Neobvyklé šaty - poraďte

Ahoj nevěsty, jak vidíte na obrázku, mnou vybrané šaty nejsou úplně obvyklé. Má otázka zní: Sejde se to s pochopením? Líbí se Vám? Byly první, ve kterých jsem se cítila jako nevěsta a ne jako dort. Prosím o komentáře... Moc děkuji za každou reakci
Odpovědět
1
2
ještě dodám - šaty budou zkrácené a nebude vidět spodnička, jako u této fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
@satyyy_otazka Mě se tedy líbí hodně a moc vám sluší :)
Odpovědět
@kakatrolinka děkuji moc :)))
Odpovědět
@satyyy_otazka šaty jsou krásný, jednoduchý - to se líbí i mě, akorát já nemám takovou super postavu :-)
Odpovědět
@j_a jůů, to jsi mě potěšila, já totiž taky nemám super postavu... ony toho ty šaty právě hodně nalžou :D V klasických korzetových vypadám malá a tlustá. Mám radost!
Odpovědět
Sluší Vaší postavě :) Asi blbá otázka...ale ta mašle bude takto vepředu?
Odpovědět
@verczaaa děkuji :) Mašli bych ráda posunula víc na bok, ale napadlo mě to až z fotek - zavolám do salonu a zeptám se, jestli je tato úprava možná
Odpovědět
@satyyy_otazka Důležité je, v čem se cítíte vy! Šaty jsou krásné, čisté a elegantní linie, navíc vám moc a moc sluší - a myslím že nejsou nijak výstřední ani natolik naobvyklé, aby to mohlo někoho snad nějak pohoršovat.
Odpovědět
@carolyncassady - děkuji :) Jak jsem psala, byly první, u kterých jsem viděla nevěstu a ne sebe v šatech... Jen prostě představa byla naprosto jiná, proto jsem asi potřebovala utvrdit v tom, že jsem se rozhodla správně :)
Odpovědět
Za mě perfektní, naprosto BOMBA, postavička k nakousnutí :). doporučuji, a hlavně nejsou to žádné tuctovky :). Jdi do nich :).
Odpovědět
@valerie9 jupííííí! Mám zamluveno ;-) Takovou reakci bych si představovala i u ženicha :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bomba,super,nadherny
Odpovědět
Článek se načítá
Vy jste zlatý, holky! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tomu říkám něco jiného!!! Jsou fakt krásné!!! :-) A sedí Vám :-)
Odpovědět
Moc Vám sluší, jsou nádherné. :-)
Odpovědět
jenom nevím co ta spodnice.. neměla by ta obruč být delší? jinak šaty jsou skvělé a sedí Vám přesně.
Odpovědět
Za mě taky rozhodně ano!! V jednoduchosti je krása a mají šmrnc.
Odpovědět
@happiest_girl -děkuji :) Spodnice byla "zkoušecí" a nesedí, protože ty šaty jsou mi hodně dlouhé ( jsem prcek ). Ale ve výsledku bude spodnice menší a šaty zkrácené, takže ten obrys nebude vůbec vidět :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem si je zkousela a nelibil se mi material. Vam ale celkem slusi.
Odpovědět
musim rict ze ja bych si je třeba nevybrala, ale Vam sluší a jsou krasne A HLAVNE POKUD SE V NICH CITITE SUPER .....tak není co resit :-)
Odpovědět
@emendem Mně se zdál super, vůbec mi ale nevyhovovaly šaty s krajkami nebo různými flitry, to se mi zdálo, že mě sežere. Toto mi bylo pohodlné. A děkuji! @ivaninka123 Já bych si je taky nevybrala, nechtěla jsem si je ani zkusit... ale mám pocit, že mi jako jediné slušely a nevypadám v nich jak selka. Děkuji!
Odpovědět
@satyyy_otazka aaano ja si vybrala tak nejak podobne ...vůbec jsem saty nechtěla zkouset ....ale pak bylo rozhodnuto :-)
Odpovědět
@satyyy_otazka Nedivím se, měla jsem taky jinou představu v hlav ale slošelo mi něco naprosto jiného - ale ten vnitřní pocit je prostě správný!
Odpovědět
Profilova fotka
jsou moc hezké sluší vám :-)
Odpovědět
jsou nádherné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Konečně krásné elegantní šaty, ty princeznovské mi přijdou všechny stejné, bez nápadu - nic originálního. Budete nádherná nevěsta. Tak ještě doladit účes, šperky a kytici a přeji úžasnou svatbu. ;-)
Odpovědět
Holky, všem moc děkuju, mám fakt radost, že se líbí! :-)
Odpovědět
Osobně si myslím, že stylově je to naprosto v pohodě a nevidím důvod pro jakékoliv námitky okolí. Ale na vašem místě bych zvážila 2 věci: 1. jestli v salonu s tou spodnicí nekecají. Taky jsem si tyhle šaty zkoušela a moje předsevzetí bylo, že po nich budu chtít vyzkoušení se správnou spodnicí před zarezervováním (ale já mám na rýsující se spodnici alergii, třeba to tak neřešíte :) ). 2. jestli vám není horní část příliš dlouhá a jestli to půjde upravit. Přijde mi, že se vám to krabatí pod prsy a v pase, což by mohlo být tím, že jsou vám šaty celkově dlouhé, což by zkrácení sukně nezachránilo.
Odpovědět
@adelp - menší spodnici mám slíbenou a šaty mi budou o dost zkracovat, takže toho bych se nebála - a alergii na spodnici mám taky, takže toto snad pohlídám :) Vršek se bude upravovat podle toho, jak budu aktuálně vypadat, takže věřím, že i ten bude vypadat ( sedět ) líp. Každopádně děkuji za názor :) Možná jsem měla pro srovnání nahrát i jak vypadám v klasických, to by potom asi o výběru nebylo pochyb :)
Odpovědět
Super krásně sedí na postavu
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?