem si připadala jak vy pyžamu a princeznovské podle mého ke mě nejdou. Vel. mám 34/36, tak by se mohlo předpokládat, že to bude ok, ale opak je pravdou. Jak jste na tom Vy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Kopreti, zkus ještě nějaký salon a úplně jiný typ šatů, třeba Ti nějaký padne. NEbo klidne zkus i princeznovský znova, v jiném salonu budou mít jiné střihy a ty Ti můžou padnou, takže nezoufej ;-) Nebo i krátké, či jinak extravagantní.. A jedna nevěsta tu byla, co měla kalhoty bílé, mažel a všeci svatebčané rifle :)
Odpovědět
jednou jsem viděla jednu svatbu, kde on měl džíny a bílou košili s rozhalenkou a ona měla džínovou minisukni a bílou halenku... k tomu krásnou slunečnicovou kytku a vypadalo to docela dobře ;-) akorát je to vhodný tak maximálně na svatbu na úřadě, jinam by se to asi nehodilo...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám naopak vetší velikost... a v žádném salonu jsem zatím nebyla, nechám si šaty ušít. Švadlena Ti je ušije přesně na Tebe a přesně tak, jak si představuješ... Byla mi jedna šv. doporučena, prý si bere za ušití 4 tis. + za látku tak 3 tis. To je docela slušná cena si myslím.
Odpovědět
je a co treba nejaky overal... je spousta alternativ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kopretina: no já si teda šaty ještě nezkoušela, jelikož je na všechno ještě dost času (svatba by měla bejt koncem července nebo až na podzim) ale myslim si že nějaký určitě vyberu, chtěla bych co nejjednodušší jinak jestli se cítíš, tak já bych na tom vdávat se v džínách zas nic tak špatnýho neviděla, vdávat se můžeš jak chceš a kde chceš, třeba v potápěčký výstroji pod vodou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jaký si to uděláš, takový to bude - je to tvoje svatba ;-) :-D
Odpovědět
zajdi do naive, tam mají jiné druhy. Většinou se asi na ty šaty moc těšíme že? Ale známá měla takovou tuniku a volné kalhoty... obávám se že v riflích u nás neoddávají, někde se už o tom tady psalo
Odpovědět
brumdi tak ta svatba nakonec bude? Už se rozhoupal?
Odpovědět
Profilova fotka
haklina: no jasně že bude ale zařizovat se začne až najdu práci, na tom to všechno stojí a padá :-p jinak oddávaj i v džínách a třeba i v pytli od brambor, když se ti to líbí :-) jediná a nejdůležitější podmínka k svatbě je že musíš být právně způsobilá a taky nesmíš bejt už jednou vdaná, nesmíš být k tomu donucena násilím atpod.... ale to v čem tam přídeš je myslim úplně šumák akorát když tam přídeš v tom pytli od brambor, tak budou pochybovat o tvé právní způsobilosti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
KDyž si okolo toho dá mašli a do ruky bodláky - ej, to bude nevěstinka k pohledání ;-)
Odpovědět
kopretinai: nesmutni, já jsem po prvním zkoušení šatů chtěla svatbu radši odložit o pár let, než něco zhubnu.. ale v každém dalším salonu to bylo lepší a lepší (holky, díky za tipy, kam jít), až jsem našla ty nejkrásnější šaty na světě. Neboj, taky najdeš! Jinak já si myslím, že svatba v džínách není úplně to pravé ořechové - tak možná pro človíka, který se zabývá třeba prodejem nebo dovozem džín a chce si tak udělat reklamu...
Odpovědět
Profilova fotka
a náhodou proč ne, když budou hezké tak je to někdy lepší než šaty ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
nebo je vyznavačem westernu. A s prací je to jak? Hledáš? Zdá se mi, že je tam napsané ve společenském oděvu - na úřad. V kostel by pana faráře kleplo.... :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, když se v čemkoliv bude cítit OK a bude to tak chtít, tak proč ne ;-) Ale já bejt jí, pořádně se načančám do bílé a nevzdávám to :)
Odpovědět
jak jsem psala o té riflové svatbě, tak to vypadalo dobře, ale viděla jsem, jak spousta ženských mele pantem a pomlouvají :-N (zrovna jsme stáli na náměstí a čekali na bus, když ta svatba šla z radnice) jinak já bych se šatů taky tak rychle nevzdávala - přece je to jeden z mála dnů v životě, kdy si ženská vezme krásnou róbu, nechá se učesat a nalíčit a je hvězdou dne a večera x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
charleen. tak to bych vůbec neřešila spousta ženskejch bude pomlouvat i když bude mít nevěsta šaty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
charleen. jinak někdo nechce být hvězdou dne ani večera, já osobně o to taky zrovna nestojim, ale je fakt že se těšim na to že se hodim do gala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, lidi jsou závistivý a pomlouvačný!! I kdyby by byl člověk sebevíc dokonalej, tak je zase moc dokonalej, moc hubená, moc tlustá, moc vysoká atd.. :-D
Odpovědět
pokud jsi z brna tak zajdi do Naive, tam mají něco jiného než v ostatních salonech. Nebo můžeš mít krátké šaty, v Bele jich mají taky hodně.
Odpovědět
charleene: nevím, proč by se ženská neměla nechat líčit a učesat častějí? Hvězdou večera přece můžeš být častěji, než při svatbě. ;-) Každá příležitost si žádá svoje, svatba je určitě jedna z nich, takže myslím, že je škoda to odbýt v džínách. Určitě je spoustu dalších možností. Svatební šaty nemusí být jenom bílé, pro každou ženu se určitě najde ten správný model, jen je potřeba hledat, a taky se třeba zamyslet nad různými alternativami, je jich přece tolik... ! Svatební šaty přece nemusí být jen dlouhá bílá róba! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale v Belle bych popřemýšlela, jsou drahé a "čistota" tomu moc neodpovídá - teda alespoň v HK to tak je..
Odpovědět
kopreti,já viděla svatbu,oba v džínách a bílem triku, kytka z lučních kvítí. Měli to na úřadě jen oni a svědci. Když to tak chtěli,já jim to neberu, znali se asi měsíc a jsou spolu doteď a jsou šťastní. Jejich svatba byla opravdu hodně netradiční, brali se v pátek po práci. Nevěsta si odbyla pracovní dobu a pak šupky na úřad. No a v pondělí nám to všem oznámila. To je pecka. Ale to je opravdu raritka. Já Ti také určitě doporučuji zajít do více salonu a vyzkoušet co te dá. Už několikrát se mi osvědčilo,že co nevypadalo pěkně na ramínku,tak oblečené byly úžasné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že jsem rozpoutala diskusi :-). Já nyní pořád odkládám tzv. druhý pokus zkoušek šatů. Mám v plánu zajet do Naive, do Kleinodu. Mně se nejvíce líbí jednoduché, mám je např. v albu, jenže jsem se ptala ve všemožných salonech a nemají je, jsou to San Patrick - Belgica. Je možné je ovšem nechat ušít na svatebniservis.com. Jenže, co když nesednou, že. Podobné mají v Kleinodu Pronovias - Relieve. Jsou nádherný. Kdyby sedly, tak není co řešit, jenže když nesednou, tak to bude v háji. Je ale pravda, že bych si to zkoušení chtěla "vychutnat", jenže nyní je období, které tomu nepřeje:příprava na státnice, změna zaměstnání, pořád jsem nachlazená... Nejpozději v březnu (to už je za chvíli, že) uskutečním s mamulkou zkoušku č. 2. Díky za Vaše nápady a povbuzení
Odpovědět
Profilova fotka
kvakrbyl - tak to je náhodou bomba :-) akorát já bych do toho nešla po měsíci, ale je fakt že ze svého okolí znám pár párů kdy se vzali jen se svědky na úřadě, ale ženská byla většinou v nějakém hezkém kostýmku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
haklina. hele já jsem taky vyznavačem westernu (tancuju liniové country tance a občas i někde vystupujem :-)) a náhodou taková svatba ve western stylu musí bejt bomba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kopretina - no tak jestli máš svatbu až v září jak máš v pasu, tak máš na zkoušení hafo času, tak bych to tak vůbec nehrotila.
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo vyzkoušet a co Ti padne si necht ušít od Asapa ;-)
Odpovědět
ježiš, holky, nechytejte mě za slovíčka :-N
Odpovědět
Každopádně se ti tu snažíme říct, že pokud vysloveně netoužíš po svatbě v riflích, tak do té doby šaty určitě seženeš :-) a pokud chceš svatbu v riflích, tak ji měj, páč každá máme jiný vkus a co si vybereme je to správné a nikdo nám do toho nemá právo kecat :-) :-) :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?